![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ?Naprawdę nie wiem co robić.. nie moge sobie z tym poradzić..pomożcie, proszę
Jest pewien chlopak yy..
ktory raz mi odpisuje a raz nie..chociaż napisał ze jestem bardzo ładna itp.. a jak już pisze to piszemy tak jak zakochani ze sobą.. (bynajmniej tak to odczuwam) ale nie raz nie odpisuje ..cisza... . znamy sie od 2 lat.. nie bylismy jeszcze tak yy "sam na sam" czyli na randce.. keidys spedzilismy cale wakacje ja razem z moimi przyjaciolkami i z nim i z jego kolegami.. bylo fajnie.. jednak pozniej jakos kontakt urwal się.. lecz co jakis czas pisalismy.. wiem ze mnie lubi.. kiedys mi to napisał.. pozniej mineło pare miesięcy i spotkalismy sie przypadkowo ja z moimi nowymi przyjaciolkami i on byl ze sowimi kolegami.. gadalismy.. i jak sie zegnał dał mi buzi w policzek ( wiem wyda to się dziwne że się tak cieszę z tego ale dla mnie to był szok) pozniej pisalismy bylo fajnie nawet bardzo fajnie... lecz od wrzesnai ten kontakt jest i nie ejst..raz jest super a raz cisza.. W pażdzierniku jakims cudem jego kolega zagadal do mnie z jego numeru gg ..wkurzylam sie i napisalam mu ze jaja to moze sobie robić z kogos innego..a on mi na to że : jaj ze mnie by sobie nie robil bo nie jestem tego warta;*" a ja mu an to to dlaczego napisal do mnie a on" że kolega sie pytal czy ladna to ja powiedzialem ze bardzo ładna" wtedy on cos wczesniej nie odpisywal mi na smsy i mu to wypomnialam "taka ladna ze nawet na smsy jej nie odp" a on mi na to że "no wiesz stać Cie na lepszego".. wiem ze nie napisal tego na odczepke bo pozniej sie spytalam jego o to.. pozniej jakos od czasu do czasu pisalismy.. przed sylwestrem pisalismy i pytal sie gdzie ide na sylwestra to ja mu ze do kol. i on wypytywal sie do ktorej itp. i napisal mi "ze chetnie zabrałby się ze mną.."ale byl juz umowiony z kumplem na impreze.. ostatnio jednak cos z nowu nie odpisuje na smsy..kurcze zalezy mi na nim ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio stalam z kolezanka za nim i za jego kolegami..ja sie odwrocilam tylem bo bylam zla na niego..i on sie caly czas odwracal i wiem ze pozniej po kolei jego koledzy odwracali się do mnie.. eh.. czy warto cos robić? czy z tego cos może byc? ja mam 18 on ma 17 lat
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ?Naprawdę nie wiem co robić.. nie moge sobei z tym poradzić..pomożcie..prosz ę
Widze,że problemem w erze smsów jest poprostu porozmawiac.A zapewniam Cię,że rozmowa jest najłatwiejszym sposobem na rozwikłanie zagadki i Twojego problemu.A tak zastanawianie się napisze,nie napisze eh...
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ?Naprawdę nie wiem co robić.. nie moge sobei z tym poradzić..pomożcie..prosz ę
Ty masz 18 lat? Myślałam,że to jakas piętnastka znow się nudzi. Nie potrafisz z nim porozmawiac? Tylko smsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
po przeczytaniu tego posta myślałam że to jakaś dziewczynka z gimnazjum rad szuka .. a ty masz 18 lat
![]() ![]() zachowujesz się tak dziecinnie, że trudno mi sobie to wyobrazic .. mysle ze nie jesteś gotowa na coś więcej,jesteś niedojrzała ( brak rozmowy) , bawicie się w jakieś podchody ![]() daj sobie z nim spokój ,na moje oko on bardzo bardzo luzno traktuje tą znajomosc, poza tym napisał że zasługujesz na kogoś lepszego więc posłuchaj go bo wydaje mi się że ma racje ![]() oczywiście jak dojrzejesz do rozmowy z potencjalnym partnerem , bo jak narazie widać że masz z tym problemy .
Edytowane przez Costynuuna Czas edycji: 2009-01-17 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wierze ze masz 18 lat...
Takie problemy to miałam w podstawowce.. Nie spotykacie sie, czasem sobie piszecie.. Nie no ja w szoku jestem. Proste jak budowa cepa- chciałby cos wiecej to by sie umowił. Duzy chlopak jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tamtym roku (18l.) koleżanki z klasy plotkowały,że połowinki będą ich przyjęciem weselnym (taka zabawa w ślub,a że połowinki niby wesele),a w tym roku słyszałam jak się umawiały pod szkołą bo koleżanka ma im przyprowadzić i pokazać nowego chłopaka ![]() Rozumiecie takie zachowania w wieku 18-19 lat? Bo ja nie bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja również nie wierzę, że masz 18 lat...
Wnioskuję po stylu pisania.. Po co kłamać?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Straszny chaos panuje w Twojej wypowiedzi.
