|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię najchętniej jednorazowo ;)
Podoba mi się:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Błyszczyk RIMMEL VINYL GLOSS (kolor 115 snog)- raz tylko przetestowany. Kolor na fotce nieco przekłamany, gdyż jak widać wpada jakby w delikatny pomarańcz. Tymczasem jest to brudny róż, na ustach bardzo delikatny, wręcz transparentny. Błyszczyl L'OREAL GLAM SHINE HOLOGRAPHIC - ( KOLOR 37- WHITE GOLD HOLOGRAPGIC- bardzo jasny perłowy róż z drobinkami, zostało 80%) Cień INGLOT SPRINT SUPERSTAR ( fiolet kilka razy uzyty- max 4,5 razy) ETIAXIL DO STÓP ( zostało 55% ze 100ml) ważność 06. 2009 TONIK AVON SOLUTIONS COMPLETLY CLEAN ( nawilżający, cały, nieużywany, 200ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk RIMMEL VINYL GLOSS (kolor 115 snog)- raz tylko przetestowany. Kolor na fotce nieco przekłamany, gdyż jak widać wpada jakby w delikatny pomarańcz. Tymczasem jest to brudny róż, na ustach bardzo delikatny, wręcz transparentny.
Błyszczyl L'OREAL GLAM SHINE HOLOGRAPHIC - ( KOLOR 37- WHITE GOLD HOLOGRAPGIC- bardzo jasny perłowy róż z drobinkami, zostało 80%) Cień INGLOT SPRINT SUPERSTAR ( fiolet kilka razy uzyty- max 4,5 razy) cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Błyszczyk RIMMEL VINYL GLOSS (kolor 115 snog)- raz tylko przetestowany. Kolor na fotce nieco przekłamany, gdyż jak widać wpada jakby w delikatny pomarańcz. Tymczasem jest to brudny róż, na ustach bardzo delikatny, wręcz transparentny.
Błyszczyl L'OREAL GLAM SHINE HOLOGRAPHIC - ( KOLOR 37- WHITE GOLD HOLOGRAPGIC- bardzo jasny perłowy róż z drobinkami, zostało 80%) Cień INGLOT SPRINT SUPERSTAR ( fiolet kilka razy uzyty- max 4,5 razy) MAX FACTOR FACEFINITY (ODCIEŃ 07 BRONZE), zużyty jak na mój gust w 45- 48 % Odżywka DOVE do włosów farbowanych COLOR CARE ( 200ml, raz uzyta) Może coś u mnie? Proszę, odpisz w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, dzięki bardzo za odzew, jednak nic nie znalazłam. Na dziś dzień najbardziej mi zależy na pudrze sypkim i takowego szukam w pierwszej kolejności.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.