![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dużo różności :D
WĄTEK NIEAKTUALNY ( PRZENOSZĘ SIĘ NA WYMIENIARKĘ )
Witam w nowym ( miejmy nadzieję lepiej rozplanowanym i uporządkowanym ) wątku. Zasady : 1. Piszemy w wątku gdzie zaczęła się rozmowa ( przepraszam ale nie cierpię skakać po wątkach i domyślać się która odpowiedź na które pytanie ). 2. Przekupek mam niewiele - wysyłam pierwsza ![]() 3. Wysyłamy tylko przesyłkami REJESTROWANYMI ( przykro mi ale jak dostane cokolwiek zwykłym listem to negatyw leci jak nic i nie ma litości ) WishLista: - chusteczki OLAY ( te takie że pod wpływem wody się pienią ) W KAŻDEJ ILOŚCI - najchętniej produkty do włosów ( oprócz jedwabiu biosilk ) - dodatki ( biżu jeśli już to bez elementów zawierających nikiel, no chyba że na ich widok padnę z zachwytu - wtedy nic mnie nie odstraszy ![]() - ewentualnie ciuszki - rozmiar 40/42 czyli solidne L ( rozmiar uniwersalny odpada ! ) - i co jeszcze mi w oko wpadnie. Ogólnie straszna ze mnie gadżeciara ![]() Swoje kosmetyki trzymam przeważnie we wszelkiego rodzaju pudłach i pudełeczkach, więc nie cackam się z nimi zanadto. Jednakże opakowania nie są popękane a co najwyżej mają niewielkie ryski. To tyle na dzień dobry ![]() Poniżej lista rzeczy do wymiany ![]() Najnormalniej w świecie na czarno - do wymiany Fiolecik - rezerwacja Bladoszary - wymienione O ewentualnych dokładkach będzie info na czerwono w tym oto poście uwaga! zmieniłam trochę organizację wątku - wszystkie aktualne rzeczy są w 2 poście, zdjęcia w dalszych i w dalszych także kosmetyki zarezerwowane oraz wymienione. niewiele tego zostało więc większość oddam ze to tak ujmę " tanio " Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-12-01 o 22:44 Powód: uzupełnienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dużo różności :D
1. Nivea Summer Beauty brązująco ujędrniający do jasnej karnacji 250 ml - ubytek około 60 %.
2. Avon Krem nadający włosom słoneczne refleksy ( stopniowo rozjaśniający ). Pojemność wyjściowa 100 ml, zostało jakieś 25 ml ( akurat na 2-3 użycia do średni długich włosów ) . 3. Pantene odżywka do włosów rudych. Pojemność wyjściowa 200 ml, zostało około 30 ( na 1 - 2 użycia ) 9. 3 x Olay Total Effects Touch of Sunshine. Pojemność 7 ml każdy. NOWE! 10. Próbki - to co widać na zdjęciach 12. Wibo Podwójne cienie z wit. E. Zużycie około 20 %. Kolory: Róż oraz miętowy odcień błękitu. 13. Wibo Mozaika 3 cieni - blade odcienie fioletu. Zużycie około 20 %. Kolory: Biel wpadająca w jaśniutki fiolet, blady fiolet oraz delikatny rozbielony wrzos. 14. Lovely Podwójne cienie. Użyte 2 razy. Kolory: mocno perłowy żółty oraz mocno perłowy pomarańcz. 18. Lakier do paznokci Classics Professional 10 ml kolor 23 - ubytek mniej niż 20 % ( kolor taki stalowy z lekko fioletowo różowym połyskiem, z drobinkami ) 20. Lakier do paznokci AB Line kolor 125 - ubytek 10 % ( kolor mocne ciemne połyskliwe bordo, z drobinkami ) 21. Lakier do paznokci Wibo " nasty and cool " kolor 182 - ubytek mniej niż 20 % ( kolor malinowy z drobinkami ) 23. Błyszczyk Eveline Volume Lip Extreme kolor 504 ( kolor bladoróżowy ) użyty kilka razy 25. Eveline 3D Holographic, kolor 74 ( pomarańczowo - beżowy z brokatem ) - mam go od około roku użyty kilka razy 26. Rival De Loop szminka kolor 25 ( brudny róż, matowa ) - ubytek jakieś 10 %. Mam ją od roku 27. Miss Sporty Mini Me Kredka do oczu kolor błękitny, użyta 2 razy 42. Szminka Miss Sporty Perfect-Me-Lipstick ( granatowa ) w kolorze Lovin'it ( jak na moje oko to fuksja ). Zużycie 10 %. Ważna 30 m-cy od otwarcia, użyta po raz pierwszy jakieś 3 miesiące temu. Napisy trochę wytarte. 