|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() szminka Lasting Fix 17-blondie do wymiany
NIEAKTUANEWitajcie. ma do wymiany szminkę firmy "17" lasting fix. niestety jest to nieudany prezent.użyłam jej tylko raz ale jej złotawy kolor kompletnie mi nie odpowiada. szminka trzyma się na ustach naprawde długo... niestety mój aparat jest chwilowo"nieczynny",więc pozwoliłam sobie zapożyczyć zdjęcia szminki i koloru z internetu. zaznaczam iż użyłam jej tylko raz,więc ubytek jest naprawde mało widoczny..
szminke zamienie najchetniej na inną szminkę,ale tylko i wyłącznie w kolorze perłowym lub na róż do policzków Edytowane przez Jezebeth Czas edycji: 2008-11-16 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szminka Lasting Fix 17-blondie do wymiany
Ewo szminka jest niedostępna w Polsce ale na angielskich stronach internetowych cena waha się od 4/5 funtów,czyli nie jest taka droga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie bardzo wiem jaki to odcien herbaciany ale mam 1 ra uzty roz cynamonowy Rimmla angielski ( u nas chyba nie dostepny)lub nowy jasny delikatny bez bez zlota)a perlowy blyszczyk Rimmla tez u nas chyba niedostepny-(nie mam zdjecia jego) lub nowy jasny lakier inglota pastelowy rozo-bez jasny z Inglota nr 50 moze cie zainteresuje .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a czy mogłabyś wstawić zdjęcie tego drugiego różu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To ten roz cynamonowy Rimmla jest na zdjeciu ( raczej ciemniejszy i bardziej brazowawy bez zadnej domieszki rozu w rzeczywistosci a na skorze u kazdego bedzie inny ) i w zaleznosci od karnacji i nalozonej ilosci na twarz.
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-11-13 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a moze cos u mnie?
![]()
MÓJ NOWY WIELKI WĄTEK KOSMETYKOWO-WYMIANKOWY, ZAPRASZAM! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9578157 DOKŁADKA W POSTACH 18,19,20! ![]() MÓJ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395 odpisz u mnie, prosze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wyslalm ci dzisiaj przesylke zapomnialam,ze mam jeszcze jedno zdjecie tego rozu ,tu mozesz zobaczyc odcien
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-11-15 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.