Starsze GirlZ :O - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 21:22   #1
Gabriel90
Raczkowanie

Starsze GirlZ :O

Dobry wieczor forumowicze. mam takie pytanko bo nie czaje troche.od pewnego czasu zauwazylem ze chyba starsze kobiety sie mna interesuja od dziewczyn w moim wieku lub mlodszych . no takie dziwne dla mnie kurde bo zawsze myslalem ze kobieta starsza odemnie i kilka lat to takiego 18 latka uzanje jeszcze za dzieciaka i wogole co malo raczej wie. no wiec od 2 miechow zaczalem chodzic do klubow puby itp.no ogolnie miastowe imprezy . no to poznaje jakies i gadam gadamy i czesto tak jest ze gadaja o masz 18 lat jak fajnie , i chca zebym im pokazal dowod to mowia ale slodko ojeju jeju :O. haha smieszne to dla mnie troche ale dobra ogolnie ocb. myslalem ze laski wola "prawdziwych " doroslycg facetow a nie jak ja chlopaka mlodego normalnego. ale w sql albo poza szkola tez wlasciwie zadna kobieta w moim wieku lub mlodsza jakos hmmm. .. no nie zwracaja uwagi chyba na mnie . wiec mam metlik w glowie. pozdrawiam
Gabriel90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 21:24   #2
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Starsze GirlZ :O

Dla mnie 18 latek to.... kupka mała i tyle No sorki, nie ma szans, bym zwróciła na Ciebie uwagę .
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 21:29   #3
Gabriel90
Raczkowanie

i co mam sie poplakac z tego powodu? haha nie moge
Stary 2008-11-18, 21:38   #4
Bawitching
Zadomowienie

czyli nie uwazasz sie za doroslego i "prawdziweo" faceta? nie dziwie sie, ze zadna nie chce nawet na ciebie spojrzec...
Bawitching jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 21:52   #5
Gabriel90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bawitching Pokaż wiadomość
czyli nie uwazasz sie za doroslego i "prawdziweo" faceta? nie dziwie sie, ze zadna nie chce nawet na ciebie spojrzec...
haha dobre no jasne jestem, super dorosly w koncu mam 18 lat prawda. no ja nie mam takiego wielkiego ego ze nie wiadomo kogo sie uwazam . stasznie mnie rozbawilas masz u mnie propz za swoj bardzo inteligenty koment
Stary 2008-11-18, 21:53   #6
margitta
Zakorzenienie

uważaj, bo wyraźnie traktują cię jak zabawkę. Taaa słodki niedoświadczony bla bla

nie daj się traktować niepoważnie.
Stary 2008-11-18, 21:54   #7
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabriel90 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor forumowicze. mam takie pytanko bo nie czaje troche.od pewnego czasu zauwazylem ze chyba starsze kobiety sie mna interesuja od dziewczyn w moim wieku lub mlodszych . no takie dziwne dla mnie kurde bo zawsze myslalem ze kobieta starsza odemnie i kilka lat to takiego 18 latka uzanje jeszcze za dzieciaka i wogole co malo raczej wie. no wiec od 2 miechow zaczalem chodzic do klubow puby itp.no ogolnie miastowe imprezy . no to poznaje jakies i gadam gadamy i czesto tak jest ze gadaja o masz 18 lat jak fajnie , i chca zebym im pokazal dowod to mowia ale slodko ojeju jeju :O. haha smieszne to dla mnie troche ale dobra ogolnie ocb. myslalem ze laski wola "prawdziwych " doroslycg facetow a nie jak ja chlopaka mlodego normalnego. ale w sql albo poza szkola tez wlasciwie zadna kobieta w moim wieku lub mlodsza jakos hmmm. .. no nie zwracaja uwagi chyba na mnie . wiec mam metlik w glowie. pozdrawiam
a jakie jest to pytanko? może umiałabym Ci odpowiedzieć, w końcu jestem sporo starsza, ale nie czaję trochę
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 21:55   #8
Gabriel90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
uważaj, bo wyraźnie traktują cię jak zabawkę. Taaa słodki niedoświadczony bla bla

nie daj się traktować niepoważnie.
tez tak mysle. czyli jak sie ze mna chca spotykaja albo gadamy przez gg albo esemesy to tak no normalnie jest nie czuje sie jak zabawka ale moze masz racje kto tam wie prawda
Stary 2008-11-18, 21:57   #9
Gabriel90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
a jakie jest to pytanko? może umiałabym Ci odpowiedzieć, w końcu jestem sporo starsza, ale nie czaję trochę
no dlaczego starsze kobiety chca sie ze mna spotykac i spedzac czas a jakos ze szkoly i poza szkola rownolatki czy mlodsze nie interesuja sie mna jakos zeby sie spotkac czy cos. pozdrawiam
Stary 2008-11-18, 22:00   #10
Wyrak
Zakorzenienie

Ale nie rozumiem tak szczerze o co Ci chodzi?

