![]() |
#1 |
BAN stały
|
a teraz ja :)
ZAPRASZAM NA MÓJ NOWY WĄTEK :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300066 Witam KOCHANE WIZAŻANKI w moim pierwszym wątku ![]() ![]() ![]() tak więc zapraszam do wymiany ![]() dokładne wymiary na życzenie ![]() jak macie pytania piszcie śmiało odpiszę u Was... jeśli możecie to i Wy odpisujcie w moim wątku, jak odpiszecie u siebie nie będę wiedziała że napisałyście... PS. ciuszki zawsze wysyłam wyprane i tego samego oczekuję od innych ![]() poza tym nie ukrywam wad i o to samo Was proszę. Ach i jeszcze jedna ważna rzecz: w miejsce wymienionych rzeczy wstawiam nowe !!! żebyście nie musiały szukać na różnych stronach ![]() BUZIAKI ![]() Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-12-30 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: a teraz ja :)
1.buty
* japonki r39 nowe *białe r39 raz założone, super wygodne *brązowe r39 stan bardzo dobry- SKÓRZANE *miodowe, skórzane z kwiatuszkiem ![]() stan- bardzo dobry *klapki z eko skórki- r38 nowe Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-02 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
3.kosmetyki
*odżywka wzmacniajaca do włosów-fructis 60% zostało *avone solutions ujędrniający tonik została 1/3 *szampon l'oreal do włosów farbowanych zostało 3/4 *wax-maseczka do włosów( przyspiesza porost) zostało połowe *lakiery do paznokci rezerwacja Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-12-06 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
4.
*koszula, biała w czerwone paski r. 2 wg mnie m/l stan bardzo dobry *koszula r. s/m biała w czerwone kwiaty- pretty girl stan bardzo dobry *beżowa koszulka bez rękawka r.38 pretty girl stan bardzo dobry *brązowa marynarka r. 36 stan bardzo dobry *sweterek r. m stan nowy Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-24 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
5.bluzki
*bluzka zielono-różowa rozm. m stan bardzo dobry *bluzka w czarne paski rozm. m/l stan bardzo dobry *bluzka zielona z kangurkiem rozm. m *bluzka brązowa rozm.m/l stan bardzo dobry *bluzka czarna rozm. m stan bardzo dobry *bluzka niebieska rozm. m stan bardzo dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-02 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
6.biżuteria
*aniołek na ściane ![]() *brązowa torebka *torebka biała stan bardzo dobry *torebka czarna-pretty girl stan bardzo dobry- chwilowa rezerwacja!!! Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-12-07 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
7.
* spodnie rozm l z pretty girl stan bardzo dobry * spodenki rozm. m/l stan dobry * białe spodnie 3/4 rozm. m stan bardzo dobry z tyłu czarna cyferka 5 *szare rybaczki rozm. m stan nowe *fioletowy golfik rozm. m stan bardzo dobry *rozpinany sweterek rozm. m stan bardzo dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-02 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
8.
* biała bluzka rozm. m stan bardzo dobry *bluzka rozm. m stan bardzo dobry *bluzka w paski rozm. m stan dobry *żółta bluzka rozm. m/l stan bardzo dobry *bluzka w niebieskie paski rozm. m stan dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-24 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
9.
*czarna bluzka z przecięciem na przodzie rozm. m stan dobry *bluzka w paski rozm. m stan bardzo dobry *różowa bluzka rozm. m stan dobry *bluzka bez rękawka rozm. m stan dobry *bluzka na ramiączku rozm m/l stan dobry *żółta bluzeczka rozm. m stan dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-02 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
10.
*bluzka na ramiączku (biała w niebieskie kwiaty)rozm. m stan bardzo dobry * bluzka wiązana na szyi rozm s stan bardzo dobry *bluzka bez rękawków rozm. s/m stan bardzo dobry *niebieski golfik rozm. m stan bardzo dobry *niebieski sweterek rozm. m stan bardzo dobry *różowy sweterek rozm. m stan bardzo dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-02 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
11.spódnice
*jeansowa rozm.l stan bardzo dobry *ogrodniczka r. s/m stan dobry *letnia w łaczke r. l stan bardzo dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-24 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
12.spódnice
* letnia r. l stan bardzo dobry *sztruksowa rózowa r. l stan bardzo dobry *czarne kozaczki marszczone z boku r.39 przod lekko obdrapany, po zapastowaniu nie widac az tak ![]() *koszula biala w paski r. 36 ale spokojnie jest tez na 38 stan bardzo dobry *fioletowa bluzeczka z cekinkami r. m stan bardzo dobry *brazowe buciki do łydki r. 38/39 stan bardzo dobry (byłam w nich raz) Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-15 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
13. kurtki, płaszcze:
*nowa z metką biała, długa rozm s/m *czerwona kurtka r. m stan bardzo dobry *czarna kurtka, długa, r. m stan bardzo dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-25 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
14. spodnie
* czarne rozm l stan dobry *jeansy rozm l stan bardzo dobry *czerwony golf rozm. l stan bardzo dobry *różowy golf rozm. l stan bardzo dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-02 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
15.spodnie
*czarne rozm m stan dobry *jeansy rozm l stan bardzo dobry *długi, czarny, rozpinany sweterek rozm. l stan dobry *kremowy golf rozm. l stan bardzo dobry Edytowane przez Pitbull Czas edycji: 2008-11-02 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1225046250
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1225046852 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1225047284 ?? co to za rozmiary?? pozdrawiam ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1225047284
coś u mnie? mogę prosić wymiary?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Podaję wymiarki o które prosiłaś
szerokość topiku pod pachami 37 cm.(jest to minimum,bo oczywiście jeszcze się rozciągnie i podda) długość od pachy 41 cm. Jeśli wymiarki Ci pasują poproszę o podanie długości wkładki wewnętrznej japonek.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jak pachną te perfumy ? jaka pojemnośc ? znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
wiesz ciężko zmierzyć długość wkładki bo sie ona nie wyjmuje
![]() ![]() pozdrawiam ![]() mi najbardziej zależy a spódniczce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.