![]() |
#1 |
BAN stały
|
mój ryneczek:)
Witam
![]() Chętnie się powymieniam ![]() ![]() Kilka uwag: * ciuszki wysyłam czyste i oczekuje tego od Was ![]() * prasuję tylko na życzenie, bo i tak się pomnie podczas wysyłania ![]() * nie ukrywam wad moich rzeczy więc Ty też mnie informuj jeżeli takie występują ![]() Szukam: -dużej torby ![]() -portfela -sweterków na guziczki ![]() - i wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]() Edytowane przez mlekosia Czas edycji: 2009-08-21 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: mój ryneczek:)
torby:
*biała pojemna torba- mieści a4 *czarna lakierowana torba na łańcuchu *czerwona duża torba - ma małe uszkodzenie->ostatnie zdjęcie * ogromna beżowa torba Edytowane przez mlekosia Czas edycji: 2009-08-25 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
* biała sukienka/ tunika rozmiar M
* wzorzysta bluzka wiązana na szyi bez pleców |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
*zielona koszulka marszczona na piersiach rozmiar M// NIE MA
* granatowa koszulka z nadrukiem z lekko bufiastymi rękawami z dekoltem w łódkę * fioletowo różowa koszulka rozmiar z metki 34, ale wg, mnie jest większa Edytowane przez mlekosia Czas edycji: 2009-08-27 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
* szare pantofelki dla księżniczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
miejsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() znajdziesz coś u mnie za przede wszystkim: czerwona duża torba - ma małe uszkodzenie (podoba mi się jeszcze kilka bluzeczek) zapraszam do mnie na stronę 1,3,7 ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Czy coś u mnie za czarną, lakierowaną torbę i zieloną bluzeczkę z marszczeniem ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.