![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nieaktualne!!!
NIEAKTUALNE!!!
Witam, jestem nową ale uczciwą Wizażanką i chyba jak każda kobieta ma parę kosmetyków kupionych dla poprawy humoru, z nudów albo z chwilowej potrzeby zakupienia czegoś. Wszystkie kosmetyki mają aktualną datę ważności, są przechowywane w odpowiednich warunkach, wyczyszczone, czyste i pachnące ( dotyczy to kosmetyków używanych ). Dziubki błyszczyków zostaną przed wysyłką zdezyfekowane środkiem do czyszczenia kosmetyków, pędzli pacynek itp. Mam do wymiany: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WYMIENIE TYLKO NA COŚ Z WISH LISTY: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WISH LISTA: NA CZERWONO TO, CO CHCĘ NAJBARDZIEJ I ODDAM ZA TO DUZO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WAŻNE- PROSZĘ OD RAZU WYPISYWAĆ KOSMETYKI, KTÓRE WAS INTERESUJĄ- NIE PISAĆ JEDYNIE "coś u mnie" BO JA WYBIERAJĄC KOSMETYKI Z WASZEJ LISTY WYBIERAM JE RÓWNIEŻ NA PODSTAWIE TEGO, CO WY ODE MNIE CHCECIE- ZEBY BYŁO MNIEJ WIECEJ "PO RÓWNO" I MNIEJ WIECEJ Z TEJ SAMEJ PÓŁKI- WTEDY UNIKA SIĘ DOPYTYWANIA, WAŻENIA, MIERZENIA ITD... NASTĘPNA KWESTIA TO ZASADA WARTOŚCIOWANIA KOSMETYKÓW- ALBO LICZYMY SIE PO CENIE SKLEPOWEJ ALBO PO ALLEGROWEMU OBIE STRONY!!! WTEDY BĘDZIE NAJUCZCIWIEJ Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2009-01-13 o 20:20 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój skromny kramik:))
błyszczyk Juicy Tubes tahuata- NOWY, NIEUŻYWANY
błyszczyk Juicy Tubes odcień candy- używany zostało ok 75% z 15 ml Essence rozwietlajacy puder- zostalo 90% Czy może coś u mnie ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
astronomiczna.ania- interesuje mnie to:
Max Factor maskara 2000 Calorie; czarna, nowa Lancome Glossy Lip Nectar nawilżająco regenerujący błyszczyk z linii Star Bronzer; kolor 02 Or rose; tubka 15 ml; zużycie niewielkie, trudne do ocenienia Purple- masz tylko avon a ja jestem konsultantka ![]() Vilandro- chcesz niewiele, a mnie sie podobają cienie i blyszczyk diora, serum przed farbowaniem i odzywki Pff34, Mirelka- nic Słonik- cienie revlona, puder L'Oreala, biosilk, roller garniera Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2009-01-08 o 17:19 Powód: odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znajdziesz coś u mnie???
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() Yves Rocher żel pod prysznic Ylang Ylang nowy Amor Amor Cacharel 5 ml ORGINALNY!!! moze cos u mnie ![]()
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a jak - konkretnie - widziałabyś warunki wymiany? Tzn. interesują Cię obydwa moje kosmetyki w zamian za Twoje mini-Amorki, czy jakoś inaczej to widzisz? Prosiłabym też o garść informacji nt. miniaturek (kiedy i gdzie kuione, jakie mają kody naklejkach na spodach flakoników) Jęsli chcesz, to mogę podać kody z moich kosmetyków Tusz został kupiony jesienią w Douglasie, a błyszczyk Lancome - latem w Sephorze Do błyszczyka mam kartonik |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
xxxwitchyouxxx- nic
agatka661- blyszczyk clinique, woda today, okulary i buty, ale chcialabym zdjecia z boku i ile maja cm obcasy?? Aniu- wody są orginalne- nie widzialam podróbek miniatur w atomizerze. Wody maja wygrawerowane kody, a na dole naklejki- takie same jak duże orginały- mam orginalną 30stkę. Mogłabym Cie prosić o zdjecie błyszczyka i tuszu? Czy tusz jest mokry- 2000 calorie ma to do siebie ze wysycha... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() błyszczyk Juicy Tubes tahuata- NOWY, NIEUŻYWANY zielona glinka zakupiona na targach medycyny naturalnej Yves Rocher żel pod prysznic Ylang Ylang nowy zestaw adidas Pure Lightness ( zel 200 ml, woada 75 ml ) NOWY Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Obawiam się, że w przypadku błyszczyka kolor będzie mocno przekłamany (jak zwykle, kiedy fotografuje się kolorowe kosmetyki z uzyciem lampy błyskowej). Co do tuszu: kupiłam zestaw Masterpiece + 2000 Calorie ze względu na korzystną cenę, ale po zapoznaniu sie z recenzjami nt. 2000 Calorie zaczęłam się obawiać, że efekt zastosowaniaa tego tuszu może być zbyt "spektakularny". Tuszu 2000 Calorie nawet nie odkręcałam. Podejrzewam jednak, że jest taki jaki być powinien, ponieważ jest świeży (kod: 8238). