|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Alchimie Rochas
Witam!
Mam do oddania: [Alchimie Rochas EDP - ok. 40/50 ml, flakonik ma wadę fabryczną, coś jakby odprysk szkła u dołu, jest to wyłącznie wada estetyczna, w żadnym stopniu nie wpływa na użytkowanie. - NIEAKTUALNE, poleci do angel310 Dla chętnej mogę dodać dezodorant Alchimie (używany) ![]() Wymienię wyłącznie na inny zapach. Będę wybredna, za co z góry przepraszam ![]() Edytowane przez Margott Czas edycji: 2008-12-16 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Alchimie Rochas
Witaj,
może zainteresuje cię Hypnose Eau Legere 40/50 ml produkt z kartonikiem, lub Lacoste Pour Femme też ok. 40/50 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może coś Cię u mnie skusi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Masz wiele ciekawych zapachów w wątku, niestety dużej części nie znam, a w ciemno nie chciałabym się wymieniać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a może u mnie coś za Alchemie
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przemnyślę sprawę, ale podoba mi się Twoja propozycja ![]() Dziękuję, ale to zdecydowanie nie mój zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Może się skusisz na Cristobala Balenciagę (nowiutkie 30 ml; mam jeszcze pudełko)?
Chętnie dodam coś jeszcze, np. jako odlewkę, żebyś nie była stratna mililitrowo (np. Black K. Cole'a - mam 40 ml, mogę się więc podzielić, L'Interdit - prawie pełna setka, sama nie zużyję całości, a zapach piękny, Guerlain Terracotta Voile d'Ete - tego ostatniego mam tylko 5ml, SMS Lagerfelda - mam ponad 20 ml w małej oryginalnej buteleczce, więc nie byłaby to odlewka, ew. inne, jeśli mi coś podpowiesz).
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A Un Bois Vanille Lutensa? Zostało mi ok. 25-30 ml, więc coś bym dołożyła
![]()
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
[quote=Margott;10059021]Hmmm... Zastanawiam się nad Innocentem lub Angelem (w ramach chomikowania)...
Przemnyślę sprawę, ale podoba mi się Twoja propozycja ![]() to jak-Angel do napełniania prawie 50ml za Alchimie? jak dorzucisz dezodorant będę baaaardzo wdzięczna ![]() znalazłam jeszcze trochę deo Angel, też dorzucę ![]() Edytowane przez angel 310 Czas edycji: 2008-12-16 o 14:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
[quote=angel 310;10102706]
Cytat:
![]() I Alchimie nieaktualne! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.