|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
chanel COCO MADEMOISELLE
NIEKATUALNE juz mam, nawet 2 flaszki...
Szukam, szukam.. ale interesują mnie TYLKO ORYGINAŁY.. jesli nie jesteś pewna pochodzenia - powiedz. Oferuje w zamian TYLKO oryginalne perfumy zakupione przeze mnie osobiście i miniatury.. wypiszę listę jak będzie jakaś chętna na wymianę. paletke z serii podróżniczej =travel collection marki - Chanel - sa 4 cienie, blyszczyki i roze na policzki - razem z etui, puedlkiem i instrukcja makijazu paletka -Lancaster Sunlight Palette, wersja dla jansolicych podklad parure Guerlain - kompakcie - beige pargait 03 tester slicznego cienia Geurlain - rayon pourpre 62 zestaw Bare Minerals - escentuals - podklady mineralne, raze z pedzlami, duzym opakowaniem mineral veil - odcien beige. mini mascara estee lauder z perfum: Hypnose 75ml, Flowerbomb edp- ponad centymetr od dna butelki 50ml, do pierwszej "kostki" tej bombki.. na pewno na jakis czas starczy. ewenutalnie moge oddac Shiseido feminite du bois, 50 ml z czego pewnie jest okolo 30ml.. neonatura cocon 50 nowa, zapakowana jeszcze we folie sporo miniatur perfum (nie probek) Meteoryty 01 mythic roz geuerlain w musie podklad w kompacie H Rubinstein Puder Lancaster razem z zapasem - kolor naturalnego bezu - pozdrówki
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2008-12-18 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chanel COCO MADEMOISELLE
mam edp , kupione 2 tygodnie temu na lotnisku w Rodos, osobiscie przeze mnie wiec daje sobie za niego łeb uciac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hej,
przepraszam za dlugie milczenie, juz jestem. Do wymiany mam m.in paletke z serii podróżniczej =travel collection marki - Chanel - sa 4 cienie, blyszczyki i roze na policzki - razem z etui, puedlkiem i instrukcja makijazu paletka -Lancaster Sunlight Palette, wersja dla jansolicych podklad parure Guerlain - kompakcie - beige pargait 03 tester slicznego cienia Geurlain - rayon pourpre 62 zestaw Bare Minerals - escentuals - podklady mineralne, raze z pedzlami, duzym opakowaniem mineral veil - odcien beige. mini mascara estee lauder z perfum: Hypnose 75ml, Flowerbomb edp- ponad centymetr od dna butelki 50ml, do pierwszej "kostki" tej bombki.. na pewno na jakis czas starczy. ewenutalnie moge oddac Shiseido feminite du bois, 50 ml z czego pewnie jest okolo 30ml.. neonatura cocon 50 nowa, zapakowana jeszcze we folie sporo miniatur perfum (nie probek) Meteoryty 01 mythic roz geuerlain w musie podklad w kompacie H Rubinstein Puder Lancaster razem z zapasem - kolor naturalnego bezu - do wszystich kosmetykow mam pudelka, czasem paragony. jak bedzie mozliwa jakas sensowna wymiana to wstawie fotki...pozdrowki
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ok, a powiedz czego szukasz? aaa juz wiem - patrze na Twoj watek - z poszukiwanych mam jaknowy Lancaster - napoczety i dodatkowo wklad. mam tez parure guerlaina, mam biały sypki opalizujący cień - odsypka ATC z L LL mam tylko probki niestety.. a podklad masz jakis konkretny na mysli?
The planet is fine.The people are fucked. ___________________ Edytowane przez efelka Czas edycji: 2008-11-02 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Efelko.
Mam Coco Mademoiselle w wersji EDP, kupowane przeze mnie, zatem mam pewnosc, ze oryginalne. Z pierwotnej pojemnosci 35 ml zuzylam gora 10ml, jest kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Super!! napisz czego szukasz...
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ok, a moze szukasz meskich? mam azzaro ten w miodowej butelce.. nowey
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Obecnie szukam Egoiste Chanel, bo wlasnie nam sie konczy flaszka. Z wymienionych przez Ciebie rzeczy najbardziej interesuje mnie FdB, choc dumam czy dobrze zrobie chomikujac 3 flaszke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Coco ladne i feminite.. tez kurka.. ładne.. daj mi troche czasu do namysłu, bo tak od razu to nie umiem sie zdecydowac...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.