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli jednak masz ciekawsze propozycje, to nie czekaj.pOzdrówka! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-08 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Aniu a uzycie blyszczyka jest minimalne? jak wyglada opakowanie- są starte napisy? Wiem o jaki zestaw Ci chodzi- ja tez go kupilam, ale mnie znow nie odpowiada masterpiece i dalam siostrze
![]() ![]() ![]() Mam jeszcze 3 buteleczke Amora w ktorej brakuje jakis moze niecaly 1 ml ![]() Może jeszcze cos chcesz? Mogę dołożyć np 1 ml Diora J'adore absolue i MY Insolence Guerlaina tez 1 ml- nieużywane Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2009-01-08 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Zainteresowało mnie to:
błyszczyk Juicy Tubes tahuata- NOWY, NIEUŻYWANY- zapach coca coli Juicy Tubes mini kolor Lyche 19 ( pochodzi z zestawu ) Amor Amor Cacharel 5 ml Zapraszam do siebie, może coś znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
agatka661- blyszczyk clinique, woda today, okulary i buty, ale chcialabym zdjecia z boku i ile maja cm obcasy??
wode avon mam, okularkow juz nie mam, a o buty ktore Ci chodzi ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się u ciebie:
błyszczyk Juicy Tubes tahuata- NOWY, NIEUŻYWANY- zapach coca coli, nadaje ustom lekką złotą poświatę z drobinkami- mam takie 2 więc jeden oddaje błyszczyk Juicy Tubes Toffie R&B- użyty 4-5 razy zel 200 ml adidas Pure Lightness Yves Rocher żel pod prysznic Ylang Ylang nowy Amor Amor Cacharel 5 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post10313486 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287663 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lepszej jakości dzisiaj nie osiagnę ![]() Napisy na błyszczyku nie sa pościerane ![]() Błyszczyk jest transparentny, daje dość silny połysk, kolor różowobrązowy nałozony na usta "gasi" ich naturalny różowy kolor i silnie nabłyszcza ma kokosowy zapach, tuż po aplikacji dośc intensywny zuzycie nie jest minimalne, lecz niewielkie jakiś czas jednak go używałam nie wiem, jak sprawdzić ile go zostało myślę, że mogę zagwarantować, ze jest 10 ml może jest i więcej, ale wolę zanizyć, niz zawyżyć ilość, która pozostała aha błyszczykjuż w momencie zakupu nie był "wypchany po sam dziubek") Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-01-08 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
DiTu77- interesują mnie zapachy: Christina xpose, c-thru, true glow, tusz Isa dora- nowy?- wstępnie cos z tego...
Fenris- niestety nic Agatko- obydwie pary ![]() Nola- coś z tego: rozswieltlacz colistar, juicy tubes, tusz chanel, odżywka panthene- mozesz napisac dokaldnie ktora to jest? czy to ta z zielonym paskiem?, paletka isa dora Czaajka- jeansy- a co to za firma?? Astronomiczna Aniu- jestem jak najbardziej za wymianą ![]() WAŻNA INFORMACJA- NIEKTÓRYMI KOSMETYKAMI INTERESUJE SIĘ KILKA DZIEWCZYN- ODPISUJE WSZYSTKIM ALE WYMIENIE JE Z TA OSOBĄ, KTÓRA ZAOFERUJE MI LEPSZĄ WYMIANĘ- TZN ZA KOSMETYKI, KTÓRE MI BĘDĄ BARDZIEJ ODPOWIADAŁY- NIE UKRYWAM, ŻE WOLE WYMIENIĆ JE ZA TO, CO MI JEST POTRZEBNE ALBO BEDE UZYWAĆ CZĘSTO ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Z rzeczy które wybrałaś moge oddać c-thru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Gosia140- telescopic- jest rzadki? kiedy kupiony?, pan stick- kiedy kupiony- data waznosci, paleta- jaka firma? prosze o zdjecie
Nola- więc zaproponuj cos za to co chcesz ode mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.