Czy pytasz sie, ze starsze dziewczyny interesuja sie mlodszymi facetami - zdarza sie.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 22:03   #11
Sweet_21
Zakorzenienie

Też nie rozumiem sensu założonego wątku?
Chcesz się od nas dowiedzieć, dlaczego tak się dzieje?

Wg mnie jesteś dla nich takim..świeżym mięsem.O.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 22:04   #12
Gabriel90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Ale nie rozumiem tak szczerze o co Ci chodzi?

Czy pytasz sie, ze starsze dziewczyny interesuja sie mlodszymi facetami - zdarza sie.
no o cos podobnego mi chodzilo sorki ze nie napislaem na gorze ale pozno juz jest dlatego
Stary 2008-11-18, 22:12   #13
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
no dlaczego starsze kobiety chca sie ze mna spotykac i spedzac czas a jakos ze szkoly i poza szkola rownolatki czy mlodsze nie interesuja sie mna jakos zeby sie spotkac czy cos. pozdrawiam
a czemu o to pytasz ?
ze zwykłej ciekawości?
czy może chcesz wyciągnąć z tego faktu jakieś wnioski i jakoś tę wiedzę wykorzystać ?
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 22:16   #14
margitta
Zakorzenienie

Na poważnie na pewno się nie interesują. Raczej w ramach odskoczni dla odważnych.

(Nie mówię tu oczywiście o tych niewiele młodszych i traktowanych na równi)
Stary 2008-11-18, 22:36   #15
kakka
Raczkowanie

to tak samo jakbysmy my sie zapytaly jakiegos dojrzalego faceta czemu podobaja mu sie mlodsze dziewczyny

a co to znaczy wedlug ciebie starsze? znaczy ze ile maja lat? bardzo mnie to ciekawi
kakka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 22:38   #16
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Na poważnie na pewno się nie interesują. Raczej w ramach odskoczni dla odważnych.

(Nie mówię tu oczywiście o tych niewiele młodszych i traktowanych na równi)
Jak to na pewno? Ale znaczy sie - w ogole, czy 18latkimi? Skad wniosek, ze np. jakas 20stka nie zainteresuje sie powaznie 18 latkiem? Nie wspominajac juz o pozniejszym wieku, nie widze w tym nic dziwnego.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2008-11-18, 22:42   #17
margitta
Zakorzenienie

O matko, Wyrak przecież wyraźnie napisałam, że nie chodzi mi o małą różnicę wieku, w której partnerzy i tak czują się równi wiekiem. Mam na myśli wyraźna różnicę wieku. Uważam, ze kobietę na przykład 28 letnią nie interesuje prawdziwy związek z 18-nasto latkiem.
Stary 2008-11-18, 22:54   #18
bess
Zakorzenienie

ile lat maja te "starsze "kobiety?
moze jestes bardzo wyrosniety i nie widac po tobie 18tki
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 23:19   #19
Malla
Nie depcze krokusów

Gabriel90 - patrząc na to, co i jak piszesz, nie zainteresowałabym się Tobą. Możesz wyglądać na starszego, ale z Twoich wypowiedzi bije młodością i niedojrzałością. Nie mogę się powstrzymać, ale muszę dodać, że przecinki też by się czasem przydały, bo ciężko zrozumieć co piszesz, przelewasz przez palce myślotok, który dla Ciebie jest zrozumiały, a dla innych słabo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-19, 06:39   #20
viola34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Gabriel90 - patrząc na to, co i jak piszesz, nie zainteresowałabym się Tobą. Możesz wyglądać na starszego, ale z Twoich wypowiedzi bije młodością i niedojrzałością. Nie mogę się powstrzymać, ale muszę dodać, że przecinki też by się czasem przydały, bo ciężko zrozumieć co piszesz, przelewasz przez palce myślotok, który dla Ciebie jest zrozumiały, a dla innych słabo.
podpisuję się od tym

Jestem boginią , jestem kobietą
viola34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 08:32   #21
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Jak to na pewno? Ale znaczy sie - w ogole, czy 18latkimi? Skad wniosek, ze np. jakas 20stka nie zainteresuje sie powaznie 18 latkiem? Nie wspominajac juz o pozniejszym wieku, nie widze w tym nic dziwnego.
W tym wypadku to się raczej nie interesują na poważnie, skoro głównym motywem tego zainteresowania jest wiek i ćwierkanie, że to takie słodkie, że 18 lat i nowy dowodzik. No chyba że one tak zawsze i wszystkim ćwierkają... Istnieje taki typ kobiet.

