![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kolorówkę i nie tylko...:)Zapraszam!Nieaktualne!!!! Witam ![]() Dawno nie zagladalam na Targowisko ale uznalam,ze pora zrobic "male"porzadki ![]() Nie mam sprecyzowanych oczekiwan-interesuje mnie glównie pielegnacja dla cer wrazliwych,atopowych,nacz ynkowych; mozna kusic mnie blyszczykami i perfumami(odlewki także); kosmetykami do ukladania wlosow-wszelkie cuda nadajace objetosci i wspomagajce skret. Wymiana tylko w postaci przesylek rejestrowanych! Szczegoly wymiany omawiam w watku-faza koncowa na PW. Reszta bedzie pozniej ![]() Do Wymiany: Laura Mercier Shimmer Bloc-Pink Mosaic ubytek minimalny praktycznie niewidoczny-nie oddam latwo ![]() 6,2g Kod produktu 4745 ubytek minimalny praktycznie niewidoczny. Pink Mosaic to zestaw 4 kolorów które rozświetlają i nadaja polysk,można użyc jej do twarzy,oczu czy ciala.Zawiera w sobie mike,ktora sprawia,że puder pięknie mieni się pod światło i podkreślają naturalny kolor skóry-ożywia ją-ukazując promienny wygląd. W zalezności od użytej kombinacji można uzyskac subtelne rozswietlenie lub metaliczny polysk. Mozaika jest utrzymana w chlodno-cieplej tonacji (dwa najjaśniejsze trojkaty sa zimne a ciemne cieple). Elizabeth Arden Bronzing Shimmer Powder kolor Deep Puder brązująco – rozświetlając -nie oddam latwo ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ietlajacy.html użyty parokrotnie,ubytek praktycznie niewidoczny GloMinerals Beige Light ubytek ok.10% dobry dla jasnych ale nie bladych karnacji ;-) utrzymany w zimnej tonacji SinfulColours potrojne cienie Night Out uzyte kilka razy-minimalne zużycie Paula Dorf Prism 3g piekny odcien chlodnego odcienia lawendy z drobinkami-kilka razy uzyte,minimalny ubytek Gosh Butterfly zostalo ok.polowy opakowania Benefit Hey Bellboy! 1,8g matowa sliwka wpadajaca w brąz-minimalne zuzycie ArtDeco magnetyczny cien nr 43 ubytek ok.15% Nouba Magic Powder Illuminatore Viso nr 16 świetny rozświetlacz do twarzy i ciala wyjsciowo 25gr zostalo ok.3/4 zawartosci-widac na zdjeciu Wazny do 02/2010 Avon Arabian Glow Shimmer Bronzing Brick 8g Mozaika brązujaca używana sporadycznie, ubytek ok.5% Avon Light And Luminous Cool Shimmers 8gr Mozaika rozswietlajaca użyta kilkanaście razy,ubytek ok.5%-oddam za coś,co mnie naprawde zainteresuje ![]() ![]() Vichy Dermablend Korektor 10 Light tubeczka 5ml-użyty kilka razy,zostalo ok.3/4 zawartości _________________________ _________________________ _________ Kontrurówki: Astor Kohl Kajal Pencil 095 Soft Pink zostalo 7cm Gosh Sparkling Lilac(nasycony fiolet ze srebrnymi drobinkami) zostalo 8,5cm _________________________ _________________________ _______ YSL NU EDT balsam perfumowany do ciala,poj.100ml-ubytek praktycznie minimalny _________________________ _________________________ __________ Lakiery : -Manhattan Crazy Clours nr 300 poj.5ml uzyty dwa razy -Essence Colour&Go 04 Space Queen 5ml nowy -Sally Hansen Xtreme Wear : Jungle Orchid (z perłowym połyskiem i opalizuje)nowy 11,8ml The "It"List( z opalizujacymi drobinkami) uzyty raz poj.11,8m
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-03-26 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówkę i nie tylko...:)Zapraszam!
Miejsce na foto
![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-03-17 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-02-24 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
wiem będziesz się smiała, ale chętna bym była na cedr
![]() The Body Shop Cocoa butter 50ml,użyte dla testu,znikomy ubytek YR EDC Cedre Bleu 125ml/65ml
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
COS U MNIE ZA:
- Yves Rocher Yria Promienny podklad wygładzajacy 141 Porcelanowy(Teint Radieux Fond de Teint Effet Lissant), odcien dobry dla jasnych i srednich karnacji,podklad jest nowy i nieuzywany,kartonik zostal rozciety na potrzeby zdjęcia i pokazania koloru. Kod ważności R705 ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hmm..no nie wiem co bys chciała. Proponuję CK purple orchid i treselle. Mogę też dorzucic premier jour ale niestety nie jestem jego pewna. Jak bys była nim zainteresowana to podam Ci link do wątku gdzie prowadziłam śledztwo odnośnie jego orginalności.
