![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dużo podkładów, kolorówki, pielęgnacji. Średnia i górna półka :)
KRAMIK NIEAKTUALNY
szukam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...13#post9471013 Versace, Bright Crystal - 17 ml, z wymiany z Indiaminką, wymienię jedynie na kolorowkę MAC'a, Słonika Kenzo, Meteoryty, Euphorię, Pryzmy, lub inny kuszący zapach Podkłady: Lancome, Adaptive, odcień 04, do opalonej buzi, wciąż nie wiem czy wydam, najchętniej za pryzmy bądź meteoryty, skusi mnie też bambusek lub ziemia egipska, małe zużycie Dior, Icone, odcień 30 Medium beige, do jasnej cery, podkład który po zetknięciu z buzią staje się cudownym musem, ujednolica koloryt, średniokryjący, trudno określić zużycie, mniej niż połowa, tak jak przy Lancome trudno mnie będzie skusić Revlon, Skinlights, odcień 01 Golden Light, cały, w stabilnej tubie z pompką Podkład nadaje cerze zdrowy, przybrązowiony wygląd, jest trwały, idealny jako baza pod inny podkład ze względu na swoją niebywałą lekkość Inglot, Podkład równoważący, cały, odcień: 25, KOD: GC09PB Podkład średnio/mocno kryjący, jest w ciemniejszym kolorku, tonacja ciepła, wydajny Dermacol, odcień 215, odlewka Odcień to ciemniejszy beż Astor, Anti Stress & Lift, 300, cała - zastanawiam się czy wydać Podkład w tonacji żółtej/ciepłej, wydajny, w opakowaniu z pompką, kryje oraz zapewnia efekt liftingu TCM, emulsja nabłyszczająca i brązująca do twarzy i ciała, cała Bazy: Avon, Rozświetlająca baza pod makijaż, trudno określić zużycie, zostało więcej jak 50% na pewno Baza zapewnia buzi zdrowy, rozświetlony wygląd, wspaniała na pierwszy dzień po imprezie Usta: L'Oreal, Glam Shine Crystalline, kolor 301, soczysta malinka z milionem drobinek, zużycie 10%, będę baaardzo wybredna Avon, czekoladowy błyszczyk z drobinkami w ciekawej rozsuwanej puszeczce z fajnym obrazkiem u góry, została połowa, cudownie pachnie i smakuje, nadaje delikatny kolor Avon, Błyszczyk powiększający usta, bezbarwny z milionem srebrno - białych drobinek, zostalo 3/4 The Color Workshop, Błyszczyk przeźroczysty z delikatnymi białymi i błękitnymi drobinkami, kilka razy użyty, tuba, będę wybredna Oczy: Inglot, Vertigo, Kolor : jasna fuksja, zuzycie 20 % Inglot, Vertigo, Kolor : fiolet w odcieniu wrzosu, zużycie 20 % Dior, cień pojedynczy, kolor Silver, stara wersja, ubytek 5%, będę baaardzo wybredna Cień pięknie połyskuje na powiece, utrzymuje się naprawdę długo, jest to piękny srebrny kolor, idealny do smokey eyes, kocich oczu oraz innych niekonwencjonalnych czy imprezowych makijaży, w ślicznym opakowaniu z lusterkiem oraz funkcjonalnym aplikatorem, na powiece utrzymuje się naprawdę długo, cudownie wydobywa kolor zielonej oraz brązowej tęczówki, idealnie współgra z granatem Avon, cień do powiek, sypki, z wygładzającymi minerałami, ciemniejszy miedziany ze złotym połyskiem, będę wybredna Delia, Tusz do rzęs w kamieniu - trudny do zdobycia rarytas L'Oreal, Crea Couleur, nr. 10, Marable White - rozświetlacz pod brew, daje śliczny metaliczny połysk, jest to cień, którym nie można 'zrobić sobie krzywdy', niezbędny w każdej kosmetyczce Pudry, Brązery, Rozświetlacze: Coty, Airspun, sypki puder kryjący do twarzy, nadaje