Nie chce mnie już pieścić... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-19, 12:43   #1
6f2413d8e379a9b08b8f09b6d5b125d63a1b2f54_5eb88772a60cc
Konto usunięte

Nie chce mnie już pieścić...

Jestem już ze swoim chłopakiem od ponad roku. Ja mam 18 lat a on 19. Na początku sierpnia zaczęliśmy się pieścić. Nie byłam za bardzo na to napalona, ale nie ukrywam, że bardzo mi się podobało. Trwało to przez ok 1,5 miesiąca i od tamtego czasu nie dość, że spędzaliśmy ze sobą mniej czasu, bo szkoła itd., ale nawet jak się spotykaliśmy, to nasze spotkana były nudne. Jak go pytałam, czy miałby może ochotę na małe co nieco m. in. właśnie zrobić mi dobrze, to mówił, że mu się nie chce. . i to trwało do 14 października. Wtedy z nim pogadałam na ten temat i powiedział mi, że jemu to nie sprawia żadnej przyjemności jak mnie tam dotyka itp. i że na początku to robił, bo wiedział, że dziewczyny tak lubią. Chciał to zrobić,abym potem nie miała do niego pretensji, że tego nie zrobił. Spytałam, dlaczego teraz tego nie robi, to powiedział, że właśnie Cz nie sprawia mu to przyjemności i że mu się nie chce. I że mu wystarczy, jak się do mnie przytuli i pocałuje mnie.. A nawet jego buziaki już nie są takie namiętne.. Co mam robić? Mam tego dość.. W ogóle ostatnio też często mnie denerwuje. Strasznie dziecinny jest.uję się, jakby robił to wtedy dlatego, aby mieć to za sobą, aby zobaczyć jak to jest. Bo nigdy wcześniej tego nie robił. Teraz jak o tym myślę, to robi mi się niedobrze i czuję się wykorzystana...
6f2413d8e379a9b08b8f09b6d5b125d63a1b2f54_5eb88772a60cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 12:48   #2
novakia
Zakorzenienie

Dot.: Nie chce mnie już pieścić...

moze to zbyt śmiałe stwierdzenie, ale może po prostu Cie nie kocha?
Stary 2008-10-19, 12:53   #3
nri
Zadomowienie

Do seksu, jak do wszystkiego, trzeba dorosnac.
Stary 2008-10-19, 12:55   #4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez novakia Pokaż wiadomość
moze to zbyt śmiałe stwierdzenie, ale może po prostu Cie nie kocha?
no nie wiem.. niby też bardzo rzadko mi to teraz mówi, ale spytałam się go dlaczego tak rzadko mi mówi, to powiedział, że ja przecież wiem, że on mnie kocha. Przychodzi do mnie i niby wszystko ok.. Ale zawsze na koniec musimy się pokłócić albo czuję jakiś niedosyt...
6f2413d8e379a9b08b8f09b6d5b125d63a1b2f54_5eb88772a60cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 13:12   #5
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Swiete slowa!
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 14:09   #6
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:

skoro nie chce to go nie zmusisz...
tylko rozmowa pozostaje

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 15:03   #7
mariposa91
Zadomowienie

Cytat:

Również popieram.

mariposa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 15:43   #8
LoLcIa123
Zakorzenienie

Tia..
Trzeba dorosnąc,a On powinien czasami się zastanowic co i w jaki sposób mówi,faktycznie nie jest jeszcze dojrzałym mężczyzną,ale jest już dorosłym człowiekiem..
co to znaczy 'nie będę Cię pieścił,bo mi się już nie chce?' ja bym mojego Tż-eta wyśmiała i pokazała mu,żeby poszedł po rozum do głowy i wrócił jak już go znajdzie

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 15:51   #9
lady goddess
Rozeznanie

Cóż większość facetów uwielbia pieścić swoje kobiety, czują się dowartościowani że mogą kobietę zadowolić a skoro on mówi ze :" nie sprawia mu to przyjemności i że mu się nie chce" to pewnie do tego nie dorósł, nie sprawa mu to rzeczywiście przyjemności nie wiem może mu się nie podoba, jest jeszcze niedojrzały na tego typu zachowanie i w taki sposób się wykręca
Może po prostu za szybko do tego żeście doszli a teraz tego żałuje??
Ale na pewno nie możesz go do tego zmuszać
Stary 2008-10-19, 16:31   #10
Jeanne90
Zakorzenienie

