![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może ktoś się wymieni..:)
Witaj, znajdziesz coś u mnie za :
żel Argiletz, żel Tesori oraz LA ROCHE-POSAY redermic LA ROCHE-POSAY hydraphase xl legere ESTEE LAUDER Double wear 04-pebble- 1,5ml CLINIQUE superbalanced makeup 05 vanilla- 1,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
PRODERMA profarm,pichtowy krem antybakteryjny- ubytek 1/3 VICHY normaderm, krem nawilżający zwalczający niedoskonałości- ubytek 2/3 PUMA flowing(różowa), dezodorant perfumowany, atomizer- zostało 25ml znajdziesz cos u mnie?odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
TESORI D'ORIENTE kremowy płyn pod prysznic, zapach białe piżmo- opakowanie jest srebrne, nieprzezroczyste więc trudno okreslić ale wydaje mi się że została połowa
Znajdziesz cos? ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
TESORI D'ORIENTE kremowy płyn pod prysznic, zapach białe piżmo- opakowanie jest srebrne, nieprzezroczyste więc trudno okreslić ale wydaje mi się że została połowa
LIRENE energetyzujący żel pod prysznic,z wyciągiem z cytryny i wiśni z Barbados- ubytek 2/3 PANTENE PRO-V intensywna regeneracja, szapmon z odżywką 2 w 1- ubytek 1/2 GABRIELA SABATINI private edition, dezodorant perfumowany- zostało ok 13ml moze znajdziesz cos u mnie za to? wiekszosc korali nieaktualna ale kolczyki aktualne.
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cień granatowy Avon (wypróbowany), łososiowy lakier do paznokci z Oriflame(ten ciemniejszy) konturówka do ust z Oriflame-o ile to jest konturówka...? i chciałabym się dowiedzieć jak pachną żele z serii aromaterapeutycznej firmy Oriflame(zielkony i fioletowy). Agiii, *madziak* przykro mi ale narazie nic u Was nie znalazłam ![]() Może niedługo będziecie miały coś ciekawego.
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej znajdziesz cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161032 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale lakier jest jak najbardziej wolny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, to jest kontórówka ![]() Natomiast odnosnie zeli - nie potrafie sklasyfikowac zapachu ![]() interesuje mnie jeszcze krem pichtowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
agatkad niestety nic nie znalazłam
![]() Gothic Daisy teraz muszę odchorować ten Bourjois hehe ![]() ![]() Palau chętnie oddam ten kremik. Tak się zastanawiam nad tym co mi wpadło w oko.. Hm.. Chciałabym ten fioletowy żel Oriflame. Nie wiem natomiast czy na pewno chce cień avonu. Chyba z niego zrezygnuję na rzecz tuszu Mary Kay..
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok, więc określ co chciałabyś za wymienione przeze mnie rzeczy. Zaznaczam że tusz Mary Kay zupełnie nie jest adekwatny do cienia Avonu i chciałabym go wymienić za jedną rzecz podobnej wartości i stopniu zużycia..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Lena, te cienie (bourjois, loreal czy chanel) chciałabym wymienic na coś co bardzo mi się przyda
![]() ![]() Akurat tego lakieru i tak nie będę używac, więc spokojnie mogłabym go oddać ![]() No ale taka wymianka jest za mała ![]() U Ciebie podoba mi się jeszcze LIRENE energetyzujący żel pod prysznic,z wyciągiem z cytryny i wiśni z Barbados- ubytek 2/3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Interesuja mnie te rzeczy znajdziesz cos u mnie???
