![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co o tym myślec :(
Kolejny raz przechodzę kryzys i mam cholernego doła dlatego muszę się tu wyżalić
![]() Na początku upierałam sie że nie ale w końcu przyznałam że tak. I zaczął na mnie krzyczeć że robie z niego idiotę ze juz nie bedziemy razem itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Napiszcie mi coś proszę. CO o tym sądzicie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co o tym myślec :(
Cytat:
sądze że Twój chlopak zachował sie, jak kretyn (bez obrazy) ![]() takie sceny papierosa?? i te teksty o kolezankach normalnie zgroza ![]() nie przejmuj sie kochana,a jek mu przejdzie to wygarnij u troche poza tym uwazam, ze to moja sprawa czy pale czy nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zachował się jak niedojrzały gnojek...
Przepraszam,ale taka afera o jednego papierosa? Twoja sprawa czy palisz czy nie... nie powinien aż tak do tego podchodzić... wydaje mi się że on wczesniej może planował zerwać tylko szukał odpowiedniego pretekstu... Dziwny
![]() |
#5 |
BAN stały
|
skoro wiesz, ze go to zlości to po co palisz?? przecież nie dość, ze papierosy są niezdrowe to jeszcze śmierdzą... ja mu sie nie dziwie, ze się wkurzył. Ufa Ci, a Ty po kryjomu robisz coś czego on nie chce żebyś robiła. teraz to zostaje Ci przepraszać i obiecać, ze więcej tego nie zrobisz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() On taki jest juz dużo razy sie na nim zawiodłam, ale jakoś wierzyłam ze bedzie lepiej. JA zawsze strałam sie być dla niego idealna ale kurde nikt nie jest idealny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Słońce najlepiej usiądź z nim i normalnie porozmawiaj... Jeżeli z nim jesteś a on z Tobą to chyba nie na przymus i bezsensu żeby Ci czegoś zabraniał...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój były też robił aferę z tego, że palę, chociaż sam palił ![]() ![]() Co do twojego tż, to zrobił aferę z niczego właściwie, może szuka pretekstu, żeby się rozstać? Bo tak się właśnie zachowuje. Potrafi kilkanaście godzin być obrażony o byle co? Nie jest zbyt dojrzały... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Uzależnienie
|
Moim zdaniem zależy wszystko od tego jak się w tej sprawie dogadaliście. Jeśli on prosił byś nie paliła, bo mu to nie odpowiada a Ty się zgodziłaś to ma prawo być zły. Co innego jeśli jest jasno powiedziane, że palisz, bo lubisz i koniec.
Ja rozumiem trochę Twojego chłopaka, bo sama nie pale i nie byłabym w stanie być w związku z osoba palącą (bo dla mnie jako osoby niepalącej palacz by śmierdział zwyczajnie). I rozumiem, że był zły, bo kłamałaś w żywe oczy. Jeśli masz zamiar palić to mu to powiedz w prost i albo to zaakceptuje albo nie. Nie ma sensu kryć się z paleniem, bo jak widzisz są tylko z tego awantury.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To jest tak.
JA mu nie powiedziałam o tym że zapaliłam bo bałam sie tego że bedzie na mnie zły i że tak jak zawsze odwróci sie i przestanie sie odzywać. I tak by było jestem tego pewna dlatego upierałam sie przy tym ze nie zapaliłam wtedy. ON tez nieraz mowil mi ze wypił piwo czy dwa a wypił w rzeczywistosci o wiele więcej... Ja mu już to wszystko tłumaczyłam ale on w kółko swoje mowi.. I czuje ze to koniec bo sie zaparł ;( Wczoraj go prosiłam żebysmy spokojnie porozmawiali to nie chciał. Powiedział mi dużo przykrych rzeczy w złości ![]() Edytowane przez asik138 Czas edycji: 2009-02-02 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-02-02 o 11:42 Powód: Skandaliczne literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedziałam mu ze to on mnie nauczył kłamać tymi swoimi fochami bo boje sie tego jego obrazania. I ze nie potrafi ze mną rozmawiac tylko wymusza coś odwracając sie i złoszcząc sie i ze mam dosc jego fochów Edytowane przez asik138 Czas edycji: 2009-02-02 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Poradzę Ci kochana, przeczekaj, nie naciskaj, nie wypytuj, jak mu przejdzie się zobaczy. Jak nie przejdzie lepiej dla Ciebie, nie do końca z nim OK, może lepiej jak się uwolnisz od gnojka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś sie tak obraził o to ze mu mojego zdjecia nie chciałam pokazać i sie nie odzywał do mnie Edytowane przez asik138 Czas edycji: 2009-02-02 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Póki co nie lamentuj...jakoś nie chce mi sie wierzyć że nagle rzuci wszystko z powodu jednego papierosa.
