![]() |
#5 |
JESTEM ONA
|
Dot.: NYX, Everyday Minerals EDM, Clinique, Bourjois, Avene, AA, Bath & Body Works
Znajdziesz cos u mnie za miniaturke HC?
![]() Zapraszam , to mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294608
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NYX, Everyday Minerals EDM, Clinique, Bourjois, Avene, AA, Bath & Body Works
Witaj
Wstępnie interesują mnie podkłady mineralne.Znajdziesz coś ewentualnie w zamian?
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
JESTEM ONA
|
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za puder mineralny i ew. serię AA?
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
CLINIQUE Colour Surge Duo,217 Mochaberry,2,2 gram,ubytek minimalny.Jest kartonik. wyglądają tak jak te z załącznika? Uzupełnilam pierwszy post, mniej więcej takich rzeczy szukam (a te które wymieniłam to szczególnie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Czy może coś u mnie za tusz define a lash, błyszczyk (trzeci od strony tuszu) i body spray jabłkowy ?
Edytowane przez purple Czas edycji: 2009-01-03 o 15:33 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
perfumove love
|
Interesuje mnie minerał Fawn, tusz Define (jest czarny?) oraz ewentualnie błyszczyk Nyx. Znajdziesz coś za te rzeczy? Zapraszam do siebie
![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-01-04 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
http://img266.imageshack.us/img266/1...0103004mk4.jpg
Za środkowy błyszczyk NYX ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
zależy mi na podkładzie mineralnym oliwe fair - znalzałabyś coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś zainteresowana tym pudrem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21632 (mam kartonik, niewielkie zużycie pudru) za podkład olive fair?
![]() |
#19 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesują mnie NYXy [mogłabyś wypisać dokładnie kolory], błyszczyk L'Oreala [kod?] Redermic, Cean-AC [pojemność?], co to są za miniatury Avene? W Twojej wish mam czwórki Avon [limitowany zestaw washed khakis] i zieloną herbatę YR.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za podklady mineralne i kilka probek redermica?
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wklejam zdjęcie.Jednak wszystkie trzy moje cienie/palety Clinique są w rezerwacji,chociąz wydaje mi się,że lada dzień się zwolnią,dziewczyna już 11 dzień mi nie odpisuje ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za avene ac?
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za everyday minerals?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Yves Rocher, Fraicheur Vegetale de... - the Vert (zielona herbata) 125ml [zostało 3/4] L'Oreal, Color Appeal Trio Pro - Milla Jovovich [użyty kilka razy] Inglot - 302 [zostało 90%] Inglot - 304 [użyty dwa razy] Olay, Multi-Radiance - rozświetlajaco0nawilżając a emulsja na dzień [nowa, użyta kilka razy] (do jakiej cery jest?) Sephora, paleta błyszczyków [nowa, testowana] (jak ona wygląda?) Opisy: Nyx: wild orchid, mauve, whipped, electra, fire, pluto, nymphus kod loreal: FC086 clean-ac - 40ml miniatury: łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej 5ml każda. ---------------------- Idiaminka, hathayoga: dziewczyny przejrzałam wątki dokładnie i jednak podziękuję. ![]() Ahtaga, adomajka: Niestety nic. Karolinka: to jest łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej, ale niestety nic nie znalazłam ![]() buzichocho: niestety nic ![]() Mam nadzieję, że wszystkim odpisałam. Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-04 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Olay - wersja lżejsza z pompką - teoretycznie do tłustej i mieszanej, ale raczej do normalnej i mieszanej
Sephora - to nie jest ta okrągła paleta ![]() czy pluto, nymphus są z brązem - próbniki na stronie nyx są niezbyt dobre ![]() jakie jest zużycie błyszczyków? Jaki jest stopień krycia wild orchid? za l'oreala podziękuję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zużycie: wild orchid - użyty max. 3 razy, drugi użyty max. 2 razy, trzeci zużyte ok. 30% (robiłam własny błyszczyk, więc nie na usta, tylko wyjęte do pojemniczka) wild orchid jest kryjący, można to stopniować, ale jest napigmentowany dobrze. Paletka mi się podoba. Aha, wymieniając L'Oreal, Color Appeal Trio Pro - Milla Jovovich [użyty kilka razy] miałam na myśli takie niebieskie cienie z tego zalącznika: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1226494209 Układam w kolejności co mi się najbardziej podoba: 1. Yves Rocher, Fraicheur Vegetale de... - the Vert (zielona herbata) 125ml [zostało 3/4] 2. Sephora, paleta błyszczyków [nowa, testowana] 3. Olay, Multi-Radiance - rozświetlajaco0nawilżając a emulsja na dzień [nowa, użyta kilka razy] 4. L'Oreal, Color Appeal Trio Pro - Milla Jovovich [użyty kilka razy] 5. Inglot - 302 [zostało 90%] 6. Inglot - 304 [użyty dwa razy] Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-04 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
w takim razie interesują mnie:
- wszystkie błyszczyki - trzy szminki [za najcieplejszą (która to?) podziękuję] - Avene Clean-AC [data ważności?] - miniatury Avene [data ważności?] - 10-15 próbek redermic [data ważności?] Jak byś widziała naszą wymianę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.