Moim zdaniem traktują go trochę jako "maskotkę", a trochę jako "świeże mięso". Tak czy inaczej nie poważnie.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 08:48   #22
Miśka84
BAN stały

Wiesz, z młodszego faceta jest ponoć większy "ogier" Więc jeżeli chodzi tylko o seks- to starsze kobiety mogą być zainteresowane
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 10:20   #23
Ruffian
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Wiesz, z młodszego faceta jest ponoć większy "ogier" Więc jeżeli chodzi tylko o seks- to starsze kobiety mogą być zainteresowane
"Ponoć" to istotne słowo w tym przypadku, hehe.

Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770
Ruffian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 10:41   #24
koKOro
Zakorzenienie

może mają dość gierek ze starszymi panami i wolą łatwiejsze w obsłudze świeże mięsko a może są zdesperowane albo puste albo nie wyglądasz na tyle

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 14:44   #25
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
W tym wypadku to się raczej nie interesują na poważnie, skoro głównym motywem tego zainteresowania jest wiek i ćwierkanie, że to takie słodkie, że 18 lat i nowy dowodzik. No chyba że one tak zawsze i wszystkim ćwierkają... Istnieje taki typ kobiet.

Moim zdaniem traktują go trochę jako "maskotkę", a trochę jako "świeże mięso". Tak czy inaczej nie poważnie.
Rozumiem to jak najbardziej, tyle tylko ze nie wiedzialem, czy Margitta opiera sie na tym przykladzie, czy wypowiada sie ogolnie o takich relacjach.

Cytat:
O matko, Wyrak przecież wyraźnie napisałam, że nie chodzi mi o małą różnicę wieku, w której partnerzy i tak czują się równi wiekiem. Mam na myśli wyraźna różnicę wieku. Uważam, ze kobietę na przykład 28 letnią nie interesuje prawdziwy związek z 18-nasto latkiem.
No widzisz, ten temat raczej swiadczy o czyms innym: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...90#post9775890

Nie mowie o roznicach 10letnich, choc pewnie tez sa, ale 3,5,7 itd lat jak widac sie zdarza.

Stary 2008-11-19, 15:03   #26
onemi
Rozeznanie

Sa rozne kobiety...jedne maja wieksze wymagania, a inne jak widac mniejsze. Moze szukaja przygody (?).. nie mnie to oceniac, chociaz swoje zdanie mam.
Dla mnie 18 latek nie jest obiektem zainteresowania.

Od 5.01.2010 :
66,7kg wrrrr 65..64..63..62..61..60..59..58..57.. i -->
onemi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 16:34   #27
Gabriel90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ile lat maja te "starsze "kobiety?
moze jestes bardzo wyrosniety i nie widac po tobie 18tki
wiesz ja ci nie powiem tego bo trudno mi sie ocenic na ile ja jako osoba mogw wygladac ale strzelam ze na tyle ile mam lat chyba.pozdro
Stary 2008-11-19, 16:43   #28
Gabriel90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
a czemu o to pytasz ?
ze zwykłej ciekawości?
czy może chcesz wyciągnąć z tego faktu jakieś wnioski i jakoś tę wiedzę wykorzystać ?
no jasne ze ze chce wykorzystac o niczym innym nie marzę :!! :O hehe
Stary 2008-11-19, 16:51   #29
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ja ci nie powiem tego bo trudno mi sie ocenic na ile ja jako osoba mogw wygladac ale strzelam ze na tyle ile mam lat chyba.pozdro
No tak, ale jeśli te "starsze" kobiety wcale nie są aż tak starsze to mogą nie widzieć tej niewielkiej różnicy wieku na pierwszy rzut oka.
Najlepiej powiedz ile maja lat te kobiety

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-19, 16:51   #30
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mowisz do nich GirlZ i co u Ciebie w sql to mysle ze od razu sie zczaja nt. Twojego wieku

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości