|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Średnia półka: kolorówka i pielęgnacja. RÓŻNOŚCI, nowe i uzywane!!!
NIEAKTUALNE
Kochane Wizażanki, BŁAGAM, pomóżcie mi się wynieśc z Targowiska. Nie mam juz sił, to jest NAŁÓG w czystej postaci. Mam WIELKĄ nadzieję, że to jest mój ostatni watek i że wyczyścicie wszystko do cna. Jestem skłonna oddać rzeczy większej wartości za mniej wartościowe, jeśli dana rzecz mi się spodoba. Uwaga!! Z tego prostego powodu, że chcę się pozbyc niepotrzebnych rzeczy i tym samym zniknąc z Targowiska, będę nieco wybredna - t.zn. nie będę przyjmowac rzeczy, które nie są mi potrzebne. - NIE INTERESUJA MNIE ŻADNE CIUSZKI ZAWSZE CHĘTNIE PRZYJMĘ: - z dodatków chętnie: kolczyki/bransoletki/torebki (ale nie proponujcie mi proszę takich za 5 zł...) - pędzelki do cieni: ukośny oraz do cieniowania (w bdb stanie) płyny do demakijażu oczu (nie mleczko, nie smietanka - płyn, nie resztki. Chętnie Ziaja!) maseczka sake & ryz Avon NOWY carmex w sztyfcie (wersja podstawowa, bez owoców) Vichy Dercos do włosów suchych z łupieżem NOWE szampony do włosów przetłuszczających się (chętnie Head&Shoulders) masełko do ciała Ziaja 200 ml, kakaowe lub waniliowe (nowe albo z małym ubytkiem) NOWE, męskie i damskie żele do kąpieli/pod prysznic (NIE AVON)
No i na koniec: mam na zbyciu 3 karuzele dla chomika (ta największa może być z powodzeniem dla szczurka). Mój chomik ma własnie 6 (słownie: szóstą) karuzelę ![]() 2 mniejsze maja ok 14 cm średnicy, większa, kolorowa (właściwie nowa, biegał w niej pół godziny), 19 cm. DORZUCĘ DO WYMIANKI:
z milkawroc ( ![]() ![]() KOLASTYNA, SAMOOPALACZ DO TWARZY I CIAŁA W SPRAYU, 150 ml - ubytek: ok 1%, prawie nowy KOLASTYNA, SLIM BODY, serum ujędrniająco - modelujące do biustu, zużycie ok 50% SUBRINA Professional Care - lotion do przetłuszczającej się skóry głowy, bez spłukiwania. Zużycie ok 5% GOSH, X-CEPTIONAL WEAR – podkład, kolor 11 porcelain (do jasnej karnacji). Zużycie: ok 80% MISS SPORTY, FABULOUS SORBET, błyszczyk do ust. Zużycie ok 30% GOLDEN ROSE, lakier do francuskiego manicure, 12.5 ml, NOWY z madzior22 INGLOT VERTIGO (numerek zdaje się #90), fioletowy cień do powiek. Zużycie minimalne RIMMEL, GLAM' EYES, czarna maskara, uzywałam ok 2 tygodnie (nie maluję się codziennie), więc prawie nowy ORIFLAME, wysuwana kredka do oczu szara. Zostało ok 2,5 cm ORIFLAME, wysuwana kredka do oczu brązowa. Zostało ok 2 cm INGLOT, szaro-perłowy cień SPRINT, zużycie ok 5% - po dacie ważności Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-11-10 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Średnia półka: kolorówka i pielęgnacja. RÓŻNOŚCI, nowe i uzywane!!!
cos u mnie za solecrin?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ile jest solecrinu?
![]() (bylabym zainteresowana jeszcze probkami efflackaru K)
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jakie jest zużycie Lysanela,bo nie widać na zdjęciu?Mam bransoletkę lub łańcuszek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Również dopisałam, zuzycie ok 55% Niestety bransoletka ani łańcuszek nie przypadły mi do gustu Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-11-02 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
KOLASTYNA, SAMOOPALACZ DO TWARZY I CIAŁA W SPRAYU, 150 ml - ubytek: ok 1%, prawie nowy
GOLDEN ROSE, lakier do francuskiego manicure, 12.5 ml, NOWY KOLASTYNA, SLIM BODY, serum ujędrniająco - modelujące do biustu, zużycie ok 50% SUBRINA Professional Care - lotion do przetłuszczającej się skóry głowy, bez spłukiwania. Zużycie ok 5% coś u mnie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oddałabym za komplet bransoletka + korale fioletowy i czerwony, pod warunkiem, że korale maja mniej więcej odpowiednia długośc (no właśnie, jaką?) PS. Zauważyłam, że mas ten sam samoopalacz na wydaniu, dlaczego więc jestes nim zainteresowana? Z ciekawości pytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
zapraszam, zapraszam!
Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-11-03 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chętnie się pozbędę bo zupełnie nie w moim stylu są ![]() a samoopalacz naprawdę lubię - fajniutki jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Tak, zgadzam się, że on jest bardzo dobry. Wystawiam go, bo nie jestem w stanie znieśc tego SMRODU
![]() ![]() Długość korali mi odpowiada. To co, mamy wymiankę? ![]() Co Ci dorzucić z tych drobiazgów, które traktuję jako dodatek do wymianki? Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-11-02 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() posyłaj adresik na pw to jutro rano poślę wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
* INGLOT VERTIGO (numerek zdaje się #90), fioletowy cień do powiek. Zużycie minimalne.
* RIMMEL, GLAM' EYES, czarna maskara, uzywałam ok 2 tygodnie (nie maluję się codziennie), więc prawie nowy. coś u mnie ?
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
Eeee, tak, tylko że książki ![]() "Niedzielny klub filozoficzny" i "Życie seksualne mojej ciotki". Chętnie bym je przygarnęła, może dobrałabys sobie cos jeszcze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
jasne, nie ma sprawy mogę ci oddać te książeczki
![]() dorzucisz INGLOT, szaro-perłowy cień SPRINT, zużycie ok 5% - po dacie ważności ORIFLAME, wysuwana kredka do oczu szara. Zostało ok 2,5 cm ORIFLAME, wysuwana kredka do oczu brązowa. Zostało ok 2 cm i będzie ok ![]()
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
ok zapraszam na pw
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za:
SEPHORA, COLORFUL PALETTE – paleta 4 iskrzących cieni do powiek: ciemny brąz, złota zieleń, złoto i jasny bezowy cień. Ubytku w ogóle nie widać, praktycznie now. Dokładniejsze zdjęcie w poście #12 COLGATE TOTAL I MAX WHITE – 2 pasty do zębów, każda po 19 ml, NOWE AVON, FOOT WORKS – złuszczający peeling do stóp. Zużycie ok 30% LADY FIT - preparat wspomagający odchudzanie i utrzymanie prawidłowej wagi. Z 60 tabletek zostało 45, data ważności: 10.2009. SEPHORA, FLEUR DE PARADISE - perfumetka 10 ml, ubytek 1 ml. ARTISTRY (Amway), Mleczko oczyszczająco - nawilżające SPF 8 (odpowiednik kremu do twarzy) do cery normalnej/mieszanej/tłustej - NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tym razem niestety nic, pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.