promienny wygląd bez nakładania podkładu, wystarczy jedynie puder i baza aby wyglądać olśniewająco, puder jest w jasnym odcieniu, została dokładna połowa Sephora, Odsypię pudru rozświetlającego w stanie sypkim, do 1 łyżeczki Rimmel, puder brązujący, zapewnia herbatnikową opaleniznę, dla mnie efekt jak po ziemi egipskiej, zużycie 20% Inglot, Odsypię transparentnego pudru z drobinkami Avon, Kuleczki rozświetlające, zużycie góra 20% - będę wybredna Avon, Kuleczki brązujące, zużycie góra 20% (20 kulek dla jowitki) - będę wybredna Sally Hansen, Sypki puder brązujący, zdjęcie poniżej, nie mam pędzla, ubytek testowy - będę wybredna Akcesoria, pędzle: Estee Lauder, komplet pędzli w zamykanym pudeleczku, w zestawie znajduje się: *pędzelek do cieni większy - górna powieka, cieniowanie *pędzelek do cieni mniejszy - górna i dolna powieka, załamanie powieki *grzebyczek do rzęs wraz z włosiem do czesania brwi będę wybredna, pędzelkami łatwo się cieniuje oraz nakłada cienie Paznokcie: Zestaw do domowego manicure, frezarka wraz z bodajże 5 wymiennymi końcówkami, będę wybredna bo naprawdę fajna, w bardzo dobrym stanie Lakiery do paznokci: Inglot, żółty, AMC, 2 razy użyty na dwie ręce, z letniej kolekcji, kosztował 23 zł Inglot, różowy z fioletowym połyskiem, AMC, połowa, z letniej kolekcji Lemax, czarny lakier nawierzchniowy z różnokolorowymi drobinkami, daje delikatny czarny pobłysk, cały, wielki Aceton Basic, Płyn do usuwania tipsów żelowych jak i akrylowych, 100 ml Żel do przedłużania paznokci metodą żelową, 'średniopółkowiec', rzadki, dobry na początek, łatwo się rozprowadza, nie zapowietrza się, clear, 15 g Avon, Nail Experts, Strong Results, ważny do 2010 r, nie otwierany tak więc świeżutki, z pudełkiem, całkowicie nowy! Doskonala odżywka do paznokci zapewni im doskonałą ochronę przez złamaniem oraz zdrowie na jakie zaslużyly Perfumy/Balsamy perfumowane: Yves Rocher, Fraise (truskawka) Edt, 10 ml KOD: 21359 Cudowny zapach słodziutkich, świeżo zerwanych letnich truskawek, dla kobiety jak i dziecka, mam też malinkę, choć za nią trudno będzie mnie czymś skusić Anna Sui, Sui dreams, miniatura w kształcie torebki, 5ml, trudno dostępna, będę bardzo wybredna, piękny waniliowy zapach, cudownie otula, jest w bardzo stylowym flakoniku Oriflame, Serene, 50 ml + kartonik, idealne na prezent Zapach niewinności, zapach delikatny, raczej dla kobiety niż nastolatki Umbro, Exceed, niebieskie, edt, 50 ml + kartonik, kod : ED03, świeży, nienachalny, dla kobiet lubiących żyć w pełni, dla kogoś kto nie lubi ciężkich ani zabójczych zapachów, a poprostu chcą pachnąć świeżo - będę wybredna Amor Amor, Cacharel, mleczko perfumowane do ciała, 50 ml Zapach miłości, nie do opisania, poprostu cudowny Darling, K. Minogue. 