Po drugie ,to zabawa 12 latków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2009-01-17 o 18:42 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na 18 lat to trochę ![]() ![]() "czy warto cos robić?" moze i warto.. ale za jakies pare lat,jak odrobinke dojrzejecie... do rozmowy np. ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
skarbie, jak stalas za nim i sie nie odezwal tylko sie gapil i nie ma czasu odpisac to daj sobie spokoj... po prostu jest beznadziejny i tylko sie bawi twoim kosztem czekajac co bedzie dalej. i mam wrazenie ze gdyby cos bylo "na serio" to jego wszyscy kumple nie musza wiedziec o tym wczesniej niz ty. wiec juz przestan do niego pisac, bo on po prostu sie swietnie bawi... a ludzie w gimnazjum ( a podejrzewam ze to gimnazjum) lubia takie zabawy cudzym kosztem. na prwade pora skonczyc taka "znajomosc" (bez obrazania - moze pora miec jakas klase??) nie czekaj na niego bo mozesz sie nigdy nie doczekac - zajmij sie czyms to przestaniesz o nim myslec! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
catherine0
Ładny tag dałaś ![]() Nie wierze, że masz takie problemy w tym wieku ![]() DOROŚNIJ ![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
również popieram opinię dziewczyn.
Sama mam 18lat i w takie 'gierki' bawiłam się na początku gimnazjum... Do powstania związku- najpierw -jakiejkolwiek więzi przyjacielskiej niezbędna jest rozmowa, nie można być z kims poprzez smsy [wiem z autopsji niestety] Nie można i nie da się angażować w cos co nie istnieje. Nie da się cieszyć samymi słowami "jestes ładna, nie zasługuje na Ciebie" itp. Jak już napisała jedna wizażanka- warto mieć klasę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
emmm nie wiem czy to cię pocieszy czy nie, ale ja mam identyczny problem ;] tyle że mam 17 lat a on 16 hehe, chodzimy do jednej szkoły i sytuacja jest o tyle dziwna ze w szkole zachowujemy sie jakbysmy sie prawie nie znali i się olewamy [tylko czesc a jakas rozmowa to raz na miesiac] a jak spotykamy sie poza szkołą to w ogóle best friends love forever
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
poprostu niech Ci wyjasni czemu udaje, że Cię ne zna. U mnie problemem było, że On był bardzo "popularny", był duszą towarzystwa i nikt by nigdy nie pomyslał, że stać go na dziewczyne, bo u niego kumple byli na 1szym miejscu. Może boi się rekacji otoczenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Po prostu ma cię głęboko gdzies, jesteś tylko zapychaczem wolnego czasu, metodą na nudę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Facet jak się chce związać z dziewczyną, która mu się podoba, do której coś czuje, to się po prostu z nią wiąże. Cała reszta wytłumaczeń, że "tak, ale jednak nie bo...", "chciałbym ale..." to jest zwyczajne ściemnianie lub niezdecydowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
mam 18 lat rocznikowo ..nie wierzycie trudno;p moze on jest niesmialy a do tego moze nie chce miec dziewczyny? gdyby mial mnie gdzies nie pisałby mi że np. "zabralby sie ze mna na sylwestra"
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
no ale ma 17 lat, może nie jest wystarczająco doświadczony i nie wie jak się zachować, nie którzy nie są dojrzali i na tyle odważni w tym wieku, widzę po swoich niektórych znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
a może to chodzi o ten rok różnicy?
![]() czemu to wszystko jest takie skomplikowane? nie mogło by każdemu pisać na czole : podobasz mi się albo nie hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: ?Naprawdę nie wiem co robić.. nie moge sobie z tym poradzić..pomożcie, proszę
Na wstepie: tagi milosc, depresja zalamanie pasuja jak swini siodlo lagodnie mowiac
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dot.: ?Naprawdę nie wiem co robić.. nie moge sobie z tym poradzić..pomożcie, proszę
a moze nie chce mieć dziewczyny?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niezależnie od tego jakie wymyslisz mu usprawiedliwienie i tak sprowadza sie do jednego. Nie chce abys ty byla jego dziewczyną.
Musisz byc bardzo zdesperowana, co? Takie uwałaczajce godnosci, namolne napraszanie sie facetowi, zeby jednak wziął...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
nie jestem zdesperowana!!!
nie pisze juz do neigo..
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
Gdyby czul cos do Ciebie mocniejszego, to by sie zabral, a nie "zabralby sie" na tego sylwestra z Toba. Elfir moze to nieco dosadnie opisala, ale koniec koncow do tego sie to sprowadza.[/quote]
nie mogl sie przeciez zabrac ze mna jak juz byl umówiony gdzie indziej na impreze z kumplem.. a nie mogl tego odwolac bo to juz było dzień przed sylwestrem.. gdybym mu sie nawet nie podobala to nie pisałby mi komplementów itp .. nie patrzał się tak w oczy.. jestem romantyczką..możecie mówic ze bujam w oblokach i od razu wszystko przekreslac ale ja i tak wierze i nadzieje mam..chociaz.. co bedzie to zycie pokaze ja juz nie piszę do neigo a ni nic..
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mogl sie przeciez zabrac ze mna jak juz byl umówiony gdzie indziej na impreze z kumplem.. a nie mogl tego odwolac bo to juz było dzień przed sylwestrem.. gdybym mu sie nawet nie podobala to nie pisałby mi komplementów itp .. nie patrzał się tak w oczy.. jestem romantyczką..możecie mówic ze bujam w oblokach i od razu wszystko przekreslac ale ja i tak wierze i nadzieje mam..chociaz.. co bedzie to zycie pokaze ja juz nie piszę do neigo a ni nic..[/quote] "nie wierzę że ma mnie gdzieś... gdyby miał mnie gdzieś nie odwracalby się za mna na ulicy i to tak zebym nie widziala.. nie patrzalby sie takim wzrokiem na mnie..itp" a nie mogl zaprosic ciebie na ta impreze? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.