Może np. masełko do ciała bys chciała jeszcze? No nie wiem ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaj link ![]() ![]() ![]() Do ciala to jestem zmuszona teraz wylacznie do aptecznych rzeczy i stad tez pozbywam sie tego maselka TBS bo szkoda zeby lezalo ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ale nic nie znalazlam ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ur#post7034772 mój post 809 i dalej dziewczyny się produkują
![]() Oczywiście próbasy Ci zrobię z anais i into the blue. Przy okazji doszła do Ciebie próbka naturelle? I jak wrażenia. A może już pytałam... ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam Ci na GG ![]() ![]() Wrazenia-fajny,delikatny zapach na lato ale na mnie bardzo nietrwaly ![]() ![]() To jestem chetna na wymiane ![]() ![]() Polecony priorek moze byc?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() ![]() A co do gg to sorry....chyba już nie ten wiek i mi się mózg zaczyna lasowac ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ode mnie Cedr i maselko TBS,moge tez Cie uraczyc robionymi probkami Enjoy J.Patou,EL Pleasures meski ![]() Hihihi dobra jestes ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
oki
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie martw sie
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Fajne masz rzeczy ale nic dla mnie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
W gore
![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
interesuje mnie -YR Neonatura Souffle EDP 50ml-ubytek kilku mililitrow oraz w dalszej kolejności Avon Today EDP 50ml/25ml zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za: - rozświetlacz Boots - YR Protectyl Vegetal 3 w 1 mleczko po opalaniu- TBS Cassis Rose woda toaletowa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moglabym prosic o zdjecie skladow INCI Jacques_Dessange(serum,ma seczka i szampon)?
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Helena Rubinstein, Magic Proof - 02 Sparkling Shine ktory to,bo pogubilam sie ne zdjeciach ![]() Yves Rocher, Luminelle, Cień do powiek - nr 55 jak sie nazywa kolor?
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
cienie sephory
- biała paleta - cienie wypiekane, bardzo błyszczące [nieduże drobinki], delikatny przejrzysty kolor - czarna paleta - zestaw dla brązowookich, delikatne, drobno mielone - trzeci i piąty pasek od lewej - duże brokatowe drobiny, właściwości takie jak w mono i czwórkach top coat - zdjęcia w wątku truskawkowe zdobycze - gumowa szczoteczka z krótkimi wypustkami, dość duże drobinki - cień YR nr 55 Orage [Burza?]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Hexxano, nie posiadam szamponu, więc tu nie pomogę, natomiast zdjecia składu maseczki i serum wkleję jeszcze dziś jak tylko podładuję akku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz ze tak wypytuje ale nie znam akurat tych cieni a nie chce dublowac kolorow ![]() Top coat odpada bo jednak to,nie czego potrzebuje ![]() Cien YR obadam sobie w sklepie ale nie wczesniej w srode ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mektarynko-nie ma pospiechu ![]() ![]() a moze masz jeszcze cos z zapachow do wymiany? ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hexxano, jeśli zdj. jest za małe, to mogę wysłać zdj. na maila (troche krzywo wyszła ta maseczka, bo mi się ciągle aparat wyłączał, akku jeszcze słabe ![]() popatrze poza wątkiem co mogłabym jeszcze wymienić, ale w kwestii zapachów, to zaopatruje sie tylko w to co na pewno zużyję (chociaż jak widać nie do konca mi to wyszło, po ardence już mi słabo, a powiedziałabym, że wstępne zauroczenie było spore...i zostałam ze sporą flaszką problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Haxxano,
wklejam zdjęcie cieni - niestety moje żylaste nadgarstki nie są najlepsze do robienia takich prezentacji. Na górze biała paleta - jak widzisz błysk, drobinki, poświata koloru. Na dole czarna - w wersji na sucho, na mokro kolor jest intensywniejszy - to paleta raczej do dziennego makijażu. Obawiam się, że nie masz po co gnać do YR. Kilka miesięcy temu zmieniono całą kolekcję tych cieni. Te nowe są zupełnie inne. Inna konsystencja, kolory, efekt. Jedyne co zostało to opakowanie i cena.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za fluid Shiseido
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.