|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Rimmel loreal perfecta soraya
Nie aktualne
To Co Fascynuje Należy Dawkować W Małych Ilościach Bo Ekstaza Zabija ! ![]() Edytowane przez NieNawidzeTegoBolu Czas edycji: 2009-08-14 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rimmel loreal perfecta soraya
6.Studio LOREAL PARIs Hot Liss krem wygladzajacy do stosowania z suszarka i prostownica raz uzyty. 04.10.2010r.
coś u mnie za ten kosmetyk??
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
odżywkę mogę oddać
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
myślę, że tak 2 łyżeczki ani płaskie ani bardzo kopiate hehe. ten puder jest mega wydajny, a poza tym nie można go dać za dużo bo efekt gejszy gwarantowany
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Czy może coś u mnie w zamian za :
Studio LOREAL PARIs Hot Liss krem wygladzajacy do stosowania z suszarka i prostownica raz uzyty. 04.10.2010r. 15.LOREAL TRUE MATCH podklad w plynie Kolor C2 uzyty 2razy . ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za:
2.zel Aloe Vera z Palomy uzyty kilka razy wazny do 06.2009 6.Studio LOREAL PARIs Hot Liss krem wygladzajacy do stosowania z suszarka i prostownica raz uzyty. 04.10.2010r. 8. Oceanic - AA Make Up - Matujący podkład kryjący uzyty 2 razy na twarz i trosze wycisniety na reke 03.2010r. 14.Podklad RIMMEL STAY MATTE 01 ivor no oko to tak polowe zostało 15.LOREAL TRUE MATCH podklad w plynie Kolor C2 uzyty 2razy . 10.Fluid AD AODIE bardzo jasny kolorek uzyty 3 -4 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś za
2.zel Aloe Vera z Palomy 3.Perfecta peeling enzymatyczny 13.Krem Tru Derm SCAR CREAM with SPF10 ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za 2.zel Aloe Vera z Palomy ?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze znalazlabys cos u mnie w zamian za:
6.Studio LOREAL PARIs Hot Liss krem wygladzajacy do stosowania z suszarka i prostownica raz uzyty. 04.10.2010r. 3.Perfecta peeling enzymatyczny do cery wrazliwej naczynkowej suchej lub lojotkowej. uzyty 2-3 razy wazny do 04.2010 mam do zaoferowania ciuszki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.