|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przygarnę(;
Chetnie przygarnę za to co mam w wątku i poza;
*małe i duże retro torebeczki *sweterki z kapturem i rozpinane z dużymi guziczkami *duże babcine retro chusty poszukuję czarnej lub białej pilnie! *berety wiszące z tyłu posuzkuję czarnych, białych, kremowych *rękawiczki w ciemnych kolorach *długie szaliki cieplutkie w ciemnych kolorach *saszki czarne rozm. 39 *rurki rozm. 36/38 ciemne ciemny granat/czarne *babby doll *golfy jednokolorowe rózne kolory Oddam za to wiele i poszukam rzeczy poza wątkiem Była bym wdzieczna jeśli ktoś coś ma i napisze ![]() Pozdrawiam J. Edytowane przez stcoccinelle Czas edycji: 2008-10-25 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przygarnę(;
* małe torebeczki
*koszule w kratkę *golfy czarne ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hmmm.. Mam dwie koszule w krate jedna taka [ http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1224792068 ] kitowo na wieszaku wyglada, druga troche tunikowata z biufkami zolto-czarna, tyle ze nie jestem przekonana zczy bede chciala ja oddac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
uuuuuup
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
u mnie znajdziesz czarny sweterek na duże guziczki a poza wątkiem mam też szary sweterkowaty golfik
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.