|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka kosmetyków - Zapraszam :)
Witajcie Wizażanki
Mam kilka kosmetyków na wymianę. Najchętniej wymienię je na inne, bądź ewentualnie na ciuszki. Lista tego czego szukam (wezmę pod uwagę w pierwszej kolejności) to: 1. Perfumy Aquolina Pink Sugar (na zapas )2. Pudry brązujące 3. Szampon Nisim (Akcelerator do włosów FAST <szampon+odżywka>) 4. WAX polski, do włosów zniszczonych 5. Kallos mleczny 6. Kuferek na kosmetyki - oddam za niego baaaardzo dużo ![]() Na wymianę: Chętnie wymienię zagranicznego Waxa na polskiego do włosów suchych i zniszczonych o nie mniejszym ubytku niż mój. Zdjęcie post nr. 6 (Tylko zamiana Wax na Wax) 1. Tonik Matujący Nivea Visage. Data ważności: 06/09 - NIE MA 2. Mleczko do demakijażu twarzy, nowe, Soleo. Data ważności: 10.2008r. - NIE MA leci do levante 3. Lakier Golden Rose, kolor brązowo perłowy. Została ponad połowa 4. Nivea Visage Young, krem nawilżający + lekki podkład. Zostało jakoś ok. połowy. 5. Lirene, fluid matujący. Kolor Cappuccino. Mniej niż połowa, raczej na wypróbowanie. Data ważności: 16/08/10 6. Loreal, True Match. N4 Beige. Tylko raz wypróbowany. 7. Tusz do rzęs - Eveline (użyty 2 razy) 8. Wydłużająca baza z mikrowłóknami (biała końcówka), Maybelline, użyta dwa razy. Tuszu (czarna końcówka) NIE MA! 9. Brązowa kredka (trzeba zatemperować) - NIE MA leci do levante 10. Kosmetyczka, wys. 9cm., dł. 19cm., szer. 9cm. - NIE MA 11. Balsam brązujący z opalizującą perłą, Belinda. Data ważności: 10/08 Dla mnie ma jakiś taki dziwny zapach. Zostało ok. połowy. 200ml. 12. Perfumy Pretty You. Zapach przypomina mi Rabarbar NIE MA13. AnaisAnais, Cacharel. Zostało ok. połowy (może troszkę mniej). 30ml. NIE MA lecą do ennkaa 14. Perfumy o których nic nie wiem. Prawie całe. NIE MA 15. Szminka, Rimmel. Z wymiany. Kolor 525 (zużycie widoczne na zdjęciu) 16. Czarna kredka do ust i oczu. Zużycie do momentu kiedy potrzebna jest temperówka. Ja nie posiadam, więc trzeba na temperować ![]() Dokładka post nr. 5 Dokładka post nr. 10 Szampon Johnson's baby. 200ml. Zużycie widoczne na fotce (post nr.10)
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-27 o 00:31 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kilka kosmetyków - Zapraszam :)
może coś u mnie za anais anais i true match?
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 6 maja
1. Szampon Z Apteczki Babuni, Joanna. Nawilżająco - regenerujący. Do włosów suchych i zniszczonych. Zużycie widoczne na zdjęciu. 2. Szampon pokrzywowy z witaminami. Do włosów przetłuszczających się. Zużycie widoczne na zdjęciu. - NIEAKTUALNE 3. Yves Rocher, Lift Radiance. Kolor 141 Porcelaine. Została trochę ponad połowa. Z wymianki, niestety nieodpowiedni dla mojej cery ![]() Miał lecieć do 666kasia666 ale niestety nic nie wyszło z wymianki. - NIE MA 4.Czarno-czerwona kredka (trzeba zatemperować - niestety nie mam temperówki). Brak skuwek. Miała lecieć do 666kasia666 ale niestety nic nie wyszło z wymianki. DOKŁADKA 7 maja 5. (zdjęcie nr.3) Nawilżający balsam do ciała. Naturalna i delikatna opalenizna, AA. Została ponad połowa. 6. (zdjęcie nr.4) Dwie konturówki do ust, Rimmel. Z wymianki, ja jednak nie używam konturówek. Kolory: 004 Indian Pink 047 Cappuccino 7. Nowa szminka Maybelline. Kolor 307 Jeszcze nie wiem czy oddam. 8. 3 x szminki. Za coś niewielkiego.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 01:40 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1,2 - Wymienię zagranicznego Waxa na polskiego do włosów suchych i zniszczonych o nie mniejszym ubytku niż mój.
