![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymianka u madziareczki - dużo rzeczy rozmiary od XS DO XLwątek nie aktualny!!!
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-05-20 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka u madziareczki - dużo rzeczy rozmiary od XS DO XL
* Świetne brązowe klapeczki ze skóry ekologicznej angielskiej firmy FAX na drewnianym koturnie, stan bardzo dobry, rozmiar buta 39, ja nosze 38 i leżą idealnie wysokość koturna: 9cm długość wkładki:25cm * Świetne miedziane balerinki skóry ekologicznej angielskiej firmy CHEROKEE stan bardzo dobry, rozmiar buta 35, długość wkładki:23cm * Świetne brązowe balerinki skóry ekologicznej stan bardzo dobry, rozmiar buta 37, długość wkładki:23,5cm * Świetne czarne czółenka stan bardzo dobry, rozmiar buta 38, długość całkowita buta:28cm wysokość obcasa: 5,5cm * Świetne czarne czółenka ze skóry naturalnej angielskiej firmy NEW LOOK stan bardzo dobry, rozmiar buta 38, długość całkowita buta:28cm wysokość obcasa: 3cm * Świetne czarne czółenka ze skóry naturalnej angielskiej firmy KIT stan bardzo dobry, rozmiar buta 39, długość całkowita buta:29,5cm wysokość obcasa: 6cm * Świetne czółenka ze skóry ekologicznej angielskiej firmy ATMOSPHERE stan dobry, widoczne zarysowania na prawym bucie rozmiar buta 38, długość całkowita buta:27cm wysokość obcasa: 2,5cm * bluzko-koszula stan db, rozmiar z metki 36/38 dł: 57cm szer. pod pachami bez rozciągania: 92cm * biała bluzeczka hot oil rozm z metki 158cm s/m dł: 66cm szer. pod pachami bez rozciągania: 90cm * biała bluzeczka carry stan dst, rozmiar z metki xs ale w tym momencie to m/l dł: 60cm i mniej do regulacji szer. pod pachami bez rozciągania: 80cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-03-31 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Czarna spódniczka z plisami angielskiej firmy :JANE NORMAN, stan bdb, dwie malutkie dziurki po broszce. rozmiar z metki 36 (8) *szer. w pasie: 70cm -->80cm max *szer w biodrach: 78cm --> 100cm max *długość: 34cm * Hawajska spódniczka angielskiej firmy :ATMOSPHERE stan bdb, rozmiar z metki 40-42 (12-14) 100% bawełna *szer. w pasie: 86cm --> do regulacji troczkami *szer w biodrach: 100cm *długość: 33cm * Dzinsowa spódniczka angielskiej firmy : FCUK rozmiar z metki 34 (6) stan bdb, *szer. w pasie: 78-80cm *szer w biodrach: 88cm *długość: 33cm * Sukienka/tunika angielskiej firmy : ATMOSPHERE rozmiar z metki 44 (16) stan bdb, *szer. pod pachami: do regulacji *szer w pasie: 88cm --> może być i mniej i więcej, do regulacji *długość: 124cm * Sukienka/tunika ATMOSPHERE rozmiar z metki 46 (18) stan bdb, *szer. pod pachami: do regulacji *szer w pasie: 90cm --> może być i mniej i więcej, do regulacji *długość: 120cm * Sukienka/tunika rozmiar z metki 38-40 stan bdb, *szer. pod pachami: do regulacji *szer w pasie: 75cm --> może być i mniej i więcej, do regulacji *długość: 110cm * Sukienka/tunika SELECT rozmiar z metki 42 (14) stan bdb, *szer. pod pachami: 90cm i więcej *szer w pasie: 70cm --> 90cm *długość: 114cm * Sukienka/tunika SELECT rozmiar z metki 42 (14) stan bdb, *szer. pod pachami: 90cm i więcej *szer w pasie:80cm --> 100cm max *długość: 115cm *dł. rękawa: 40cm ozdobny guziczek przy rękawie, rękawy 3/4 * Beżowy bezrękawnik angielskiej firmy Chilli, nowy bez metek rozmiar 36/38 *szer pod pachami: 90cm *długość: 57cm * sliczny śliwkowy nietoperz, stan idealny rozmiar z metki M szer: 70cm szer na dole bez rozciagania: 70cm długość calkowita: 70cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-03-31 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
*
Szary żakiet angielskiej firmy Wermann, rozmiar 38/40 stan db, *szer pod pachami: 100cm *długość: 60cm * Różowy żakiet angielskiej firmy ATMOSPHERE rozmiar 36 stan db,plami od atramentu na rękawie, (widoczne na foto) *szer pod pachami: 80cm *długość: 61cm * * Brązowy żakiet w stylu militarnym angielskiej firmy DENIM Co rozmiar 44 (16) stan bdb, *szer pod pachami: 100cm *długość: 59cm *długość rękawa: 61cm * brązowy żakiet w pionowe paski rozmiar 12 (40) stan bdb, *szer pod pachami: 100cm *długość: 57cm *długość rękawa: 63cm * dzinsowa kurteczka firmy new look stan bdb rozmiar 36/38 (164-170) stan bdb, *szer pod pachami: 80-84cm *długość: 57cm *długość rękawa: 62cm * dzinsowa kurteczka na zamek stan db rozmiar 38 *szer pod pachami: 86cm *długość: 59cm *długość rękawa: 64cm * sztruksowa spódniczka angielskiej firmy DENIM Co rozmiar z metki 38 stan db. *szer. w pasie: 84cm *szer w biodrach: 100cm *długość: 33cm * śliczna mała torebeczka w stylu atmosphere stan bdb wręcz idealny wymiary: 22cm x 11cm dł. rączki: 20cm * sliczne bolerko Troll STAN DB, zmechacania gdzieniegdzie rozmiar z metki L ale moim zdaniem to M moze byc i na mniejsza osobe rekaw 3/4 szer bez rozciagania: 80cm * granatowa bluza marks&spencer stan bdb rozmiar z metki 12 (40) dł. calkowita: 68cm szer. pod pachami bez rozciągania: 100cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-03-31 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
*
śliczna różowa torebeczka w stylu atmosphere stan bdb, 2 kieszonki na guziczki, w środku kieszonka na zamek i 1 na telefon wymiary: 30cm x 24cm dł. rączki: 22cm * śliczna torebeczka w niebieskie kwiatki, zapinana na zamek stan bdb,nowa wymiary: 21cm x 13cm dł. rączki: 21cm * dzinsy w kolorze białym z metka, rozmiar z metki 14 stan bdb, *szer. w pasie: 95cm --> rozciągają się *szer w biodrach: 110-115cm *długość: 102cm *wys. stanu: 23cm * eleganckie bermudy ATMOSPHERE rozmiar 42/44 *szer. w pasie: 95cm --> rozciągają się *szer w biodrach: 116cm *długość: 54cm *wys. stanu: 26cm * Śliczna tuniczka w stylu japan firmy evie rozmiar 38-40 stan idealny *długość: 75cm *szer. pod pachami: 86cm * Śliczna czerwona bluzeczka w korony rozmiar na metce M ale wg. mnie S-M stan bdb *długość: 53cm *szer. pod pachami: 76-86cm * Śliczna czerwona bluzeczka w grochy rozmiar na metce 10-12 stan bdb *długość: 69cm *szer. pod pachami: 95cm * różowa bluzeczka firmy TU rozmiar na metce 10 stan bd rękaw 3/4 *długość: 57cm *szer. pod pachami: 83-90cm * brazowa bokserka reporter rozmiar z metki xl ale jest grubo przesadzony wg mnie to s-m dl 65cm szer bez rozciagania 80cm * dzinsowa minioweczka rozm z metki 7, brak 1 guziczka wg mnie to jakies 38 dl 32cm szer 80cm * siwetny dlugi pasiasty kardigan stan db, zmechacenia gdzieniegdzie,rozm z metki M ale na L tez bedzie ok ze wzgledu na regulacje
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-03-31 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
* żółta bluzeczka w stylu japan rozmiar 38-40 stan bd, lekko zmechacona *długość: 80cm *szer. pod pachami: 92cm -100cm *dł. rękawa: 68cm * niebieski golfik, stan db rozmiar S dl 60cm szer bez rozciagania 88cm * dlugi bezowy sweterek atmosphere rozm 40 ale wg mnie moze byc i na mniejsza i wieksza osobe dl 90cm szer bez rozciagania 100cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-03-31 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1268505209 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u ciebie kilka rzeczy, przejrzyj mój wątek czy ci coś wpadnie w oko bo nie wiem czy warto wymieniać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Podoba mi się u ciebie ta sukienka. Może znajdziesz coś u mnie. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1268504221 Mam cały wątek z biżuterią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
nic..
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, wypatrzylam jedynie te buty:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1268503763 Moge sie wymienic za jedne z tych jeansow - wybierz ktore jesli Ci pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
wymiary spodni:
pas (mierzone na guziku przy rozporku) -4ocmx2 mierzone na płasko ale mierzone od szwu do szwu wyszło mi 84 długość po zewnętrznej - 105cm udo - 24cmx2 moim zdaniem to takie standardowe 40, może ciut większe.
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za bokserke ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Śliczna tuniczka nietoperz w stylu japan rozmiar na metce 34-36 ale wejdzie nawet na 40 stan db, trochę zmechacony ?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam chyba że masz cos z mojej wish
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Wybacz, ale raczej nic nie znajdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1268504791
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1268505209
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.