|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
to co mam.. na wymianę
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Narazie tylko tyle może później będzie więcej ![]() * poprostu próbki ![]() * błoto do ciała (powiedzieli ze mozna je takze stosować do twarzy i rąk) z minerałami z nad Morza Martwego (kupiłam na wakacjach nad M.Martwym) -nowe,nieużywane * pianka do włosów (jedyny produkt używany-stosowałam kilka razy i jakoś moje włosy tego nie polubiły, dlatego dorzucam prawie za nic jak ktos chce, poprostu nie chce tego wyrzucać, a jakoś tego nie polubiłam) * balsam do ciala i rąk (również minerały z nad Morza Martwego) * avon-krem pod prysznic-nowy, nieużywany to są moje pierwsze aukcje więc prosze o wyrozumiałość ![]() ![]()
Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Jonathan Carroll Edytowane przez Beatka212 Czas edycji: 2009-01-27 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: to co mam.. na wymianę
* poprostu próbki
![]() * * pianka do włosów (jedyny produkt używany-stosowałam kilka razy i jakoś moje włosy tego nie polubiły, dlatego dorzucam prawie za nic jak ktos chce, poprostu nie chce tego wyrzucać, a jakoś tego nie polubiłam) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Cytat:
linijeczko a co masz do zaproponawania? ![]() Mcherub dostałabym za to jakiś film? Dziś jeszcze kilka rzeczy tym razem więcej używanych.. * kredki do oczów czarna i ziemna zieleń (obie z brokatem), raczej do górnej części gdyż jak się robi kreski po okiem to mogą łzawić z powodu brokatu (raz temperowane) * zalotka do podkręcania rzęs * kolejne błoto z nad Morza Martwego pojemność: 600g.-nowe, nieotwierane * sól do kapieli "minerały z nad M.Martwego" * avon-balsam do spowolnienia i osłabienia włosów po depilacji, używany jednak mało gdyż jakoś mi się nie spodobał * depilator ROWENTA elite model look -używany najwyżej 2 razy, jednak nie mam aż tyle siły aby wytrzymać taką depilację, trzymam go nieużywanego już rok i chetnie oddam ![]()
Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Jonathan Carroll Edytowane przez Beatka212 Czas edycji: 2009-01-26 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
* balsam do ciala i rąk (również minerały z nad Morza Martwego) * avon-krem pod prysznic-nowy, nieużywany zalotka
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie te błotka do ciała i rąk,oraz sól.Jaka jest mniej więcej ich wartość?Może chciałabyś coś z mojej biżuterii ?Opisy w wątku wprawdzie nieaktualnym ale zostały jeszcze łańcuszek,bransoletka,nas zyjnik ,widoczne na fotkach.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294484 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuja mnie wstepnie blotka i sol do kapieli (jak jest jej waga?). jak sie stosuje blotka? i czy znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie:
* poprostu próbki ![]() * błoto do ciała (powiedzieli ze mozna je takze stosować do twarzy i rąk) z minerałami z nad Morza Martwego (kupiłam na wakacjach nad M.Martwym) -nowe,nieużywane * balsam do ciala i rąk (również minerały z nad Morza Martwego) * avon-krem pod prysznic-nowy, nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.