|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Poszukuje perfumów,pudrów mineralnych,odżywek! W zamian wiele kosmetyków:)
NIEAKTUALNE
![]() Poszukuje TYLKO i wyłącznie ORGINALNYCH perfumów , chętnie przygarne też kosmetyki bielendy z serii 'sexy look',oraz apteczne odżywki do włosów zniszczonych lub dodajacych blask , poszukuje też odżywki do wlosów z rzepą z Joanny ! Z perfumów NAJbardziej zalerzy mi na;
![]() ![]() Wszelkie orginalnie pachnące perfumiki jednym slowem Z poza nich przyda się takrzepuder mineralny i wszelkie podkłądy /pudry do B.JASNEJ CERY w odcieniu lekko różowym ![]() Edytowane przez KradnePomidory Czas edycji: 2009-02-04 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuje perfumów,pudrów mineralnych,odżywek! W zamian wiele kosmetyków:)
Perfumy;
puma, i'm going EDT - oryginalne,w oryginalnym flakoniku z oryginalnym opakowaniem ![]() mexx, Ice touch EDT - oryginalne w oryginalnym flakoniku , psiknięte kilka razy, 30 ml , opakowania po nich niestety nie mam ![]() Bi-ES,pretty woman - oryginalne w oryginalnym flakoniku , 2 razy urzyte , 10 ml . zdjęcie dla chętnych Shelley,femme-50 ml , może 3 razy psiknięte . Naprawde PIĘKNY zapach . tak jakby tulipan , fiołek i kaktus ![]() ![]() DUŻA próbka jakiś perfum od cioci z anglii w nieorginalnym flakoniku z aromatyzerem mają ok 10 ml , zapch mają wręcz 'drażniący' ale można się w nim zakochać ![]() próbka jakiś perfum od cioci , pachną mi pączkiem ![]() Edytowane przez KradnePomidory Czas edycji: 2009-01-10 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuje perfumów,pudrów mineralnych,odżywek! W zamian wiele kosmetyków:)
blabla
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za pume?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja mam Pume Create 50ml a ile zostalo twoje PUmy a jak masz prozpzycje za Chanel 5 EDP bo nic tu za rownowartosc narazie nie widze u ciebie z gornej polki bo mam orginal 65ml EDP z 100ml ,zadne odlewki nie wchodza na zamiane raczej w rachube ani Ardenki czy srednia polka za Chanel
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-01-11 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Nie wiem co mi proponujesz ? ( Pisalas na PW)jak twoj watek jest nieuzupelniony a ja za Chanel No,5 chcialabym inna wode wartosciowo proporcjonalnie do mojej ,mam 65ml EDP ze 100ml ktore jest orginalne ,zadne inne wody i kosmetyki ani ciuchy mnie nie interesuja wzamian za te wode takze oczekuje tylko konkretnych propozycji perfum i orginaly ,zadne odlewki.Perfum nie musze sie pozbywac takze bede wybredna a ze,jest to edycja stezona EDP -wersja starsza takze na rece pachnie 3 dni a na ubraniach bardzo dlugo to szukam tez trwalych perfum .
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-01-12 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.