![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Doceniam, ale nie lubię
Doceniam kunszt Nicole Kidman, ale jej tak nie lubię....
![]() Wiejąca chłodem, wypracowana do ostatniego szczegółu, jakaś koścista. I chociaż wiem- niejednokrotnie widziałam, jak dobrą jest aktorką, to ona, sama w sobie zniechęci mnie raczej do filmu, niż zachęci.... Kto tak na was działa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Doceniam, ale nie lubię
Edyta Górniak. Doceniam głos, dobry, wyszkolony, ale nie lubię takiej barwy, jak też ona sama mnie drażni egzaltowatością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nie depcze krokusów
|
Mariah Carey. Świetny głos, ale zachcianki poniżej krytyki.
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Christina Aguilera. Głos ma przepiękny ale jako kobieta odpycha mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ooo tak Kidman aka krolowa sniegu.
do tego tworczosc literacka Stanislawa Lema. Geniusz, ale po prostu nie moj ulubiony gatunek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Chris Cornell- piękna barwa i wyśmienity głos, ale nie rusza mnie w ogóle.
Anna Maria Jopek- z pewnościa artystka wielkiej klasy, ale dla mnie po prostu nudna. Jan Englert, Krystyna Janda, Daniel Olbrychski - pierwsza liga polskich aktorów, ale mam już dość ich kultu. Wieje nudą. Brak mi świeżej krwi. ![]() Nicole Kidman bardzo lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie lubie Beaty Tyszkiewicz - irytuja mnie jej zawsze pochlebne opinie w tzg. Przez to nie lubie jej w zadnych filmach.
Edyty Górniak tez nie lubie, obie panie jednak szanuje i doceniam.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Michael Jackson, genialny głos, ale co On z siebie zrobił
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Michael Jackson- nie lubie jego muzyki ruchow wygladu jednak doceniam- to przeciez klasyka, krol, znakomity artysta
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dacie wiare, ze nie moge nikogo wymyslic?
Bo zaraz sie na tym lapie, ze jak nie lubie, to nie doceniam... :/
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Moje miektore typy juz padly. Moge dorzucic Tomasza Lisa - doceniam jako dziennikarza, natomiast jako czlowiek mnie irytuje i nie zgadzam sie z jego pogladami. Teraz czytam "My, narod" i czasami szlag mnie trafia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja na przykład nie przepadam za Danielem Olbrychskim. Oczywiście, zgadzam się z tym, że jest wielkim, wybitnym aktorem, ale drażni mnie i już.
A propos dziennikarzy, tak samo działa na mnie Monika Olejnik. Jest świetną dziennikarką, ale jej nie lubię. Przez to jakoś nie mogę "Kropki nad i" oglądać. ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Justyna Steczkowska- sztywna i sztuczna- jednak doceniam jej głos (nieprawdopodobnie podobał mi się gdy śpiewała "buenos aires" w szansie na sukces)
Beata Tyszkiewicz- wyniosła- i tyle. niczym mnie nie zachwyca
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Nie lubię angielskiej aktorki Rachel Weisz i prawdę mówiąc nie potrafię tego nawet umotywować. No wkurza mnie po prostu samo jej pojawienie się na ekranie. Zastanawia mnie to tym bardziej, że za innymi aktorkami brytyjskimi tego samego mniej więcej pokolenia wprost przepadam - Helena Bonham Carter, Kate Winslet,... a Rachel alergicznie wręcz nie lubię, no. Ma w sobie coś, co mnie irytuje, ale co?
Z polskiego podwórka szołbiznesowego - Edyta Górniak i Justyna Steczkowska. Wokalistkami są świetnymi, ale ta poza, egzaltacja, nadekspresja, brr. To ja już chyba wolę Dodę. I jeszcze Wojewódzki do spółki z Majewskim. Mam wrażenie, że trochę się pogubili. Może pora dać od siebie trochę odpocząć? Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2008-11-11 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Tak jak wcześniej Edyta Górniak, Justyna Steczkowska a na dodatek muzyka hip-hop. doceniam wszystkich twórców tej muzyki że mieli odwoagę wystąpić, pokazać się no ale nie cierpie tego typu muzyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mariah Carey i Christina Aguilera - wielkie głosy, ale jednej nie trawię za infantylność i zachowania rozpuszczonej cizi, drugiej za fatalny gust.