PANTENE PRO-V intensywna regeneracja, szapmon z odżywką 2 w 1- ubytek 1/2 GARNIER czysta skóra A, żel na noc usuwający niedoskonałości skóry- użyty 4 razy PRODERMA profarm,pichtowy krem antybakteryjny- ubytek 1/3 FARMONA mgiełka wzmacniająca do włosów RADICAL -ubytek 1/3 DERMIKA MAT-B, krem matujący na dzień- użyty może z 5 razy JOANNA effect.net, guma usztywniająca- użyta 2 razy LA ROCHE-POSAY redermic, przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający- 1,5ml LA ROCHE-POSAY effaclar, nawilżający krem matujący- 2ml LA ROCHE-POSAY hydraphase xl legere- 1,5ml LAROSETT acne gel- 5ml LAROSETT mineral deep-cleansing- 5ml DERMIKA MAT-B krem nawilżający na dzień (tubka)- zostało jakieś 5ml VICHY normaderm żel do mycia twarzy- 3ml VICHY normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości- 1,5ml VICHY Lipidiose Mains,krem do rąk suchych- 2ml VICHY Myokine- 1,5ml VICHY Novadiol- 1,5ml IWOSTIN purritin, żel do mycia twarzy- 3ml L'OREAL pure zone, deep control krem regulujący przeciw niedoskonałościom- 2ml GARNIER Pure, deep pore wash- 2ml GARNIER UltraŚwieżość, fluid nawilżający przez 24h- 2ml DAX COSMETICS Perfecta cera wrażliwa, Anti-irritant system (łagodny krem hypoalergiczny,przeciwzma rszczkowy)- 2ml DAX COMSETICS Perfecta nawilżanie,krem na dzień sok aloesowy+kwiat pomarańczy- 2ml DAX COSMETICS Cashmere,baza wygładzająca 3D Silicone- 1ml DERMEDIC Acne ExpertC,krem do skóry trądzikowej- 2ml DERMEDIC Normativ,normalizujący krem matujący- 2ml BIOTHERM Aquasource non stop,oligo-thermal gel intense moisturization- 1ml ESTEE LAUDER Double wear 04-pebble- 1,5ml CLINIQUE superbalanced makeup 05 vanilla- 1,5ml FARMONA Nivelazione,krem do stóp (zapobiega pękaniu stóp i poceniu)-4ml SUNSILK lekki krem zwiększający objętość- 2x 10ml L'OREAL Elseve nutri-blask odżywka- 2x 10ml L'OREAL Elseve nutri-blask szampon- 2x 10ml L'OREAL Revitalift, krem na dzień przeciwzmarszczkowy- 1,5ml ASTOR air mousse,3-D matte make up (kolor 300)- 1,5ml AVON PLANET SPA, morski napój do ciała- 2x 7ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej mzoe cos u mnei znajdziesz?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Palau w porządku
![]() Gothic Daisy zdaję sobie sprawę że nie wymienisz ich za cos co kosztuje nieporównywalnie mniej, wcale się nie dziwię, po prostu akurat te produkty wpadły mi w oko. Patrzę co by mi się przydało oprócz Miss Sporty i jednocześnie znajdowało w zasięgu wymiany ale narazie nie widzę ![]() ![]() Paula1990 niestety to co mi się ewentualnie spodobało jest już nieaktualne..
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hmm, ostatnia dokładka jest już w wątku...
Mogę miec jeszcze coś z dokładki kolorówki - ale co by ciebie interesowało? to może się rozejrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Leno wyceń proszę rzeczy które u Ciebie widzę, ponieważ wg mnie łączna wartość tych które Ty widzisz u mnie jest dwa razy wyższa , ale może nie znam się na cenach i nie chcę być niesprawiedliwa. Odnośnie pytań,Obok kredki do ust lerzy czarna kredka do oczu, zaś cień Avonu jest zdecydowanie granatowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Argiletz-11,80 / Tesori-18,50 / Pichtowy krem antybakteryjny-8 z groszami. Gothic Daisy-widziałam tą dokładkę. Ciężko tak opisać nie widząc, byle w niższym przedziale cenowym niż ten piękny Bourjois. Nie mam tutaj za dużego pola manewru. Moge nawet Ci coś dorzucić lub zrezygnować z lakieru na rzecz jednej rzeczy która mi sie przyda. Co mnie interesuje? Jeśli z cieni to byle nie odcienie brązu,niebieskiego i jaśniutkie pastele. Ostatnio naszło mnie na łososiowy,brzoskwiniowy, głęboki fiolet, śliwka, bordo, ewentualnie zieleń. Jeśli z pomadek i błyszczyków byle nie brązy, ostre czerwienie i wściekłe róże. Gdyby nie to, że nie potrzebuję tylu jasnych lakierów do paznokci pewnie obstawiałabym przy Miss Sporty i Golden Rose..
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A więc twoje kosmetyki warte są ok.22zł.(plus próbki ). Wybierz coś za to, oto ceny mniej więcej bo nie pamiętam dokładnie. Lakier ( 7zł), kontórówka (10zł), cień granatowy ( 10zł), żel (9zł), kontórówka (10zł)... jeśli coś pominęłam co wpadło Ci w oko - daj mi znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Palau na pewno konturówkę i lakier. Jak by nie patrzył zostaje jeszcze kilka złotych. Co w takiej sytuacji proponujesz? Interesuje mnie jeszcze żel. Może najwyżej wybierzesz sobie jeszcze jakąś próbkę?
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Gothic Daisy czekam z niecierpliwością
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok, nie ma problemu, lakier ,konturówka i zel (fiolet-dobrze pamiętam?), a ja z checia przejrze opisy probek i dam znac czy cos dobieram, jesli nic nie bede chciala wyprobowac -to nic na siłę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.