(Tylko zamiana Wax na Wax) 3. Lokówka? - NIE MA Nie wiem ![]() Ja z tego nigdy nie umiałam korzystać ![]() Trochę głośno chodzi i przy wyłączeniu zachowuję sie jakby coś tam się rozwalało, ale działa bez zarzutu. Praktycznie wcale nie używana. Parę razy robiłam podejścia, ale nic z tego... Bez pudełka. Firma Clatronic. 4, 5. Prostownica Clatronic i nakładki do karbowania włosów 6. Sopot Sun, Ziaja, aktywator opalania z tyrozyną, przyspieszający opalanie. Masło kakaowe. Została połowa. Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-26 o 17:58 |
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to co byś za niego konkretnie chciala? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko jest kwestią gustu, jak czytałaś zresztą, no i zależy od cery itp. Jeżeli chcesz, to zrobię fotkę bo ta, która jest w wątku, to zapożyczone zdjęcie. Coś jeszcze Cię zainteresowało?
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hop
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-06-27 o 00:30 |
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
najbardziej True Match, moze cos bys u mnie dobrala do tego?
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hop
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 6 maja post nr. 5
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Znajdziesz cos u mnie za:
Loreal, True Match. N4 Beige. Tylko raz wypróbowany. Czarna kredka do ust i oczu. ?? Pozdr
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Odpisałam u mnie
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Przyznam,że mi troszkę zależy na L'oreal True Match podkładzie Jestem skłonna oddać Ci :Galanea- Nawilżający krem matujący na dzień, za który w aptece zapłaciłam 20zł CLINIQUE- Stay Perfect Lightweight Compact. Duży tester kompaktu,.Lekki, beztłuszczowy podkład matujący typu 2 w 1 Nie wiem,za ile nabyłas podkład L"oreala,ale na Allegro jest za 29zł. Oczywiście, ja nic na siłę nie będę Ci proponować, dodam,że jako posiadaczka cery mieszanej,która użyła ten tester podkładu,to wiem,że nie zatyka porów,co np. dla mnie jest wazne.Proponuję korzystną dla Ciebie wymiankę
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Dobrze, także czekam na Twoją odpowiedź. Proszę o pozytywne rozpatrzenie
Mogę jeszcze dorzucic jakieś próbki, jeśli cos Ci wpadło w oko w wątku? Pozdr
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-07 o 17:31 |
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Loreal, True Match. N4 Beige. Tylko raz wypróbowany
narazie znalazlam tyle |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Dołozyłam dziś w wątku parę kosmetyków, może cos Ci sie spodoba???:
Oriflame- maseczka z glinką i pomidorem 50ml(uzyta 3x) Data 08.09. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15229 Oriflame-korektor w sztyfcie Pure Skin w sztyfcie, jasny/średni beż maźnięty ORIFLAME T-Balance Foundation normalizujący podkład do cery mieszanej, na wypróbowanie ok 8ml.Odcień Natural Beige. Data 03.09 NUXE-Tonific Soft -Skin Booster Body Scrub 7ml FLEUR DE SANTE- CARING Cream próbka 2 ml do cery z niedoskonałościami VICHY MYOKINE Kkrem koryg.zmarszczki wokół oczu 1,5 ml |
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Gdybys byla sklonna go wziac to ja bym chetnie przyjela miedzy innymi balsam Bielendy brazujacy, i moze cos jeszcze bym dobrala z ksiazek albo czegos innego, zwlaszcza jesli tez nadal chcesz te rzeczy z watku (kolczyki i bigle). Na razie zajrzyj do mnie i powiedz co myslisz o tym tuszu.
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamiast tuszu moze byc eyeliner, moze byc tez razem z tuszem. Czekam z niecierpliwoscia na odp. |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czemu kosmetyczny sobie upodobalam zeby ci odpisywac
![]() Stad podoba mi sie: 11. Balsam brązujący z opalizującą perłą, Belinda. Data ważności: 10/08 Dla mnie ma jakiś taki dziwny zapach. Zostało ok. połowy. 200ml. 5. (zdjęcie nr.3) Nawilżający balsam do ciała. Naturalna i delikatna opalenizna, AA. Została ponad połowa. Z innych: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1209999536 (moge dostac dokladniejsze wymiary?-szerokosc od pachy do pachy, dlugosc i szerokosc na dole )To troche malo za to co ty wybralas ![]() Ewentualnie moga byc jeszcze te koraliki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1210002476 i jakies numery Joy'ow, najchetniej takie, gdzie jest cos o fajnych dietach i cwiczeniach. |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA post 6 Lokówka? ![]()
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli niechetnie rozstajesz sie z balsamem AA to za male koraliki i pol balsamu (bo z ksiazek jednak nic nie widze, a gazety to tak srednio mi potrzebne, raczej jako dodatek) to mi sie jednak troszke nie oplaca ![]() Moze nastepnym razem |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

)
NIE MA