Tom Cruise - nie wielbię, ale właśnie czasem doceniam, zwłaszcza gdy gra tych "złych" ( "Magnolia", "Wywiad z wampirem"), ale ogólnie faceta nie trawię - za egzaltację, popisy...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-12 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Agata Młynarska- doceniam jej zaslugi dziennikarskie i nie tylko, ale jakos po prostu nie moge jej strawic, jest sztuczna, podobnie jak jej siostra.
Krzysztof Ibisz- tez przyprawia mnie o mdłości.. Cejrowski- moze i zjedzil swiat w tę i z powrotem, ale pozostal chamem i prostakiem... Co do aktorow- zdecydowanie nie moge zniesc (ale doceniam talent) Juliette Lewis (ta twarz ://) oraz Bena Afflecka. A tak btw. to Tyszkiewicz jest faktycznie tragiczna- egzaltowana i zmanierowana... Edytowane przez Delilah* Czas edycji: 2008-11-12 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Co do Agaty Młynarskiej, też jej nie trawię, ale- co więcej- nie doceniam.
Wymieniany przez wiele osób Olbrychski- tak, to też jest typ, którego trudno lubić. Choć się ceni. Manierę ma nieznośną. Co dziwne- np maniera, którą ma z kolei Nowicki- mnie nie razi, ba, lubię go za całokształt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja nie tylko nie lubię Olbrychskiego, ale go nie cenię- co więcej- nie mogę zrozumieć co Wajda w nim widział, bo moim zdaniem aktorstwo ma zupełnie drewniane, a już zupełnie znienawidziłam go, gdy swoją obecnością w obsadzie zepsuł moje ukochane "Panny z Wilka".
Cenię, ale zupełnie nie lubię Owsiaka. Chyba sporo takich osób by się znalazło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Queen - no cóż, wielki zespół, ale ja nie lubię. Męczą mnie ich piosenki, gdy słyszę w radio, przełączam.
I za Beatą Tyszkiewicz również nie przepadam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A Beatę Tyszkiewicz uważam za beznadziejną od początku do końca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykle albo kogos lubie, albo nie lubie, wiec dla mnie troche abstrakcyjne to podejscie...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Abstrakcyjne, nie, dlaczego? Tak jak np możesz kogoś lubić za dajmy na to osobowość i ciepło, ale musisz przyznać, że talent ma mierny- tak i na odwrót. Lubienie i cenienie to nie równoznaczniki, nieprawdaż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Edyta Górniak
![]() ![]()
![]() |
#27 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Troche niefortunne, to "nie lubie", może ja to inaczej rozumię, ale nie lubieć można kogoś, kogo się poznało.
Trudno mi tak powiedzieć , że Toma Cruisea nie lubię, uważam, że jako człowiek trochę się pogubił i nie podoba mi sie jego zachowanie, natomiast jako aktor jest świetny.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hm.. Nie mogę nic wymyślić...
Do głowy przychodzi mi - Shakira. Doceniam jej sukces, wiele, wiele sprzedanych płyt ale nie mogę znieść tego, jak śpiewa. Strasznie mnie drażni ten... ton? Barwa głosu? Nie wiem jak to nazwać. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
A, jeszcze Cichopek i Ibisz. Tylko że tych to i nie lubię i nie cenię.
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
poniewaz ogolnie bardzo lubie muzyke rockowa i ciezsza, to mam tak wlasnie z niektorymi legendami rocka ... np. Led Zeppelin, Jimi Hendrix, David Bowie, KISS .. szanuje bardzo za wklad w historie, caloksztalt, znam ich piosenki 'bo niekotre znac trzeba' ale to wszystko, wlasciwie to nie lubie, w ogole jakos glebiej mnie to nie rusza i w moim odtwarzaczu to nigdy nie poleci.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.