![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka kosmetyków - Zapraszam :)
Witajcie Wizażanki
![]() Mam kilka kosmetyków na wymianę. Najchętniej wymienię je na inne, bądź ewentualnie na ciuszki. Lista tego czego szukam (wezmę pod uwagę w pierwszej kolejności) to: 1. Perfumy Aquolina Pink Sugar (na zapas ![]() 2. Pudry brązujące 3. Szampon Nisim (Akcelerator do włosów FAST <szampon+odżywka>) 4. WAX polski, do włosów zniszczonych 5. Kallos mleczny 6. Kuferek na kosmetyki - oddam za niego baaaardzo dużo ![]() Na wymianę: Chętnie wymienię zagranicznego Waxa na polskiego do włosów suchych i zniszczonych o nie mniejszym ubytku niż mój. Zdjęcie post nr. 6 (Tylko zamiana Wax na Wax) 1. Tonik Matujący Nivea Visage. Data ważności: 06/09 - NIE MA 2. Mleczko do demakijażu twarzy, nowe, Soleo. Data ważności: 10.2008r. - NIE MA leci do levante 3. Lakier Golden Rose, kolor brązowo perłowy. Została ponad połowa 4. Nivea Visage Young, krem nawilżający + lekki podkład. Zostało jakoś ok. połowy. 5. Lirene, fluid matujący. Kolor Cappuccino. Mniej niż połowa, raczej na wypróbowanie. Data ważności: 16/08/10 6. Loreal, True Match. N4 Beige. Tylko raz wypróbowany. 7. Tusz do rzęs - Eveline (użyty 2 razy) 8. Wydłużająca baza z mikrowłóknami (biała końcówka), Maybelline, użyta dwa razy. Tuszu (czarna końcówka) NIE MA! 9. Brązowa kredka (trzeba zatemperować) - NIE MA leci do levante 10. Kosmetyczka, wys. 9cm., dł. 19cm., szer. 9cm. - NIE MA 11. Balsam brązujący z opalizującą perłą, Belinda. Data ważności: 10/08 Dla mnie ma jakiś taki dziwny zapach. Zostało ok. połowy. 200ml. 12. Perfumy Pretty You. Zapach przypomina mi Rabarbar ![]() ![]() 13. AnaisAnais, Cacharel. Zostało ok. połowy (może troszkę mniej). 30ml. NIE MA lecą do ennkaa 14. Perfumy o których nic nie wiem. Prawie całe. NIE MA 15. Szminka, Rimmel. Z wymiany. Kolor 525 (zużycie widoczne na zdjęciu) 16. Czarna kredka do ust i oczu. Zużycie do momentu kiedy potrzebna jest temperówka. Ja nie posiadam, więc trzeba na temperować ![]() Dokładka post nr. 5 Dokładka post nr. 10 Szampon Johnson's baby. 200ml. Zużycie widoczne na fotce (post nr.10)
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kilka kosmetyków - Zapraszam :)
może coś u mnie za anais anais i true match?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 6 maja
1. Szampon Z Apteczki Babuni, Joanna. Nawilżająco - regenerujący. Do włosów suchych i zniszczonych. Zużycie widoczne na zdjęciu. 2. Szampon pokrzywowy z witaminami. Do włosów przetłuszczających się. Zużycie widoczne na zdjęciu. - NIEAKTUALNE 3. Yves Rocher, Lift Radiance. Kolor 141 Porcelaine. Została trochę ponad połowa. Z wymianki, niestety nieodpowiedni dla mojej cery ![]() Miał lecieć do 666kasia666 ale niestety nic nie wyszło z wymianki. - NIE MA 4.Czarno-czerwona kredka (trzeba zatemperować - niestety nie mam temperówki). Brak skuwek. Miała lecieć do 666kasia666 ale niestety nic nie wyszło z wymianki. DOKŁADKA 7 maja 5. (zdjęcie nr.3) Nawilżający balsam do ciała. Naturalna i delikatna opalenizna, AA. Została ponad połowa. 6. (zdjęcie nr.4) Dwie konturówki do ust, Rimmel. Z wymianki, ja jednak nie używam konturówek. Kolory: 004 Indian Pink 047 Cappuccino 7. Nowa szminka Maybelline. Kolor 307 Jeszcze nie wiem czy oddam. 8. 3 x szminki. Za coś niewielkiego.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1,2 - Wymienię zagranicznego Waxa na polskiego do włosów suchych i zniszczonych o nie mniejszym ubytku niż mój.
