![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię różne ciuszki - S,M,L.WĄTEK NIEAKTUALNY !!!!
Witam Drogie Wizażystki. ![]() DOKŁADKA!!! Zasady: 1. Oczywiście ubrania przed wysyłką zostaną uprane i uprasowane. 2. Jest to mój pierwszy wątek z ubraniami, więc ja wysyłam jako pierwsza z racji, iż jestem nowa. Co bym chciała: kamizelki torby XXL sukienki tuniczki okulary przeciwsłoneczne- muchy, policyjne różne bluzki, topy itp. sztuczne rzęsy Jeśli ktoś będzie chciał, aby zrobić lepsze zdjęcie to nie ma problemu. Szczegóły omawiam w prywatnych wiadomościach. Przed wymianą wysyłam inne zdjęcie, ponieważ czasami aparat robi inny odcień koloru niż jest.
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-23 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki, S,M, L
1. Czarna bluzeczka na ramiączkach, dobra pod prześwitujące bluzki. Stan bardzo dobry.Rozmiar M/L.
2.Różowa bluzeczka na lato. Stan bardzo dobry. Rozmiar M/L 3. Czarna bluzeczka na dyskoteki. Stan bardzo dobry. S/M
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-16 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4.Bluza, prawie nieużywana. Rozmiar: S/M / już nie ma
5. Bluzka w paski. Stan: dobry, rozmiar M 6. Bluzeczka z krótkim rękawem, różowa. Stan: dobry, rozmiar M/L
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-16 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
7. Bluzeczka z krótki rękawem, krótka. Krój jest taki, że widać brzuch po nałożeniu. Rozmiar: L Stan: bardzo dobry.
8. Bolerko czerwone. Chodziłam w nim ze 4 razy, ale wygląda na trochę podniszczone. Rozmiar: L 9. Zwykła bluzeczka na ramiączkach. Stan : bardzo dobry, rozmiar: L
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-16 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
10. Beżowa bluzeczka z rękawkiem 3/4. Rozmiar: M/L, stan: bdb
11. Zielna bluzka z długim rękawem, dwa razy nałożona. Z tyłu ma mały kaptur. Rozmiar: L stan: bdb 12. Zielona bluzka z długim rękawem, dekolt: łódeczka. Rozmiar: M/L, stan: db
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-16 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
13. Zielona(na zdjęciu wyszła niebieska) bluzeczka z krótkim rękawem. Rozmiar: M/L, stan: db
14. Niebieska bluzeczka z krótkim rękawem. Rozmiar M/L, stan: db 15. Zwykła bluzeczka na ramiączkach. Rozmiar: M, stan bdb
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-16 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
16 Czapka z daszkiem dżinsowa. Stan: bdb
17. Chusta w panterkę. 18.. Czarna bluzeczka swetrowa z krótkim rękawkiem. Na zdjęciu wygląda niekorzystnie, ale na ciele leży bardzo fajnie. Stan: bdb, rozmiar: L
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-16 o 18:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
19. Szalik, około 85 cm, różowy.
20. Szalik , razem w frędzlami ma 220 cm długości, czarno-czerwony. 21. Korale niebieskie.
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-10 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!
22. Czerwona spódnica rozmiar 38, stan: bdb 23. Szara spódnica, rozmiar 38, stan bdb 24. Krótkie spodenki, L, stan : bdb
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-14 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!!!
25. Opaski. 26.Nawilżający balsam do ciała. Pozostało 70 % 27. Prostownica, używana kilka razy. 3 wymienne zakładki( zakładka do karbowania, dwie do fal) 28. Bluza czarna M, stan: bdb, oddam za coś fajnego. 29. Bluzeczka M/L , stan: bdb. 30. Niebieska bluzeczka, stan: bdb, rozmiar: m/l
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-14 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1231612376 jak duza jest ta bluzka? bylaby dobra na xs/s ? |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
31. Bluzeczka m/l stan: bdb.
32. Bluzeczka m/l stan: db. 33. Czerwona bluzeczka: s/m, mała plamka, chyba do odmycia, nie próbowałam. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, to upiorę i zobaczymy. 34. Tunika, stan: bdb, oddam za inną tuniczkę. 35. Bluzeczka z krótkim rękawkiem. Rozmiar: M, stan: bdb 36. Tunika w ogromnym golfem. Lekko zbobczona, ale to taki materiał. Rozmiar: L
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-17 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
37. Opaska w kropki z kokardką.
38. Portfelik. 39. Bluzeczka z krótkim rękawkiem. Rozmiar: M, stan: ma małą plamkę, nie wiem czy do odmycia, bo nie próbowałam. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę uprać i wtedy powiem czy udało się sprać plamkę. 40. Bluzeczka z krótkim rękawkiem - różowa. Rozmiar: S.
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2009-01-17 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
:p
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1231611230 odp u mnie
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
#19 |
Zadomowienie
|
niestety nic
#20 |
Zadomowienie
|
a może kamizelka za bluzę , bo za kamizelkę dałam 230 zł miałam ją na sobie raz i wyprałam, jak nie to dobierzes sobie jeszcze coś z watku?
#21 |
Zadomowienie
|
myśle że powinna pasować i jeśli ich nie widać tak bardzo to fotka nie jest konieczna, a innych defektów nie ma? jeśli ci pasuje taka wymianka zapraszam na PW
#22 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
coś za tą bluzeczkę??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1231612376 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nic
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
![]()
#30 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1231612782
Coś u mnie? Jakie wymiary? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.