|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Małe conieco - Avon, Oriflame
Mam na wymianę:
-tusz do rzęs wydłużający Cynthia Rowley Avon, kolor: Pitch Black, pojemność 7 ml. Nieużywany, nie zerwałam nawet z niego folii. -pomadka do ust z musem Avon, kolor Delicate Pink, 3g. Nieużywana, jedynie kolor był sprawdzany na dłoni. -Sypki podkład z wygładzającymi minerałami Avon, kolor Bisque, 15g z czego ubytek ok. 50%. -Serum z algami morskimi Oriflame, 30ml z czego ubytek ok. 20% -Peeling enzymatyczny Radiance Energy Oriflame, 40g z czego ubytek ok. 20% -Śródziemnomorski olejek do włosów Avon, 50ml z czego ubytek ok. 10%. -Nabłyszczający spray podkreślający kolor włosów Avon, 100ml z czego ubytek ok.40% -Treselle Avon, 50ml z czego ubytek ok. 5%. Nie szukam w zamian niczego konkretnego, jestem otwarta na propozycje jednak tylko kosmetyczne ![]() wymienione rezerwacja Edytowane przez witch_18 Czas edycji: 2008-12-31 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Małe conieco - Avon, Oriflame
hej
interesuje mnie w zasadzie wszystko poza tresselle. najbardziej pogrubione. znajdziesz cos? -tusz do rzęs wydłużający Cynthia Rowley Avon, kolor: Pitch Black, pojemność 7 ml. Nieużywany, nie zerwałam nawet z niego folii. -pomadka do ust z musem Avon, kolor Delicate Pink, 3g. Nieużywana, jedynie kolor był sprawdzany na dłoni. -Sypki podkład z wygładzającymi minerałami Avon, kolor Bisque, 15g z czego ubytek ok. 50%. -Serum z algami morskimi Oriflame, 30ml z czego ubytek ok. 20% -Peeling enzymatyczny Radiance Energy Oriflame, 40g z czego ubytek ok. 20% -Śródziemnomorski olejek do włosów Avon, 50ml z czego ubytek ok. 10%. -Nabłyszczający spray podkreślający kolor włosów Avon, 100ml z czego ubytek ok.40%
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
-tusz do rzęs wydłużający Cynthia Rowley Avon, kolor: Pitch Black, pojemność 7 ml. Nieużywany, nie zerwałam nawet z niego folii. -Sypki podkład z wygładzającymi minerałami Avon, kolor Bisque, 15g z czego ubytek ok. 50%. -Serum z algami morskimi Oriflame, 30ml z czego ubytek ok. 20% -Peeling enzymatyczny Radiance Energy Oriflame, 40g z czego ubytek ok. 20% -Treselle Avon, 50ml z czego ubytek ok. 5%. ??
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
-pomadka do ust z musem Avon, kolor Delicate Pink, 3g. Nieużywana, jedynie kolor był sprawdzany na dłoni.
-Treselle Avon, 50ml z czego ubytek ok. 5%. Coś u mnie??
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tresel i tusz?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
-tusz do rzęs wydłużający Cynthia Rowley Avon, kolor: Pitch Black, pojemność 7 ml. Nieużywany, nie zerwałam nawet z niego folii.
-pomadka do ust z musem Avon, kolor Delicate Pink, 3g. Nieużywana, jedynie kolor był sprawdzany na dłoni. -Tresselle Avon Wyszperaj coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
-tusz do rzęs wydłużający Cynthia Rowley Avon, kolor: Pitch Black, pojemność 7 ml. Nieużywany, nie zerwałam nawet z niego folii. -pomadka do ust z musem Avon, kolor Delicate Pink, 3g. Nieużywana, jedynie kolor był sprawdzany na dłoni. -Sypki podkład z wygładzającymi minerałami Avon, kolor Bisque, 15g z czego ubytek ok. 50%. -Serum z algami morskimi Oriflame, 30ml z czego ubytek ok. 20% -Treselle Avon, 50ml z czego ubytek ok. 5%. może znalazłabyś coś u mnie, mogę poszukać poza wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
-pomadka do ust z musem Avon, kolor Delicate Pink, 3g. Nieużywana, jedynie kolor był sprawdzany na dłoni.
coś u mnie ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za -tusz do rzęs wydłużający Cynthia Rowley Avon, kolor: Pitch Black, pojemność 7 ml. Nieużywany, nie zerwałam nawet z niego folii
-Serum z algami morskimi Oriflame, 30ml z czego ubytek ok. 20%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpisałam w Waszych wątkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za nsblyszczacz i treselle?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Treselle ? mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295310
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To co wymieniamy się?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za -Peeling enzymatyczny Radiance Energy Oriflame, 40g z czego ubytek ok. 20% ?
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zawartość bazy jest pomiędzy kreskami, nie zostało dużo ale jest bardzo wydajna.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Zaraz wyślę Ci mój adres na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.