43. Samoopalacz Kolastyna w Sprayu - Zużycie 10 %, Kupiony 3 - 4 miesiące temu i używany kilkakrotnie, od tamtej pory nie ruszałam go nawet. Od razu mówię że nie wiem czy chcę oddać bo trochę się za nim swego czasu nalatałam bo ciężko go trafić koło mnie a jest dobry. 46. Avon Roziskrzony cień do powiek kolor Powder Pink zużycie 20 % 47. Avon Roziskrzony cień do powiek kolor Lilac zużycie 20 % 49. Maybelline Watershine Elixir kolor 574 Carmel Attraction zużycie max 10 %. z wymiany z marta005 50. Joanna Naturia Błyszczyk do ust Truskawka, zużycie max 10 %, kupiony 3 miesiące temu 51. Balsam do ust Uroda Melisa zużycie około 50 %, świetnie nawilża i natłuszcza. 52. Yves Rocher Balsam do ust Brzoskwinia ( nadaje lekki połysk ) zużycie max 15 %. 41. Pędzel do różu z Rossmana - nigdy nie używany, rozpakowany ( została tylko folia ) NOWY!!!! 34. Cień sypki Avon ( Roziskrzony czy jakoś tak ) w odcieniu Pinky Peach ( raczej rozbielony pomarańcz wpadający w złoto ) użyty 2 razy. Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-11-12 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
6. Ziaja Masło Kakaowe Krem poprawiający koloryt skóry, cera normalna, sucha. NOWY! Pojemność 50 ml. wymieniona z arizoona
7. YR Balsam do ciała wanilia. Pojemność wyjściowa 200 ml, zostało około 180 ml. wymienione z cbr 8. YR Balsam do ciała kokos. Pojemność wyjściowa 50 ml, zostało około 30 ml. wymienione z cbr 4. Eveline Slim Extreme 3D Termoaktywne Serum Wyszczuplające Antycellulit NOWE! Pojemność 250 ml ( rozgrzewa - przy większej ilośći nawet trochę parzy - więc absolutnie przeciwwsazane dla skóry z pękającymi naczynkami ) wymienione z kirikiri 5. Eveline Slim Extreme 3D Aktywne Serum Modelujące Brzuch i Pośladki. Pojemność wyjściowa 200 ml, zostało ponad 150 ml. wymienione z kirikiri 48. Poczwórne cienie Sephora z wymiany z jagabrz. odcienie fioletu, zużycie nie więcej niż 10 %. leci do aako Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-11-12 o 23:32 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wszystkie cienie bez aplikatorów ( wyrzuciłam zaraz po zakupie bo były do niczego )
11. Wibo Poczwórne cienie z wit. E. Jasne odcienie użyte 5-6 razy, ciemne może 2-3 razy. Kolory to: Biały wpadający w bardzo blady róż, jaśniutki pudrowy róż, róż wpadający lekko w bordo, ciemny róż wpadający w śliwkę. poleciało do pfff 15. Essence Podkład sypki mineralny odcień 01 ( najjaśniejszy ). NOWY! wymiana z arizoona 16. Synergen Puder prasowany odcień 01 ( niby najjaśniejszy ale dla mnie za ciemny ). Użyty 2 razy, bez gąbeczki. wymiana z arizoona 17. Avon Incadenssence EDP. Z wymianki z Cashmeree. Zostało jakieś 60-70% z 50 ml ( ciężko określić ze względu na kształt opakowania ). Zapach nie dla mnie po prostu i dlatego puszczam w świat oddałam kuzynce ![]() 19. Lakier do paznokci Lovely 12 ml kolor 257 - ubytek 10 % ( kolor żółty z błękitno zielonkawym połyskiem, z drobinkami, lekko kryje - taki półtransparentny ) poleciało do pfff 22. Lakier do paznokci Lovely 12 ml kolor 226 - ubytek 10 % ( kolor beżowy, z drobinkami, lekko kryje - taki półtransparentny ) poleciało do pfff 24. Mini błyszczyk Eveline Evelinka bezbarwny z brokatem użyty raz wymiana z arizoona Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-11-03 o 22:04 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
28. Korale drewniane fioletowe ( wielkości kulek od 1,5 do 3 cm średnicy) NOWE!edynka
