![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
INTENSO, l'OREAL, VICTORIA'S SECRET, E. ARDEN i inne!!
Mam do wymiany zestaw kosmetyków do włosów firmy Chantal seria nawilżająca Intenso. Zestaw Intenso NIEAKTUALNY!!
ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z INNYMI RZECZAMI DO WYMIANY, POST: 1, 17 i 19 Wymienię dosłownie na cokolwiek co mnie zainteresuje, może być kilka mniejszych rzeczy lub jedna konkretna, może być również jakiś ciuch rozm. 38-40. Proszę o wyrozumiałość jestem na targowisku nowa (po raz 1) ale mam dobre chęci ![]() EDYCJA dokładka: próbki Benetton woman i Angel oryginalne, zużycie jak na zdjęciu l'oreal tecni.art liss control, żel-krem zostało ok 30% z 50ml (nie znam terminu ważności) bc bonacure hair therapy Schwarzkopf saszetka (świeże) NIEAKTUALNE Revlon Hair repair maska saszetka(świeże) Edytowane przez erzebet Czas edycji: 2008-09-13 o 13:54 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: INTENSO PRO SALON firmy Chantal na pielęgnację, kolorówkę, zapach albo ciuchy!!
cos u mnie za szampon bądź maskę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: INTENSO PRO SALON firmy Chantal na pielęgnację, kolorówkę, zapach albo ciuchy!!
siek masz jeszcze ten filtr Avenu?
słonik, u Ciebie interesuje mnie: Fruttini – mgiełka do ciała Choco Macchiato Avon – Planet Spa – maseczka śródziemnomorska do twarzy z oliwką Alverde – peeling morelowy do twarzy, 1 saszetka glinki zielonej w proszku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
filtr aktualny, chciałabyś go?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Myślę, że tak, tylko powiedz za co byś go chciała i ile około zostało na ile ml opakowania?
Acha! i czy on ma jakiś kolor skoro jest tonizujący? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
on jest praktycznie nowy, posmarowałm sie nim może 4 razy, wiec ubyło może jakieś 5ml, jest tonujący, czyli lekko barwiony, na twarzy wygląda jak delikatny podkłądzik w kolorze naturalnym, nie kosztował mało, więc chciałabym za niego
1. szampon nawilżający z wyciągiem z alg (zostało ponad połowa) 2. profesjonalna odżywka nawilżająca około 50% 3. maska nawilżająca użyta 3-4 razy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za szampon ,maskę i odżywkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
siek, wybacz, ale nie zdecyduję się na ten filtr, poczytałam o nim na KWC i jestem pewna, że ten kolor będzie dużym minusem a ja jestem blada twarz
![]() Zielona30 u Ciebie interesuje mnie: Biała czekoladka Bourjois, te małe avenki 5ml i filtr biodermy 5ml aktualne są? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za same miniaturki mogłabyś oddać maskę lub odżywkę?Linki do nich są w moim wątku. Odezwę się jutro rano,bo dziś muszę już wychodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Szczerze mówiąc wolałabym się pozbyć całej serii na raz jeśli będzie taka możliwość.
Jesli nikt nie bedzeie chętny to wezmę pod uwagę propozycje wymiany poszczególnych rzeczy. Tak w ogóle to mam więcej kosmetyków do zbycia, więc jutro zrobię aktualizację i może się uda coś wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, co byś mogła zaoferowac w zamian? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za zestaw ?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Mariola zaraz przeglądnę twoje rzeczy do wymiany, a póki co wpisuję sprawdzone pojemności w miarę jak najdokładniej:
szampon 50% z 275g (tak jest na opakowaniu, nie ml) odżywka 40% z 275g mleczko 35% z 100g maska około 60% z 200g Kosmetyki są świeże, kupione około 2 mc-ce temu. Jutro wkleję duzo nowych rzeczy z kolorówki, błyszczyki, lakiery, kredki, próbki perfum więc zapraszam ![]() Mogę się np. wymienić większym zestawem za 1 rzecz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie? Najbardziej interesuje mnie szampon i maska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny do pierwszego postu wklejam dokładkę!
Tutaj ciąg dalszy: Wibo zestaw do french manicure nowy (dostałam go na promocji, wydaje się świeży) Wibo cienie nowe, brązowe i szary z czarnym kredka zielona miss sporty tylko próbowana, brązowa kredka wibo, nowa błyszczyk essence z limitowanki Beach Club czerwony, raz spróbowany lakier eveline czerwony, około 70% lakier inglot 1 pomalowałam paznokcie NIEAKTUALNE avon błyszczyk glazewear, kolor jak na zdjęciu 905 Max factor zestaw, kolor jak na zdjęciu, ok 80% za chwile ciąg dalszy ![]() Przeglądnęłam Wasze rzeczy do wymiany i tak: Cytat:
![]() Mariola13 u Ciebie interesuje mnie szminka Glam shine, esterie u Ciebie: Aquolina, Creme Caramel, karmelowe mleczko do ciała, było 250 ml, jest min. 200 ml, nie oddam łatwo, tylko za cos szczególnie mi przydatnego Fioletowy tusz do rzęs Avon CT, używany do 5 razy, przeterminowany - oddam jako gratis (chętnie go spróbuje jeśli jeszcze sie do tego jeszcze nadaje?) hathayoga u Ciebie: Clinique Happy 15/30ml Drewniane długie korale, nowe. Primark. Edytowane przez erzebet Czas edycji: 2008-09-13 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Za czekoladkę i te miniaturki Avenki co mogłabyś oddać?Cały zestaw do włosów?Chyba,że masz jeszcze coś fajnego w zanadrzu zwłaszcza do włosów lub z pielęgnacji ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Kontynuacja:
victoria's secret sexy błyszczyk różowy, raz spróbowany, Elisabet'h Arden balsam after five 5th avenue praktycznie cały szamponetka Joanna kolor naturalny blond mam jeszcze dwie rzeczy, które np. mogę dodać jako gratis: kredka lancome taka turkusowa, ale nie chce sie strugać i kruszy się, mimo wszystko ładnie się prezentuje jako cień, tylko ciężko ją wydobyć baza miss sporty około 50% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapoznaj się z aktualizacją, którą przed sekundą wkleiłam, może coś wypatrzysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To oprócz zestawu ciekawią mnie jeszcze :
Błyszczyk essence bc bonacure hair therapy Schwarzkopf saszetka (świeże) Revlon Hair repair maska saszetka(świeże) Zestaw Max Faktor to co to jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Max factor to jest ten zestaw lipfinity, szminka nie do zdarcia ( ![]() Co myslisz na temat zestaw plus bonacure albo revlon i tecni za czekoladkę i avenki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A zestaw plus Bonacure i Revlon (to są takie jednorazówki tak,bo nie widzę pojemnosci)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Z dokładki podoba mi się wiśniowy inglot - mogłabym odda wszystko, czym jesteś zainteresowana za zestaw do włosów i ten lakier - mogłabym jeszcze dołoży jakiś drobiazg
![]() Chyba, że dogadasz się z kimś innym - to spoko ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A co byś za nią oddała ? ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ode mnie zestaw intenso i lakier inglot |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
l'oreal tecni.art liss control, żel-krem zostało ok 30% z 50ml (nie znam terminu ważności)
bc bonacure hair therapy Schwarzkopf saszetka (świeże) Revlon Hair repair maska saszetka(świeże) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.