(Tylko zamiana Wax na Wax) 3. Lokówka? - NIE MA Nie wiem ![]() Ja z tego nigdy nie umiałam korzystać ![]() Trochę głośno chodzi i przy wyłączeniu zachowuję sie jakby coś tam się rozwalało, ale działa bez zarzutu. Praktycznie wcale nie używana. Parę razy robiłam podejścia, ale nic z tego... Bez pudełka. Firma Clatronic. 4, 5. Prostownica Clatronic i nakładki do karbowania włosów 6. Sopot Sun, Ziaja, aktywator opalania z tyrozyną, przyspieszający opalanie. Masło kakaowe. Została połowa. Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to co byś za niego konkretnie chciala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wszystko jest kwestią gustu, jak czytałaś zresztą, no i zależy od cery itp. Jeżeli chcesz, to zrobię fotkę bo ta, która jest w wątku, to zapożyczone zdjęcie. Coś jeszcze Cię zainteresowało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
najbardziej True Match, moze cos bys u mnie dobrala do tego?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hop
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 6 maja post nr. 5
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej! Znajdziesz cos u mnie za:
Loreal, True Match. N4 Beige. Tylko raz wypróbowany. Czarna kredka do ust i oczu. ?? Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej! Odpisałam u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() ![]() Galanea- Nawilżający krem matujący na dzień, za który w aptece zapłaciłam 20zł CLINIQUE- Stay Perfect Lightweight Compact. Duży tester kompaktu,.Lekki, beztłuszczowy podkład matujący typu 2 w 1 Nie wiem,za ile nabyłas podkład L"oreala,ale na Allegro jest za 29zł. ![]() Oczywiście, ja nic na siłę nie będę Ci proponować, dodam,że jako posiadaczka cery mieszanej,która użyła ten tester podkładu,to wiem,że nie zatyka porów,co np. dla mnie jest wazne.Proponuję korzystną dla Ciebie wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witam! Dobrze, także czekam na Twoją odpowiedź. Proszę o pozytywne rozpatrzenie
![]() Pozdr ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-07 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Loreal, True Match. N4 Beige. Tylko raz wypróbowany
narazie znalazlam tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dołozyłam dziś w wątku parę kosmetyków, może cos Ci sie spodoba???:
Oriflame- maseczka z glinką i pomidorem 50ml(uzyta 3x) Data 08.09. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15229 Oriflame-korektor w sztyfcie Pure Skin w sztyfcie, jasny/średni beż maźnięty ORIFLAME T-Balance Foundation normalizujący podkład do cery mieszanej, na wypróbowanie ok 8ml.Odcień Natural Beige. Data 03.09 NUXE-Tonific Soft -Skin Booster Body Scrub 7ml FLEUR DE SANTE- CARING Cream próbka 2 ml do cery z niedoskonałościami VICHY MYOKINE Kkrem koryg.zmarszczki wokół oczu 1,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Gdybys byla sklonna go wziac to ja bym chetnie przyjela miedzy innymi balsam Bielendy brazujacy, i moze cos jeszcze bym dobrala z ksiazek albo czegos innego, zwlaszcza jesli tez nadal chcesz te rzeczy z watku (kolczyki i bigle). Na razie zajrzyj do mnie i powiedz co myslisz o tym tuszu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zamiast tuszu moze byc eyeliner, moze byc tez razem z tuszem. Czekam z niecierpliwoscia na odp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czemu kosmetyczny sobie upodobalam zeby ci odpisywac
![]() Stad podoba mi sie: 11. Balsam brązujący z opalizującą perłą, Belinda. Data ważności: 10/08 Dla mnie ma jakiś taki dziwny zapach. Zostało ok. połowy. 200ml. 5. (zdjęcie nr.3) Nawilżający balsam do ciała. Naturalna i delikatna opalenizna, AA. Została ponad połowa. Z innych: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1209999536 (moge dostac dokladniejsze wymiary?-szerokosc od pachy do pachy, dlugosc i szerokosc na dole ![]() To troche malo za to co ty wybralas ![]() Ewentualnie moga byc jeszcze te koraliki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1210002476 i jakies numery Joy'ow, najchetniej takie, gdzie jest cos o fajnych dietach i cwiczeniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA post 6 Lokówka? ![]()
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli niechetnie rozstajesz sie z balsamem AA to za male koraliki i pol balsamu (bo z ksiazek jednak nic nie widze, a gazety to tak srednio mi potrzebne, raczej jako dodatek) to mi sie jednak troszke nie oplaca ![]() Moze nastepnym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.