150 ml, balsam perfumowany do ciała - będę wybredna Cudowny otulający zapach Demeter, Szarlotka - końcówka, 3 ml Dosłowne jabłuszko z cynamonem Demeter, Deszcz - końcówka, 5 ml Świeżutki, śliczny zapach letniego deszczu H&M, masełko do ciała Exotic Fruits, wypróbowane 2 razy, świeżutkie, 180 ml, kupione w wakacje, daję w dziale balsamów perfumowanych gdyz jest to doskonale odwzorowany zapach Escady Pacific Paradise Zrobię próbki/odlewki: Próbki: Agent P. klasyk Yria, YR Armani, Mania Vanilla i Carmel, Sephora Anais Anais, Cacharel Cheap&Chic, Moschino Odlewki: Armani, Mania Vanilla i Carmel, Sephora Lolita Fleur Defendue, 2 ml, atomizer Pielęgnacja/Włosy: Garnier, Roll On przeciw nagromadzonemu cellulitowi Faberlic, Antycellulitowy żel złuszczający, połowa duuużej tuby Faberlic, Przciewżylakowy krem tonujący, cały + kartonik Naturia, Joanna, kolor: soczysta malina, kryje nawet czarne wlosy Avon, dwie maseczki odświeżające z białą herbatą, obydwu zostało 3/4 pierwotnej pojemności Loreal, Nutri Bronze do twarzy, SPF 15, zostało ok. 70% Avon, krem stopniowo opalający do twarzy, nadaje piękną złotą, zdrową opaleniznę, jest bardzo wydajny przez co pozwala posmarować jednocześnie twarz, delokd i szyję, zostala conajmniej połowa z dość dużej tuby Marion, Szamponetka, bez acetonu, Czerń granatu, super opinie na KWC Suplementy Diety : Dieta Kapuściana i Citrimax i Chromium - po 30 tab. bodajże Pantene Pro-V, Style, Smooth & Sleek, 150 ml, raz spróbowane, butelka z pompką Książki : Paulo Coelho, Jedenaście Minut - rez. do grudnia Deotyma, Panienka z Okienka Książka o wyrabianiu świec Książka o rysowaniu Mang Książka o sztuce makijażu oraz pielęgnacji twarzy, ciekawie opisane modelowanie twarzy, cieniowanie oka, triki makijażowe Terry Deary, Groźni rycerze w ponurych zamczyskach Słownik Historii, piękne wydanie Świat Wiedzy - mam wszystkie Jeśli chodzi o książki to będę bardzo wybredna, bo większość jest w idealnym stanie i nowa, bądź raz przeczytana, a książka ma dla mnie większą wartość niż kosmetyki, wymieniam na kosmetyki gdyż książek mam zbyt dużo, nie interesują mnie książki prócz : o projektowaniu, o makijażu, o wizażu Edytowane przez sharlottek Czas edycji: 2008-11-12 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Dużo podkładów, kolorówki, pielęgnacji. Średnia i górna półka :)
Wymienione, z kim, za co:
Balsam Escada Pacific Paradise za Błyszczyk MAC Błyszczyk MAC (z Wilhelmina) Escada, Pacific Paradise, 48 ml za BOOTS EYE DAZZLE 17 Lip Gloss By H&M Calypso Dream tuba 14 ml Essence Lipgloss kolor nr 12 LovingMe Tester pomadki Loreal nr 865 Golden Rose Multicolor Diamonds Lipgloss H&M Black Dust Bourjois Visage kolor Santal 92 róz bardzo mocno perłowo fuksjowy . L' oreal Lash Architect Carbon Gloss SWEDISH BEAUTY BRONZE BODIES SUNLESS Błyszczyk Clarins (z Indiaminka) Szampon Frequence Fruitree Shampoo truskawkowy do czestego stosowania 500ml, ok 50% Odrzywka Frequence Fruitree Conditioner truskawkowa do czestego stosowania 250 ml ok 85% Profi Acid profesjonalny kwaśny szampon glicerynowy do włosów po zabiegach fryzjerskich 300ml ok 75% Aroma Therapy seaweed vitalising shampoo 2x30 ml nowe CK In2U Dwie porcje błota 5 dezodorantow za Żelowa baza pod makijaż Inglot, 70% Odsypię transparentnego pudru Inglota z drobinkami JEszcze pytanie ile? Masło do ciała aloesowe, 3/4 opakowania Masło Grapefruitowe, 1/3 opakowania Umbro pędzle ksero (z Bianeczka) Odlewka Deszcz, Demeter Odlewka Szarlotka, Demeter Próbka Yria, YR Próbka Hoggar, YR Odsypka Rozś. Sephora - pół pojemniczka po tabletkach Luteina za Odżywka Ce-Ce Med 300 ml Jedwab, Farouk 15 ml Demakijaż Vichy, 