29. Bransoletka drewniana fioletowa ( w kolorze korali ) ( kulki około 1,5 cm średnicy ) NOWE! leci do edynka 30. Korale drewniane czerwone ( wielkości kulek od 1,5 do 3 cm średnicy) NOWA!leci do edynka 31. Bransoletka drewniana czerwona ( w kolorze korali ) ( kulki około 1,5 cm średnicy ) NOWA! leci do edynka 32. Bransoletka drewniana bordowa ( kulki około 1,5 cm średnicy ) NOWA! leci do edynka 33. Odlewki perfum Sunflowers Elizabeth Arden 30 ml wymiana z cbr, Zielonej Herbatki Yves Rocher 20 ml rezerwacja dla pfff i Naturellee Yves Rocher 20 ml poleciało do pfff plus atomizerki Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-11-12 o 23:27 Powód: przedmioty do wmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
35. Biosilk Szampon Silk Therapy 50 ml. NOWY! wymiana z cbr
36. Biosilk Odżywka Silk Therapy 50 ml. NOWA! wymiana z cbr 37. Biosilk Thermal Shield spray 60 ml. NOWY! wymiana z cbr 38. Biosilk Jedwab, 15 ml. NOWY! wymiana z cbr 39. CHI jedwab 15 ml NOWY! wymiana z cbr Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-10-07 o 16:40 Powód: przedmioty do wmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
40. Tusz do rzęs Max Factor 2000 Calorie - kupiony miesiąc temu, otwarty i użyty dokładnie raz 30.10.2008 rano
![]() Zdjątka będą w wolnej chwili ![]() Edytowane przez milkawroc Czas edycji: 2008-11-12 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
7
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
8
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
9
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
10
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
15. Essence Podkład sypki mineralny odcień 01 ( najjaśniejszy ). NOWY!
cos u mnie za to?
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
wszystkie fioletowe kolczyki mi się podobają
![]() ![]() ![]() Cytat:
niestety nic..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Zestaw: bransoletka i kolczyki.
Nowe, w rzeczywistości fioletowe. Próbki perfum today, tomorrow, always. 2x tomorrow i 2x always. 2x avon shine Duża torba ze Snoopim. Dzięki prawie niewidocznym zamką można ją poszerzyć. Posiada 3kieszenie, mieści A4. to mi się podoba ![]() ![]() no i oczywiście perfumy mi się podobają ( wydaje mi się że pamiętam ten zapach i to był jeden z takich jakie lubię ale do perfum to nawet nie startuję. No chyba że coś wypatrzysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mi u Ciebie podoba się:
4. Eveline Slim Extreme 3D Termoaktywne Serum Wyszczuplające Antycellulit NOWE! Pojemność 250 ml ( rozgrzewa - przy większej ilośći nawet trochę parzy - więc absolutnie przeciwwsazane dla skóry z pękającymi naczynkami ) 5. Eveline Slim Extreme 3D Aktywne Serum Modelujące Brzuch i Pośladki. Pojemność wyjściowa 200 ml, zostało ponad 150 ml. 15. Essence Podkład sypki mineralny odcień 01 ( najjaśniejszy ). NOWY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
to napisz tylko co ci sie u mnie podoba to od razu wrzuce rezerwcaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ziaja Masło Kakaowe Krem poprawiający koloryt skóry, cera normalna, sucha. NOWY! Pojemność 50 ml.
Essence Podkład sypki mineralny odcień 01 ( najjaśniejszy ). NOWY!
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dubel
![]() |
#23 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Odlewki Zielonej Herbatki Yves Rocher i Naturellee Yves Rocher by mnie jeszcze interesowały
![]() czyli może wybierz coś za odelwki, różowy lakier i cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie bedzie przesada z mojej strony jak powiem ze najbardzoej chcialabym te niebieskie perfumy i fioletowy zestaw bizu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
nie będzie to przesada
![]() i jeszcze bym prosiła...bo u mnie w mieście atomizerów szukałam i nie było a potrzebuję jeden, taki 5 lub 10ml... czy mogłabyś mi taki kupić jeżeli spotkasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.