Dla mnie to po prostu bardzo dziwne, że jemu się nie chce. Jak jest się w związku, kocha się drugą osobę i uwielbia jej ciało, to pieszczenie tej osoby jest przyjemnością. Moim zdaniem z nim i Waszym związkiem jest coś nie halo.
Stary 2008-10-19, 16:55   #11
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Dla mnie to też dziwne,że jemu sie nie chce, ale z Twojego postu nie wynika jednoznacznie, że odwdzięczyłaś się podobnymi pieszczotami. a może tojest właśnie jego sposób na wymuszenie Twojej inicjatywy w jego stronę? Niezbyt eleganckie to by było, ale zawsze do wybaczenia... może warto porozmawiać pod tym kątem?

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 17:28   #12
halinka1410
Raczkowanie

No wlasnie, wydaje mi sie, ze przez te poltora miesiaca ty ani razu nie zadbalas o niego i po prostu uznal, ze skoro sam nic nie dostaje, to nie bedzie jedyna osoba dajaca cos drugiej w zwiazku. Moze sie mysle, ale takie wlasnie wrazenie odnioslam po tym co napisalas. Pytalas go, czy ma ochote na male co nie c, czyli na zrobienie TOBIE dobrze. A moze mial ochote na male co nieco ale marzyl o tym, by ktos tez o niego zadbal?
Co nie zmienia faktu, ze dzieciak jeszcze z niego straszny... Powinien przynajmniej powaznie z Toba pogadac o tym, czego od siebie oczekujecie...
halinka1410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 17:49   #13
Konto usunięte

Znaczy.. Co do tego czy ja mu robiłam dobrze albo coś w tym stylu, to od czasu do czasu tak..
Zalezało od nastroju. Ale często było też tak, że mówił, że nie muszę albo że nie ma ochoty na to, abym go dotykała... Powiedział jeszcze, że "raz mi to zrobił i teraz Ja chcę cały czas"

Ja sie tylko zastanawiam tylko, dlaczego znalazł sobie taką głupią wymówkę, że chciał to zrobić, abym potem nie miała pretensji. I co? Teraz koniec z tym wszystkim?
Równie dobrze by było, gdybyśmy zaczęli współzyć. Kilka razy i powiedziałabym mu, że chciałam mu tylko pokazać jak to jest. Podobna sytuacja. I jakby się czuł?
Stary 2008-10-19, 17:51   #14
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

[1=6f2413d8e379a9b08b8f09b 6d5b125d63a1b2f54_5eb8877 2a60cc;9401300]Znaczy.. Co do tego czy ja mu robiłam dobrze albo coś w tym stylu, to od czasu do czasu tak..
Zalezało od nastroju. Ale często było też tak, że mówił, że nie muszę albo że nie ma ochoty na to, abym go dotykała... Powiedział jeszcze, że "raz mi to zrobił i teraz Ja chcę cały czas"

Ja sie tylko zastanawiam tylko, dlaczego znalazł sobie taką głupią wymówkę, że chciał to zrobić, abym potem nie miała pretensji. I co? Teraz koniec z tym wszystkim?
Równie dobrze by było, gdybyśmy zaczęli współzyć. Kilka razy i powiedziałabym mu, że chciałam mu tylko pokazać jak to jest. Podobna sytuacja. I jakby się czuł?[/quote]

a może on ma inną orientację seksualną?
bo typowy facet sie tak nie zachowuje

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 19:06   #15
martha330
Zakorzenienie

albo poczekac radze z takimi zabawami,bo moze nie dorosl,albo nie podoba mu sie,bo na przyklad nie wychodzi mu,nie tak sobie wyobrazal pieszczoty.

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-19, 19:27   #16
mariposa91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
a może on ma inną orientację seksualną?
bo typowy facet sie tak nie zachowuje

Ej ej no właśnie.
Zachowuje się dziwnie jak na faceta ...

mariposa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 19:29   #17
nri
Zadomowienie

Postawa zarowno jego jak i jej nie jest dojrzala.