30 ml (z Favianna) Odsypka Pudru 'Trzymadełko' ![]() Puder Brąz. Sephora za Puder wypiekany Bourjois Odlewka Cat Deluxe At Night Mini maskara Sephora (z Adusiadu) Odsypka Rozśw. Próbka Agenta (o ile znajdę fiolkę ![]() Próbka Moschino (o ile znajdę fiolkę ![]() za Revlon Colorstay Ivory (z Virtual) odlewka Manii 30 ml w buteleczce po amor amor za 15 ml Le Feu Euphoria (*milka*) Miniatura Versace, Red Jeans Miniatura Fendi Pigment Brązowy 2true za Avon, baza rozśw. Próbka Lolity Próbka colorstaya (Koni11) Brązujący puder Sally Hansen 2 ml Insolence za Kompakt YSL Odsypka pigmentu Melon Odsypka pigmentu Pink bronze (Ranka) Inglot Vertigo, wrzos Inglot Vertigo, fuksja Paletka do brwi sephora 20 kuleczek Avon Odsypka pudru za Pędzel Sephora Pigment - odsypka Pigment - odsypka Pigment - odsypka (jowitka007) Emulsja TCM Oriflame, Serene Mleczko Amor Amor odsypka pudru za Wlosy na taśmie Touch of pink 10 ml Demeter, Grapefruit Tea 12 ml Flakonik Kenzo Amour (toya) Miniatura Sui Dreams Kuleczki Rozśw. za Boots NO7 podkład w musie The Body Shop Lip Shimmer Balm o zapachu mandarynki DKNY Be Delicious EDT (Mirianka ![]() Różowe kimono z W-D za 1/5 podkładu Revlon Colorstay 06 1/2 kremu Kawior i Trufle Bielendy (vadi) 3 odsypki pigmentów odsypka glittera za Demeter - Deszcz Pojemniczki (4, ale jasne że wyślę więcej ![]() (kamisio) Emulsja Revlon Skinlights Podkład Revlon Colorstay za In Black Jesus del Pozo 30 ml Be my valentine i próbeczki (Sabbath) Edytowane przez sharlottek Czas edycji: 2008-11-12 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Co się dzieje z Twoją paczuszką?
Wilhelmina - Twoja paczuszka do Ciebie leci ![]() Indiaminka - Twoja paczuszka do Ciebie leci ![]() Wisnia - Twoja paczuszka do Ciebie leci ![]() Virtual_Reality - Twoja paczuszka do Ciebie leci ![]() adusiadu - Twoja paczuszka do Ciebie leci ![]() Favianna - Babcia otrzymała paczkę do wysłania ![]() Bianeczka - Babcia otrzymała paczkę do wysłania ![]() Jowitka - czekam na paczuszkę od Ciebie Milka - czekam na paczuszkę od Ciebie Toya - Jutro wyślę paczkę Mirianka - Wysyłka w pon. ranka - dam jutro babci do wysyłki vadi - w poniedziałek kamisio - jeszcze w tym tygodniu Przepraszam za te 2 opuźnienia, szczególnię Faviannę ![]() Edytowane przez sharlottek Czas edycji: 2008-11-13 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Pilnie szukam:
Diorshow, Fatale Meteoryty, Beige Chic Pryzmy - wszystkie Kolorówka Bourjois, Mac, Inglot, Deborah Komplet pędzli, pojedyncze pędzle - nie dolna półka, nie bazarkowe Kosmetyki na solarium, kosmetyki brązujace |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Pilnie szukam Perfum:
Kenzo, Amour Kenzo, Indian Holi Kenzo, Elephant Lacoste, Touch of Pink Naomi Campbel, Cat deluxe at night Amour de cacao - na spróbowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Żelowa baza pod makijaż Inglot, 70%
Odsypię transparentnego pudru Inglota z drobinkami Maslo do ciała grapefruitowe, 1/4 opakowania coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Sharlottko, kiedyś pisałaś, że podoba Ci się u mnei zestaw Bonne Bell-niestety jest on już nie kompeltny-brakuje lakieru do paznokci..Wszystko inne jest w zestawiku..
