|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Szukam!!! Białej torebki, kolczyka do pępka, henny Refectocil! Może ma któraś z was?
SZUKAM!!!
KOSMETYKI - żelu do mycia twarzy Toleriane LRP - toniku bezalkoholowego, chętnie jakiś apteczny ale niekoniecznie - szamponetki Joanna Kawowy brąz lub inne w podobnym odcieniu, farby w odcieniach jasnego blondu, szampon koloryzujący L'oreal ciemne brązy - lakiery do włosów wszelakie (Joanna, Pantene i Sansilk ODPADA) - spray ochronny do prostowania włosów - krem do prostowania włosów, najlepiej Wella High Hair - żelu w sprayu Hegron - olejki, tabletki musujące, sole, kulki - wszystko do kąpieli oprócz płynów - wosku cukrowego do depilacji - perfumy - pełnowymiarowe, próbki i miniatury z atomizerem i końcówki zapachów - zapachy słodkie, ciężkie, seksowne oraz lekkie kwiatowe i owocowe, odpadają zapachy świeże typu morskie, herbaciane, drzewne, kadzidlane - podkładu Vichy jedwabistego Ivory Clear lub Opal oraz Max factor Colour Adapt Naturalny - jasny korektor - zielony korektor - NOWY czarny tusz do rzęs - NOWY śliwkowy/bakłażanowy tusz do rzęs - kremu do ciała Avon Pur Blanca, masełek i kremów do ciała ślicznie pachnących, słodkich, owocowych i jadalnych oraz nawilżających i ujędrniających balsamów do ciała, ale nie wyszczuplających! - błyszczyków różowych z drobinkami - różu do policzków, jasny kolorek, chętnie przyjmę zarówno odcień ciepły jak i zimny, bez drobinek lub z takimi niewidocznymi gołym okiem - jedwabiu do włosów Biosilk, inne olejki tego typu - lakieru nawierzchniowego do paznokci, tzw top coat - wysuszacz, nabłyszczacz, najlepiej Manhattan - lakieru bezbarwnego Inglot UV - maseczek do twarzy, w tubkach lub saszetkach - nawilżających, odżywczych, ujędrniających, napinających, ogólnie do skóry suchej - nabłyszczacza do włosów w sprayu - pędzelka do henny - balsamów brązujących L'oreal Nutribronze do jasnej karnacji lub balsam brązujący Vichy CIUCHY I INNE - TWEEDU w każdym wydaniu! trencze, kurtki, spodnie, torebki, paski, kaszkiety - prostych wąskich spodni (nie marchewki!) - czarne, grafitowe, ciemnoszare - długich łańcuszków z zawieszkami lub bez - ciuszków w rozmiarze s/xs, to co wpadnie mi w oko - czarnego trenczu!!! ewentualnie w innym kolorze jeśli mi się spodoba - szali, takich szerokich i długich, ale raczej cieńszych, wiosenno-jesiennych chętnie ażurowe! - kaszkietów przeróżniastych - białej torebki!!, torebek także innych - szerokich pasków, takich na pas i na talię - biustonosze 65A (mogą być używany ale w bardzo dobrym stanie) - koszulki do spania - koronkowe, tiulowe itp - koszulek, koszul i bluz męskich w rozmiarze XL, koniecznie czarnych bez kolorowych dodatków - ubranek dla chłopca w rozmiarze 98 - muliny Ariadna o numerach 690, 632, 689, 441, 443, 439, 414, 411, 574, 598, 600, 577, 583, 409 - koralików, kamieni i półfabrykatów do robienia biżuterii, także naszyjniki i bransoletki do rozbiórki - książek poradników, wiele tytułów mnie interesuje więc nie będe wymieniać - książek o tworzeniu biżuterii z koralików!!! - lokówki ceramicznej - gry Scrable, także innych ciekawych gier planszowych - różnych rzeczy do domu, jak np. flakony, ramki na zdjęcia, świeczki zapachowe, odświeżacze powietrza, obrusy do kuchni, serwety i serwetki, bieżniki, ozdobne poduszki lub owleczki na poduszki, duże kapy na łózko, chętnie przygarnę też firany i zasłony jeśli ktoś będzie miał akurat na pozbyciu i jeśli mi sie spodobają oczywiście , i pewnie wiele innych rzeczy o których teraz akurat nie pamiętam- naklejki na ścianę, ale to pewnie marzenie... - magazyny dekoratorskie typu "Mieszkam", "Mój dom" itp. Jeśli któraś coś ma to zapraszam, będę bardzo bardzo wdzięczna Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-05-21 o 18:00 Powód: błąd w redagowaniu |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam!!! Białej torebki, kolczyka do pępka, henny Refectocil! Może ma któraś z
mam biala torebke-pewnie w takim stylu, w jakim szukasz, ale teraz patrze, ze ma sporo porzecierane raczki-jesli mimo wszystko bedziesz zainteresowana-wstawie fotke
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam!!! Może ma któraś z was...
zrobilam jak najdokladniejsze zdjecia..no coz widac,ze torebka byla uzywana
na bialym wszystko widac,delikatnie starte rożki i paski przy klamrach,srodek super, najgorsze te raczki.. sama nie wiedzialam ,ze tak sie juz starly-jak sie trzyma torebke w lapce to tego nie widac
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w nowym watku białą elegancka ale typu worek, nowiutka
mam tez nowy owocowy balsam do ciała z avonu
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
Dot.: Szukam!!! Białej torebki, kolczyka do pępka, henny Refectocil! Może ma któraś z
Koniczynko, a jakie balsamy do ciała i żele pod prysznic by Cię interesowały? jakie firmy/ zapachy?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
ja zapraszam do mnie mam tam torebke biała elegancka jest i nie zniszczona wogóle no i sporo ciuszkow mam
odpisz u mnie moje ciuszki : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...30148&posted=1 |
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
ok. poszukam takiego błyszczyka i innych rzeczy które mogłyby Cię zainteresować
dam znać za parę dni.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie mam z Twojej listy
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
mam duzo blyszczykow moze cos znajdziesz
zapraszam
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Z twojej listy wish mam fajną torebkę w idealnym stanie, w stylu vintage. Zdjęcie niestety nie oddaje jej uroku. I baleriny na malutkim obcasiku, rozmiar 38.
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
mam nowy balsam z filtrem 69 LIRENE
|
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
hej ja mam mnustwo bajek dla najmlodszych takich dydtaktyczncyh czyli do nauki slow kolorw itp. oraz bajek jako bajek do czytania przez mame lub takich dla dziecka. Mam jeszcze stanik bialy A 70 i czarny oba push-up jedn ma wyjmowane wkladki sa w doskonalym stanie.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
mam nablyszczacz do wlosow
i koraliki jakies i kamienie tez mam bo tez robie bizuterie i zamowilam cos z czegio nie wiem co zrobic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

, i pewnie wiele innych rzeczy o których teraz akurat nie pamiętam

na bialym wszystko widac,delikatnie starte rożki i paski przy klamrach,srodek super, najgorsze te raczki..
sama nie wiedzialam ,ze tak sie juz starly-jak sie trzyma torebke w lapce to tego nie widac