Wracajac do meritum - chlopcy w tym wieku sa nafaszerowani testosteronem jak kurczaki hormonami wzrostu. Nawet jesli cie nie kocha, powinien miec ochote na seks - przynajmniej teoretycznie. Moze jednak nie chciec z tych samych powodow, co kobieta - jest to tak samo ludzkie jak w przypadku naszej plci.

Ja bym jednak nad nim nie wydziwiala ani nie spekulowala. Czasem umiejetnosc rozmowy z drugim czlowiekiem sie przydaje. W seksie rowniez.
Stary 2008-10-19, 22:33   #18
DariaKom
Zakorzenienie

Właśnie cały czas się zastanawiałam, czy to możliwe, że tylko ja o tym pomyślałam aż tu nagle wypowiedź Marwari. Dokładnie to samo mi przyszło do głowy. Ja wiem, że każdy człowiek jest inny, ale pewne zachowania są typowe. Facet który jest w wieku twojego tż myśli 99% dnia o seksie. To normalne...taka już ich natura na tym etapie życia. A twój się wzbrania....wszyscy faceci ciągną jak pszczoły do miodu i nawet opcja zaspokajania kobiety a nie kończąca się penetracją jest atrakcyjna. A tu klops..nie ma żadnego zainteresowania a wręcz go to odpycha. Poważnie bym się zastanawiała czy on czasem nie testuje, czy może jednak nie jest hetero będąc niepewnym swojej orientacji. Może ze wstydu przed odrzuceniem stara się jakoś przemóc...
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 22:43   #19
Hammond
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Ja wiem, że każdy człowiek jest inny, ale pewne zachowania są typowe. Facet który jest w wieku twojego tż myśli 99% dnia o seksie. To normalne...taka już ich natura na tym etapie życia.
normalnie 'rzal i bul' z takimi wywodami. jestem facetem, znam sporo innych facetów i jakos nikt z nas nie uwaza że to normlane aby 99% dnia myslec o seksie. tym bardziej nie jest to nasza natura na tym etapie życia. nie mam pojecia skąd sie takie chore opinie biorą :/
Hammond jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 22:48   #20
Ptysio5
Zakorzenienie

może zmroził go brak rewanżu? w końcu ile można "robić komuś dobrze" jak sie nie mam nic w zamian?
Aczkolwiek 19 latek to powinien i tak próbować (tak mi się wydaje )

edit "rzal i bul" musiałam kilka razy przeczytać przed zinterpetowaniem....
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-19, 22:51   #21
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hammond Pokaż wiadomość
normalnie 'rzal i bul' z takimi wywodami. jestem facetem, znam sporo innych facetów i jakos nikt z nas nie uwaza że to normlane aby 99% dnia myslec o seksie. tym bardziej nie jest to nasza natura na tym etapie życia. nie mam pojecia skąd sie takie chore opinie biorą :/

Zastosowałam uproszczenie tematu, właśnie by nie robić niepotrzebnych wywodów. A takie "chore opinie" jak to grzecznie ująłeś biorą się z obserwacji i wielu rozmów z przedstawicielami płci męskiej,którzy mają to już daleko za sobą i doskonale pamiętają co zaprzątało ich myśli w owym czasie
Stary 2008-10-19, 23:00   #22
Hammond
Raczkowanie

Cytat:
Zastosowałam uproszczenie tematu, właśnie by robić niepotrzebnych wywodów. A takie "chore opinie" jak to grzecznie ująłeś biorą się z obserwacji i wielu rozmów
ja natomiast zauważyłem, że wiele Polek w UK się puszcza. przeprowadziłem też kilka rozmów, wiec teraz uproszczę ten temat i powiem że 99% Polek które są UK to k***. nie widzisz podobieństwa?
Stary 2008-10-19, 23:03   #23
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hammond Pokaż wiadomość
ja natomiast zauważyłem, że wiele Polek w UK się puszcza. przeprowadziłem też kilka rozmów, wiec teraz uproszczę ten temat i powiem że 99% Polek które są UK to k***. nie widzisz podobieństwa?
Jedyne co widzę to że zaśmiecasz wątek robiąc off topic i jeszcze do tego balansujesz na granicy złamania regulaminu
Stary 2008-10-19, 23:10   #24
Hammond
Raczkowanie

