|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Miniaturki zapachów poszukiwane!
Wątek NIEAKTUALNY !!!
Kochane Wizażanki! Kolekcjonuję miniaturki zapachów ![]() Mała uwaga techniczna: rzeczy juz nieaktualne, wymienione - będą w takim kolorze,dokładki w takim kolorze. Preferuję wysyłkę priorytetem, obowiązkowo poleconym. Poszukuję różnych miniatur - tych, których nie mam jeszcze w swojej kolekcji, można mnie łatwo skusić W zamian oferuję odlewki (ilość, fiolki, atomizerki - do uzgodnienia, zaleznie od "oferty") z moich flakonów: Kenzo Amour edt (max. 10 ml) Cashmere Mist Donna Karan (max. 10 ml) Eau de Dali (ok. 20 ml) J'adore Ch.Dior (max. 5ml) - wymienione - ivanna Lolita Lempicka Fleur Defendue (max. 5 ml) My Insolence (ok. 10 ml) L'Or de Torrente (ok. 15 ml) Euphoria CK (ok. 20 ml) L'Elephant Kenzo (max. 5 ml) Hypnose Lancome (max. 5 ml) Organza Indecence (max. 5 ml) wymienione - Nola_ Lolita Lempicka EDP (max.5 ml) wymienione - Twitter zapach męski Chanel Egoiste (ok.5-10 ml) oraz poniższe miniaturki (pełne, nieużywane) Yves Rocher: Yria Ode a 'amour 2 szt. (1 szt. wymieniona - ennkaa) Ode a la joie 2 szt. Ode au reve 2 szt. (1 szt wymieniona - ennkaa) Ode a la vie 2 szt. Ming Shu a także mogę zrobić próbeczki (1-1,5 ml): Amor Amor Cacharel Ange ou Demon Tendre Givenchy Ange ou Demon Givenchy Angel Innocent T.Mugler Caline Gres Covet S.J.Parker Dalissime S.Dali Euphoria CK Eau de Star T.Mugler Flowerbomb edp V&R Fleur Defendue L.Lempicka Gucci by Gucci edp Ghost Deep Night Initial Boucheron J’adore Ch.Dior L'eau par Kenzo (damskie, męskie) L'Elephant Kenzo L de Lolita L.Lempicka Le Roy Soleil S.Dali wymienione - Nola_ Love in Paris Nina Ricci Magnifique Lancome Midnight Poison Ch.Dior wymienione - Nola_ My Insolence Guerlain Pi Givenchy wymienione - Nola_ Pure Poison Ch.Dior Poison Ch.Dior Tendre Poison Ch.Dior Tumulte (damskie, męskie) Ch.Lacroix Wish Chopard próbki Avon: Always Crystal Aura Rouge Today Tomorrow U by Ungaro dla niej (mam 2 robione próbki po 2,5 ml każda) fabryczne (użyte po 1 ‘psiku’): Delicious DKNY Cool Water Game (damskie) CKin2U (damskie). DOKŁADKA, 27.12.2008.: próbki zapachów, fabryczne, nowe: Lacoste Inspiration - wymienione camelia111 Lancome Magnifique - 2szt. Masaki Masaki - wymienione camelia111 J'adore L'absolu Ch.Dior miniaturki NIVEA: krem na noc DNAge cell renewal (poj. 10ml)- mam do oddania 5 szt. krem na dzień Q10 PLUS (poj. 10ml)- mam do oddania 5 szt. mleczko pielegnujące do ciała dla skóry bardzo suchej (poj. 30ml) - mam do oddania 10 szt. Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-01-28 o 20:05 |
|
|
|
|
#5 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miniaturki zapachów poszukiwane!
Cytat:
Co wybrałabyś ode mnie? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłabyś zrobić trochę większą odlewkę OI?
|
|
|
#8 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, OI mam tylko końcóweczkę, 5ml... Może coś jeszcze wybierzesz?Cytat:
|
||
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to może zrobimy tak: wezmę tę OI-kę, i wybrałabym sobie kilka próbek, ok?
Lista: Pi Givenchy (większa próbka, chyba, że możesz zrobić odlewkę?) Le Roy Soleil S.Dali (większa próbka) Te mogą być małe: Midnight Poison Ch.Dior Amour d’Amandier Nina Ricci Poison Ch.Dior Tendre Poison Ch.Dior Addict Ch.Dior Pasowałoby tak?
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pi i Le Roy po 1,5 ml, pozostałe po 1 ml plus oczywiście OI i dobiłysmy targu Co Ty na to? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Amando, muszę zmykać na pociąg, w najblizszym czasie postaram się zajrzeć na wizaż, ale nie wiem jak to będzie. miniaturki mam dla Ciebie w rezerwacji
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lolitkę mam i "jabłuszkową" czyli edp i tę najnowszą 'Fleur Defendue' (tej F.D. mam akurat więcej, mogę oddac podobną ilość jak L'Or) Którą sobie życzysz? (wstępnie zarezerwowałam dla Ciebie "jabłuszkową").
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Hej mam duzo miniaturek zapachow juz podaje jakie:
Yves rocher elea czy cos takiego:p Puma woman adidas pure lightness Yves rocher neblina Naomi campbell sunset Nina Ricci Love in paris Avon today tomorrow always Yves rocher Safari To by bylo na razie tyle cos sie interesuje?? ![]() Aha mam jeszcze w saszetce zapach Givenchy ange ou demon |
|
|
|
|
#20 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli tak, byłabym zainteresowana ![]() Cytat:
Napisałaś gdzieś tam, o ile dobrze wyczytałam, że jest go ok. 3-4 ml - zrobiłabym próbaska L'Or w podobnej ilości
|
||
|
|
|
|
#21 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przelałam Davidoffa do próbki 4 ml (cały dzień będę nim pachnieć ), wyszło tyle, co na zdjęciu. Może być?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie poprosiłabym L'ora (pojemność tak jak napisałaś %ml +3-4 ml fioleczka) i Lolitę jabłuszkową, ale tą podstawową (tej będzie 5 ml, prawda?) Chyba, że do tego mogłabyś dołączyć kropelkę Initial Boucheron - tak do testów? Jeśli da radę to super a jeśli nie, to też dobrze ![]() Pozdrawiam,
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak jak ugadałyśmy się wczesniej - w sumie ok. 8-9 ml L'Or i 5 ml Lolitka Piszę PW
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Ja nie pomyśłałam nawet by od razu powiedzieć ci o tym że mam ją w atomizerze
ja lubie kusić nie powiem że nęci mnie nowa Lolita ta jest świetna 5ml które wysłałaś się kończy może jeszcze coś ci się ode mnie spodoba?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

A mogłabyś zrobić trochę większą odlewkę OI?

, OI mam tylko końcóweczkę, 5ml... Może coś jeszcze wybierzesz?