Jeżeli mu obiecywałaś że więcej tego nie zrobisz a zapaliłaś to zły na pewno może być...ale nie żeby od razu zrywać. Na pewno powiedział to w przypływie emocji,jak one opadną to na pewno się odezwie i porozmawiacie na spokojnie. Na razie zostaw to i daj mu czas niech się uspokoi,na pewno zagada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Coś ten Twój facet nie do końca w porządku jest moim zdaniem...
Ale zgadzam się z dziewczynami - mnie też wkurzałoby, jakby mój partner kłamał mi w oczy, że coś zrobił lub nie. Niepotrzebnie się wypierałaś. Bądź sobą. Lubisz palić, to pal. I tyle. Możesz się ograniczyć przy nim, ale nie daj sobą pomiatać. Jeśli Cię nie akceptuje, to trudno. Jego strata (bo to rzeczywiście wygląda jakby szukał pretekstu do rozstania...)
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Powiedział mi żebym zwaliła wszystko na niego wszystkie nasze kłótnie ze to jego wina. I że mnie bardzo przeprasza i dziękuje za wszystko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem dlaczego wszyscy doczepili sie do tego papierosa, gdy jest z wypowiedzi autorki oczywiste, ze chodzi o szczerosc. Jak widac jest w tym aspekcie troche problem w ich zwiazku...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem mial prawo sie wkurzyc, bo nie chodzi mu zapewne o tego papierosa, ale o to, ze klamiesz. Czy wczesniej tez ci sie zdarzaly takie male klamstewka? Jesli to pierwszy raz, to jednak ostro zareagowal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli obiecałaś, że nie będziesz palić, to ja go rozumiem. Korzystasz z pierwszej lepszej sposobności, później się wypierasz mimo że on wie (sorry, ale przecież to cholernie czuć! Tylko osoba, która pali może uważać, że jednej fajki nie da się zauważyć :/), to czego się spodziewałaś? Kłamstwo i tyle - jeszcze robiąc z niego głupka.
A do wszystkich, które piszą "Nie jego życie, jak chcesz palić to pal i on nie ma nic do gadania. Jak Cię nie akceptuje, to papa, jego strata!". Świetnie, że w wątkach o paleniu trawy jesteście równie konsekwentne jak tutaj. (zawsze jest - rzuć go jak jeszcze raz zapali! Trawa be! Musi uszanować twoje zdanie!). A tu proszę - nałóg ważniejszy od partnera, jak mu się nie podoba to ma spadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą wg mnie za ostro zareagował. Ja go przeprosiłam i wytłumaczyłam dlaczego tak sie stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Faktycznie jak to pierwszy raz to trochę za ostro. Myślałam, że palisz regularnie i starasz się rzucić czy coś. Tak czy inaczej, na pewno jest zły, że go okłamałaś i robiłaś z niego głupka, jak naprawdę można wyczuć, kiedy partner palił..
Druga część mojego posta oczywiście nie dotyczy Ciebie ![]() Trzymam kciuki żeby wyszło dobrze z Tż! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moj były tez mnie podobnie kiedys okłamał. Wytłumaczyłam mu ze choćby najgorszą prawde to ma mi mówić i po sprawie było. A TŻ moze mi wszystko powiedziec i go zrozumiem nie obrazam sie tak jak on a nawet jeśli to po 5 min mi przechodz. Edytowane przez asik138 Czas edycji: 2009-02-02 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kokon pro
|
a wg mnie koles szukal pretekstu to i znalazl glupi bo glupi ale w koncu jest, jezeli mu sie nie odwidzi to ja innego wytlumaczenia nie widze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nie wierze, że ten zwiazek rozleci się bo Ty zapaliłas papierosa, jesli tak no to facet okaze się kompletnym ****.Szukał pretektu i go znalazł i się na Tobie wyzył.A Ty chyba bedziesz miałą anuczkę na przyszłośc,żeby nie kłamać
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Jesli zwiazek sie rozleci, to napewno nie przez papierosa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Nie martw się. Rozumiem po części, że nie chciałaś mu powiedzieć znajac jego reakcje... jednak juz lepiej żebyscie dogadali się pod tym względem, że np. nie będziesz palić przy nim , bo wiesz ze mu to przeszkadza a jezeli zapyta sie czy ostatnio zapalilas to powiesz prawdę jesli to zrobilas. Pewnie znowu bedzie puszczał fochy, ale wtedy bedziesz mogla mu powiedzieć, że dogadaliście się tak i tak i, że w tym momencie powinien zachowac się fair.
A teraz stało się, mógł być zły, mialam podobne sytuacje... ale nie powinien tak reagować :/ niech wie, że takie postępowanie sprawiło Ci przykrosć i, że powinien hamować swoje emocje nna tym poziomie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.