![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
VS, Clinique, Lancome, Maybelline, L'Oreal i inne. Zapraszam :)
nieaktualne
DOKŁADKA! YVES ROCHER SEBOSPECIFIC lotion 2 in 1 purifiante-matifiante, tonik oczyszczająco-matujący. Użyty dwa razy na wacik. CHI CERAMIC NAIL LAQUIER lakier do paznokci w kolorze nautralnym różu, taki jak do french manicure, nieużywany, nowy. DONNA KARAN BE DELICIOUS odlewka 7 ml w atomizerze z psikaczem. LANCOME AQUA FUSION TEINTE krem nawilżający koloryzujący w odcieniu 2 Sable, użyte ok. 30 %. CLINIQUE SUPERMOISTURE podkład nawilżający w odcieniu 06 neutral (jasny czysty beż), użyte góra 40%. CLINIQUE SUPERBALANCED podkład w odcieniu Vanilla, jest wg mnie idealny, ale niestety ten odcień jest dla mnie za ciemny. W oryginalnym kartoniku. Raz użyty. Oddam tylko za coś ekstra. AVENE - nowa, zafoliowana woda termalna, malutka. IWOSTIN - woda termalna, psiknięta 2-3 razy na twarz, poj. 50 ml. DOVE SUMMER GLOW + SOFT SHIMMER do ciemnej karnacji, zostało ok. 70%. AVON SOLUTIONS HYDRA-RADIANCE visual perfection tint release SPF 20 moisturizer, krem rozświetlający koloryzujący. Użyty kilka razy (tubka nie była wypełniona do końca). GALANEA NORMALIZING NIGHT CREAM normalizujący krem na noc do delikatnej skóry, w oryginalnym kartoniu, użyty dwa razy. NO 7 DREAM LASH hipo-alergiczny tusz do rzęs z grzebykiem, czarny, 4,5 ml, użyty raz. MAYBELLINE LIQUID EYELINER czarny, świeży, raz użyty (niestety nie umiem się nim posługiwać). L'OREAL EYE DESIGNER brązowa kredka do oczu, z jednej strony gąbeczka, użyta kilka razy, raz temperowana. KOSMETYCZKA PUPA czerwona KOSMETYCZKA AVON EXTRAORDINARY złota KOSMETYCZKA LANCOME niebieska kosmetyczki są w stanie bardzo dobrym, na zamek. Rezerwacja dla Mohito: DEBORAH SHINE TECH lakier do paznokci w odcieniu beżu (04), raz użyty. PUPA INSTANT COLOR lakier do paznokci w odcieniu beżu (02), nieużywany. INGLOT AMClakier do paznokci w odcieniu transparentnego różu jak do frencha (514), raz użyty. VICTORIA'S SECRET VERY SEXY czarny tusz do rzęs z grzebykiem, w kartoniku, raz użyty. CLINIQUE TOTAL TURNAROUND CONCENTRATE jedna cała nowa tubka z kartonikiem z ulotką 7 ml, druga tubka z połową z 7 ml. LANCOME GALATEIS CLARTE mleczko do cery normalnej/mieszanej/tłustej. Zostało ponad. 40%. LANCOME TONIQUE ECLAT tonik złuszczający i rozjaśniający cerę. Zostało ok. 40%. CLINIQUE limitowanka - z jednej strony tusz do rzęs High Impact czarny, zostało ok. 20%, z drugiej strony błyszczyk Full Potential Lips (plump and shine) w odcieniu 08 Play-full plump delikatny transparenty naturalny róż z mnóstwem drobinek - błyszczyku zostało ponad 80%. WELLAFLEX LOKI I FALE spray rewitalizujący mocno utrwalający, użyte ok. 15%. LANCOME JUICY TUBESw odcieniu Simmer (złoty beż), użyty 2-3 razy. ORIFLAME PEARL BODY CREAMkrem do ciała z iskrzącymi się drobinkami o perfumowanym zapachu. Użyte ok. 30%. Zapraszam! ![]() Edytowane przez Queen Czas edycji: 2008-12-13 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: VS, Clinique, Lancome, Stila i inne. Zapraszam :)
co su mnie za ten blyszczyk?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Ci się spodoba w zamian za:
CLINIQUE SUPERMOISTURE podkład nawilżający w odcieniu 06 neutral (jasny czysty beż), użyte góra 40%. SHISEIDO HYDRO-LIQUID FOUNDATION wkład podkładu nawilżającego, raz użyty, odcień I20 (jasny beż). Gąbeczka nieużywana.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czesc
znajdziesz cos u mnie za płyn micelarny lub krem stila http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289550 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Za ten olejek, maseczkę Ziaja oraz sztyft Shiseido oddam płyn i krem i jeszcze mogę coś dorzucić.
![]() Edytowane przez Queen Czas edycji: 2008-11-17 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oki-jestem za
![]() to ja dołożę jeszcze odżywkę do włosów biosilk raz uzytą -poj.50ml jeśli ci oczywiście pasuje? a ja chyba wolę błyszczyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za wode termalna avene?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Już nie, poleciał na wymianę z blueflower.
![]() ejaj - niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
narazie nie wiem, bo prawdopodobnie dojdzie do wymiany z ranka. jakby co to dam Ci znac
![]() edit: niestety juz wymieniłam puder, pozdrawiam ![]() Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2008-11-19 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() SaMa - niestety ten podkład mi nie odpowiada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za PUPA INSTANT COLOR lakier do paznokci w odcieniu beżu (02), nieużywany
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.