Cytat:
Jedyne co widzę to że zaśmiecasz wątek robiąc off topic i jeszcze do tego balansujesz na granicy złamania regulaminu
pokazałem jedynie dziewczynie że Twoją opinie może sobie włożyć między książki, a to off topic nie był. a Ty nie umiesz się przyznać do błędnych wywodów. miłej nocy życze

edit: nie licz na moją odpowiedź, bo nawet argumentów nie masz
Stary 2008-10-19, 23:23   #25
DariaKom
Zakorzenienie

ojoj...obraził nam się rozmówca...wielka szkoda bo rozmowa zapowiadała się interesująca.
Forum to takie miejsce, gdzie każdy chętny ma możliwość zaprezentowania swojego punktu widzenia i ja zaprezentowałam mój. To czy tobie się mój punkt widzenia podoba czy nie to już jest twoja sprawa i nie wiele mnie obchodzi w momencie gdy prowadzisz rozmowę w taki sposób. Zacznij dyskutować na poziomie a wtedy podam moje argumenty. Nie chcesz ich znać...nie ma problemu, ale nie mów mi czy mam argumenty czy nie mam. Z zaprezentowaną przeze mnie opinią spotkasz się u każdego seksuologa, który zachowania ludzi w różnym wieku w tym zakresie zna doskonale a nie tylko na podstawie tego co mówią koledzy w UK
Stary 2008-10-20, 00:26   #26
zuni
Rozeznanie

GG do zuni Send a message via Skype™ to zuni

Ja myśle że sie obraził bo mu sie nie odwdzieczała faceci mówia jedno a myślą drógie, jakbyś sprobowala go dopiescić to by na pewno się otwarł.
zuni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 00:47   #27
Hammond
Raczkowanie

Cytat:
Z zaprezentowaną przeze mnie opinią spotkasz się u każdego seksuologa, który zachowania ludzi w różnym wieku w tym zakresie zna doskonale a nie tylko na podstawie tego co mówią koledzy w UK
Proszę przedstaw mi opinie jakiegokolwiek seksuologa który mówi że chłopacy w wieku ok 20 lat 99% dnia myślą o seksie.

Cytat:
ojoj...obraził nam się rozmówca...wielka szkoda bo rozmowa zapowiadała się interesująca.
off topic Ci przeszkadzał więc nie rozumiem teraz twojej chęci na dalsza wymianę zdań, a straszenie regulaminem do tej rozmowy też mnie nie zachęca.

edit:
do Karolkaka

możliwe że takie zachowanie jest próbą wymuszenia czegoś. skoro ona nie robie tego to ja również nie będę... jeśli ta teza jest błędna to wg mnie niestety niedługo Wasz związek się zakończy. pozdrawiam
Stary 2008-10-20, 11:16   #28
miss21independent26
Raczkowanie

Ja też nie uważam ,że chłopcy w tym wieku myślą o seksie przez 99 proc. dnia -bzdura totalna!
Myślą o seksie ale nie tak często - bez przesady...fakt faktem, że DariaKom miała rację,dziwne jest to że chłopak Karolkaka zachowuje się jakby kobiece ciało go wogóle nie podniecało, a to, że mu się nie chce to tylko świadczy o tym jakie ma podejście do sprawiania przyjemności swojej dziewczynie.Jak dla mnie głupek i tyle...Większość facetów aż się rwie żeby zrobić dobrze dziewczynie...
Może gej?
miss21independent26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 13:02   #29
201803290936
Konto usunięte

Facet jest jeszcze młody, sporo w nim egoizmu (częste u młodych, mało dojrzałych facetów). Jego namiętność (chwilową jak widać) pomyliłaś z miłością. Bywa. Niestety, ale dojrzałość w łóżku też trzeba osiągnąć, aby czerpać radość z zaspokajania partnera (czasami wystarczy do tego miłość, której tutaj nie ma). Dla niego największą przyjemnością jest jego własna, nie Twoja. Widać pieścił Cię z nadzieją, że mu się "odwdzięczysz " - pieszczotami i seksem. Ty nie jesteś jeszcze gotowa, więc traci zainteresowanie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 13:27   #30
Konto usunięte

nie jest gejem.. bardzo mi na nim zależy. Jemu chyba też, bo tak to nie przychodziłby do mnie, gdyby mu nie zależało. Nie wiem co robić. Chyba dam sobie na razie spokój i poczekam..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości