|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię s-m-l
wymienię poniższe rzeczy na:
- długie (co najmniej 60 cm) topy - wszystkie kolory - sweterki - fajne spódnice - wszystko to co wpadnie mi w oko ![]() wymianie podlega: czerwona bluza (38), niebieska bluza ONLY (36/38), top w niebieskie paski GATTA, spódnica TROLL (38), bezowy sweterk (36\38\40), brązowe bolerko (38) wymianie nie podlegaja torby ani szalik widoczny na jednym ze zdjec ps. jestem tutaj nowa wiec proszę o wyrozumiałość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię s-m-l
troche bez sensu wrzucac cos co nie podlega wymianie ;p najlepiej kazdy ciuch osobno fotografowac bedziesz miala przejrzysciejszy watek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zdjecia były robione juz dawno i wykorzystywane na innych portalach wymiankowych. Jakos nie miałam czasu na robienie nowych. Zresztą wydaje mi się, że jeżeli komus spodoba sie dana rzecz to te zdjęcia nie bedą stanowic wiekszego "problemu". W kazdym razie dziekuje za cenne rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Cos za bezowy sweterek i brazowe bolerko?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
-sweterek w kolorze kawy z mlekiem -stan bardzo dobry, bardzo drobne ślady użytkowania rozmiar 38/40
-fajna czerwono-szara bluza, nosi normalne slady użytkowania, ale nie jest zniszczona, rozmiar 38 -koszulowa bluzka w bardzo dobrym stanie rozmiar z metki 38, bedzie dobra takze na 40 -czarna bluzka, z tyłu posiada małą stójke, z przodu dekolt stan bardzo dobry rozmiar 38/40/42 -szary sweterk, jego stan jest bardzo dobry - nosi normalne ślady użytkowania rozmia r uniwersalny: bedzie dobry dla s, m, l i xl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.