|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Kożuszek ekologiczny 38 i słodkie szpilki 39
Nieaktualne
Na wymiane mam kozuszek, jest prawie nowy, wyszłam w nim raz, niestety okazał sie za mały. Wymiary: Szerokosc w ramionach:40cm Szerokosc pod pachami: 50cm Długosc: 73cm Długosc zewnetrzna rekawa:62cm Nie szukam wzamian niczego szczegółnego. Intereusją mnie ciuchy w rozmiarach 38/40 ewentualnie bytu 40. Proponujcie :P Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-01-15 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Dot.: Kożuszek ekologiczny 38 i słodkie szpilki 25,5
Dorzucam szpilki, kupione na allegro okazały sie sporo za małe mialy byc 40 a nie są, pisze na nich 25,5, Według mnie to jakies wieksze 38. Miałybyc se skóry naturalnej, nie mam pewnosci, bo zwyczajnie sie na tym nie znam. Satn bardzo dobry, ni e mają dziur czy wiekszych przetarc ani na obcasach ani na noskach. Pare rysek i podklejana wkładka. Obsasik około 6cm, fleki metalowe nie wymagaja wymiany. Sliczne sa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za buciki ?
mogłabyś zmierzyć im wkładkę ( ewentualnie powiedzieć jaką długosć ma Twoja stopa ? )
![]() |
![]() |
#8 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.