|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zaczynam ćwiczyć, coś dla początkujących, możecie doradzić ? :)
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynam ćwiczyć, coś dla początkujących, możecie doradzić ? :)
witaj!
Zaczynałam z Mel B, dlatego ćwiczenia z nią polecam i polecać będę ![]() odnośnie efektów, jest cały wątek dotyczący ćwiczeń z Mel i efektów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
pisząc ten post sama odpowiedziałąs sobie na to jak to jest możliwe że przytyłaś, ->uwielbiasz fast foody i moglabyś je jesć cały czas.
Ale do rzeczy, mel B fajna, tiffany też. Jednak Chodakowska jest najfajniesza i najskuteczniejsza wg mnie. Ale to moje zdanie. Ewa ma w tej chwili take wydanych płyt, ze w kazdy dzień tygodnia mozesz robić inny zestaw i jeszcze Ci kilka pozycji zostanie. Więc nie wiem co to ma do nudy. Jak jej głos Ci nie odpowiada, wyłącz go. A zamiast tego odpal ulubioną muzykę. Ja schudłam 10 kg właśnie z Ewką, troche tez robiłam Mel B i trochę Tiffany. Dieta: 5 zdrowych posiłków, regularnych. Pierwszy w ciagu pierwszej godziny po przebudzeniu, ostatnio na 2-3 godziny przed zaśnięciem, koniecznie białkowy. Do tego dużo wody. Nie wyeliminowałam wszystkiego niezdrowego/wysokokalorycznego ze swojej diety, zjadłam czasem schabowego, czy ciasto. Ale w rozsądnych ilosciach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=523977 link;-) zapomniałam dodać wcześniej, sorry.
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- E. Ch nie polecam jeśli jesteś początkująca, dużo błędów, którymi można sobie zrobić krzywdę (o błędach w jej treningach pisały Dziewczyny w kilku wątkach). Na początek dobra jest Mel B, krótkie ćwiczenia, które można ułożyć w dłuższy trening ![]() Z Mel utraciłam kilka cm w udach, lekko zarysowały się mięśnie na brzuchu, podniosły pośladki, jędrne ciało ![]() Ważna jest regularność ćwiczeń, załóż sobie kalendarz i zapisuj dni w których ćwiczyłaś, a w które nie- to bardzo pomaga ![]() Co do diety, to podstawa przy zrzucaniu zbędnego ciężaru. (dieta redukcyjna) Nie musisz nie jeść po 18, wystarczy 2godziny przed pójściem spać. Powodzenia i wytrwałości życzę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195668 Od siebie dodam że może mogłabyś zamienić ryż i makaron na ryż makaron razowy, odstawić białe pieczywo i możesz także wspomóc sobie pijąc zieloną herbatę lub siemię lniane. Co do ćwiczeń to raczej nie pomogę bo ćwiczę siłowo, ale kiedyś ćwiczyłam BBL i TF(turbo fire). Może masz możliwość zapisać się na basen? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mozesz zaczac od biegania jesli po cwiczeniach z Mel B szybko sie poddajesz. Mozesz tez zaczac chodzic na basen. Znajdz cwiczenia lub sport ktory polubisz, wtedy zanim sie obejrzysz dojdziesz do swojej wymarzonej wagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.