Po za wątkiem mam mnóstwo Smackersów (napisz jakie smaki Cię interesują) ![]() Mi podoba się: Yves Rocher, Fraise (truskawka) Edt, 10 ml KOD: 21359 Oriflame, Serene, 50 ml + kartonik, idealne na prezent Demeter, Szarlotka - końcówka, 3 ml Demeter, Deszcz - końcówka, 5 ml Vanilla i Carmel, Sephora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Skittles Strawberry Watermelon
Skittles Lemon Slittles Strawberry Skittles Lime Coca Cola Vanilla Fanta Strawberry Wild rasberry Berry Hopeful M&M czerwony Sprite Watermelon loquid Espersso martini Strawberry Sunade sztyft Strawberry sunade słoiczek mogę wymienic coś z tego ;0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Więc tak, szczerze powiedziawszy nie zwracałam uwagi, raczej nei dają, a jesli już to delikatny..
Ten z tego zestawu co mam w watku nabłyszcza ślicznie (to juz trzeci ten sam) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hmm.
![]() Coca Cola Vanilla Fanta Strawberry mogę oddać. ;] A interesuje CIę ten nowy z mojego watku ^^? ![]() i ew. co byś mogła oddać ? ^^ po za wątkiem mam jeszcze kilka które byłabym w stanei oddać ;] ale wypsizę je jutro ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Szampon przeznaczony do mycia i pielęgnacji włosów po zabiegach fryzjerskich, rozjaśnianiu, farbowaniu lub trwałej ondulacji.wszystkie te zabiegi wymagają wysoko alkalicznego środowiska, szczególnie szkodliwego dla włosów. Szampon ten zapobiega wysuszaniu włosów, przeznaczony do wszystkich typów włosów, szczególnie polecane do włosów w gorszej kondycji
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Sharlottku, jedna paczka nie doszła a mi się już podoba coś nowego
Żelowa baza pod makijaż Inglot, 70% znajdziesz coś ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Sharlottku, nawet za te małe ilosci Demeter
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ok nie ma sprawy ale czy mogłabym zamienić Maslo do ciała grapefruitowe, 1/4 opakowania na Masło do ciała aloesowe, 3/4 opakowania? Podoba ci się opcja
Ja Tobie: Szampon Frequence Fruitree Shampoo truskawkowy do czestego stosowania 500ml, ok 50% Odrzywka Frequence Fruitree Conditioner truskawkowa do czestego stosowania 250 ml ok 85% (nie widać przez opakowanie ale jest ciężka) Profi Acid profesjonalny kwaśny szampon glicerynowy do włosów po zabiegach fryzjerskich 300ml ok 75% a Ty mi: Żelowa baza pod makijaż Inglot, 70% Odsypię transparentnego pudru Inglota z drobinkami JEszcze pytanie ile? Masło do ciała aloesowe, 3/4 opakowania ??? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Sharlottku jesteś diabłem, żeby mnie tak nieładnie kusic xD
Możesz mi przypomniec jakie kolory mają te ingloty ?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a jakie jeszcze probki mogłabyś mi zaproponowac i ile tego agenta ??
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie troche, m.in. puder brązujący
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.