![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Sephora, Avon, Nivea, dużo próbek, DMM itp - zapraszam!
NIEAKTUALNE
Witam. ![]() Zapraszam kolejny raz do wymiany. W niektórym kosmetykach nie znam daty ważności, wtedy jej nie piszę, a kosmetyk bierzecie na własną odpowiedzialność (z tym, że większość kosmetyków była zakupiona w ciągu ostatnich kilku miesięcy). Uwaga: Osoby z ilością przekupek mniejszą niż 10, wysyłają paczkę pierwsze. Dokładka na niebiesko - 21.11.08 Zdjęcia dokładki: 1 i 2, reszta w poście 3. Szukam:
Zapachy (będę wybredna):
I jeszcze kilka ważnych informacji:
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2008-12-26 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sephora, Avon, Nivea, dużo próbek, DMM itp - zapraszam!
cos u mnie za smackera, maybelline dream mousse i probki effaclaru?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
A nie można było się spytać w jednym poście?
Próbka Effaclar do demakijażu - 1szt/15ml => Płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy. Próbka Effaclar - 2szt po 15ml => Łagodny żel oczyszczający. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego (użyte kilka razy, ale zostało jeszcze bardzo dużo; ważność jak wyżej)
tusz z astora, Stymulująca maseczka do twarzy Planet SPA Avon - ładnie pachnie, przyjemna konsystencja, dołączona ulotka (użyta kilka razy, ważna mniej więcej do wakacji 2009, ponieważ ważność ma 12 mies od daty otwarcia) cos z a te rzeczy lub ktorąś z tych rzeczy? ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
czy za DMM wybrałzbyś coś z biżuterii nowej hand made srebro plus kamienie szlachetne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
4. Srebrny tusz do rzęs Avon (nieużywany)
5. Czarny tusz do rzęs Sphora Piiink (użyty kilka razy) 6. Srebrny eyeliner Sephora Piiink (zostało go jeszcze bardzo dużo) 2. Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego (użyte kilka razy, ale zostało jeszcze bardzo dużo; ważność jak wyżej) 8. Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora (nieużywana, ale otwarta, ważna do sierpnia 2009) te rzeczy mi sie podobaja, jak widzisz wymianke? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie za podklady piankowe, czrana mascare piink z sehory,zloty eye liner z sephory, maseczke z avonu i probki vichy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
leśny stwór
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
# Stymulująca maseczka do twarzy Planet SPA Avon - ładnie pachnie, przyjemna konsystencja, dołączona ulotka (użyta kilka razy, ważna mniej więcej do wakacji 2009, ponieważ ważność ma 12 mies od daty otwarcia) # Maseczka ułatwiająca rozczesywanie włosów Banan i Mleczko Kokosowe (użyta raz, ważność do 11.06.09) - oferuję również body spray z tej serii # Body spray Banan i Mleczko Kokosowe (ile zostało widać na zdjęciach, mniej więcej 3/4, ważny do maja 2009) # Żel pod pryszczni Florida Orange - piękny zapach, świetnie się pieni, dobre zamknięcie (została 1/3 opakowania, kupiony w sierpniu w Hiszpanii) # Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora (nieużywana, ale otwarta, ważna do sierpnia 2009) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie? mi podobają się u ciebie takie rzeczy (nie mówię, że chcę wszystko
![]() Podkład Dream Matte Mousse - odcień Nude (zużycie widać na zdjęciu, daty ważności nie znam, jest tylko takie coś: DD239) Czarny tusz do rzęs Sphora Piiink (użyty kilka razy) Pomadka różowa z drobinkami Avon w kształcie serca (praktycznie nieużywana, ważność chyba do 22.11.09) Maseczka ułatwiająca rozczesywanie włosów Banan i Mleczko Kokosowe (użyta raz, ważność do 11.06.09) - oferuję również body spray z tej serii to mi sie bardzo podoba Body spray Banan i Mleczko Kokosowe (ile zostało widać na zdjęciach, mniej więcej 3/4, ważny do maja 2009) jak wyżej Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora (nieużywana, ale otwarta, ważna do sierpnia 2009) Próbka Bioderma - 2szt po 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
nie, za jedną książkę nie bardzo, a nic więcej u Ciebie mnie nie interesuje
Cytat:
-L'Oreal perfect match fluid 30ml wyglada na to ze jest go ze 90% W1ivory vanille to mnie zainteresowało u Ciebie. ![]() DwukropekGwiazda, siek, Yenotek - niestety nic Gothic_Daisy, u Ciebie zainteresowało mnie tylko to: BOURJOIS- sypki cukier do ust ale to trochę mało... Martajg, niestety raczej nic. Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2008-11-16 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9743125]
Gothic_Daisy, u Ciebie zainteresowało mnie tylko to: BOURJOIS- sypki cukier do ust ale to trochę mało... [/quote] Za to wszystko co wymieniłam, pewnie mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Gothic_Daisy
czego szukam, hmm... przede wszystkim chyba podkładów/pudrów w jasnych odcieniach; balsamów/pianek/kremów do ciała o słodkich zapachach (czekolada, wanilia, itepe); książek - Murakami, Coben; płynów do kąpieli o ładnych, ciekawych zapachach; i może jakiś małych odlewek perfum jeszcze raz przejrzałam i ewentualnie jeszcze to by mnie interesowało: * LANCOME AROMA TONIC * LANCOME JUICY TUBES Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2008-11-16 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
dokładka - zapachy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz co u mnie za mokre chusteczki Próbka Effaclar M - 2szt po 5ml Próbka Effaclar - 2szt po 15ml Próbka Effaclar do demakijażu - 1szt/15ml Próbka Bioderma - 2szt po 5ml Pasta do zębów Colgate MaxWhite - 1szt/22ml
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9746556]Gothic_Daisy
czego szukam, hmm... przede wszystkim chyba podkładów/pudrów w jasnych odcieniach; balsamów/pianek/kremów do ciała o słodkich zapachach (czekolada, wanilia, itepe); książek - Murakami, Coben; płynów do kąpieli o ładnych, ciekawych zapachach; i może jakiś małych odlewek perfum jeszcze raz przejrzałam i ewentualnie jeszcze to by mnie interesowało: * LANCOME AROMA TONIC * LANCOME JUICY TUBES[/quote] Oba Lancomy chciałabym oddać za rzeczy o podobnej wartości, a nie widzę u Ciebie nic takiego. A nie chciałabyś się wymienić za sam cukier? Jego wartość to ok 30 zl, więc w sam raz na wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cos z kosmetykow pielegnacyjnych-sporo mi sie podoba i tuszyk sephory
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
tylko interesuje mnie puma create woman, ale piszesz że tylko na inny zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ok, mogę zarezerwować.
A zamieniłabym się na coś z tej listy - w kolejności od tego, co najbardziej chcę: # Żel pod pryszczni Florida Orange - piękny zapach, świetnie się pieni, dobre zamknięcie (została 1/3 opakowania, kupiony w sierpniu w Hiszpanii) # Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora (nieużywana, ale otwarta, ważna do sierpnia 2009) # Maseczka ułatwiająca rozczesywanie włosów Banan i Mleczko Kokosowe (użyta raz, ważność do 11.06.09) - oferuję również body spray z tej serii # Body spray Banan i Mleczko Kokosowe (ile zostało widać na zdjęciach, mniej więcej 3/4, ważny do maja 2009) # Stymulująca maseczka do twarzy Planet SPA Avon - ładnie pachnie, przyjemna konsystencja, dołączona ulotka (użyta kilka razy, ważna mniej więcej do wakacji 2009, ponieważ ważność ma 12 mies od daty otwarcia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.