|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() duży zestaw za 1 super rzecz :)![]() ![]() Przeprowadzam się daleko i jestem zmuszona pozbyć się całego balastu z mojej szafy ![]() Nie proponujcie mi przeglądania wątków z mnóstwem drobnych rzeczy, niestety nie mam czasu, !interesuje mnie tylko wymiana całości za jedną rzecz! Lista życzeń
Wklejajcie w tym wątku zdjęcia. Załącznik 2102018Załącznik 2102021 Załącznik 2102019Załącznik 2102020 Załącznik 2102022Załącznik 2102023 1. Żakiet AE WOMAN rozm. S kolor: granatowy stan: bardzo dobry,nieużywany fason podkreślający talię, wew. podszewka, starannie wykonany 2. Płaszcz BERSHKA rozm. S/M kolor: biały stan: bardzo dobry posiada odpinany kaptur, krój podkreślający sylwetkę 3. Sweter QUBUS rozm. S kolor: niebieski stan: bardzo dobry wiązany w pasie, ciepły i przytulny 4. Spódnica WAREHOUSE rozm. S kolor: szmaragdowy stan: bardzo dobry materiał lekko połyskliwy, piękne wykończenie bawełnianą koronką 5. Spódnica TERRANOVA rozm.S kolor: indygo stan: bardzo dobry świetnej jakości jeans, kieszenie z przodu i z tyłu, ozdobne turkusowe guziki 6. Spódnica CAMAIEU rozm. S kolor: khaki stan: bardzo dobry materiał sztruks w drobne prążki 7. Spódnica RIVER ISLAND rozm.S kolor: czarny, biały stan: bardzo dobry ciepły wełniany materiał świetnej jakości 8. Spódnica H&M rozm.S kolor: czarny stan: bardzo dobry fason w kształcie liter A, urocze półokrągłe kieszonki w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu 9. Spódnica NEW LOOK rozm. S kolor: pudrowe odcienie brązu, błękitu i zieleni stan: bardzo dobry - świetnie się układa 10. Sukienka tuba ECHO rozm.S kolor: biały beżowy czarny stan: bardzo dobry - 11. Bezrękawnik z golfem MORGAN DI TOI rozm. S kolor: karmelowy stan: bardzo dobry 12. Jeansy RAVEL rozm. 27/32 kolor: indygo stan: bardzo dobry szwedy, gruby, solidny materiał 13. Sukienka MORGAN DI TOI rozm. S kolor: czarny stan: bardzo dobry welurowa, idealnie podkreśla sylwetkę 14. Koszula TOP SECRET rozm. S kolor: wrzosowy pudrowy stan: nowa śliczna, paseczek w talii, guziczki pokryte materiałem 15. Rybaczki ZARA rozm. S kolor: ecrui w krateczkę stan: bardzo dobry 16. Bluzka NEW LOOK rozm. S kolor: bordowy w różnokolorowe wzory stan: nowa 17. Bolerko ATMOSPHERE rozm. S kolor: brązowy stan: bardzo dobry 18. Japonki NEW LOOK rozm. 38 kolor: czarny stan: bardzo dobry, założone 1x 19. Sandały Z2 rozm. 38 kolor: biały stan: bardzo dobry - 20. Pasek zamszowy kolor: szary stan: bardzo dobry- 21. Pasek zamszowy kolor:czarny stan: nowy 22. Szal CAMAIEU kolor: biały stan: nowy 23. Szal ORSAY stan: nowy 24. Szal ORSAY stan: bardzo dobry 25. Torba ATMOSPHERE kolor: granatowy stan: bardzo dobry 26. Korale hand-made
27. Korale hand-made Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: duży zestaw za 1 super rzecz :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ojj śliczne ciuszki, wiele rzeczy mi się podoba ale nie mam nic z Twojej wish..
gdybyś jednak znalazła czas i przejrzała mój wątek, znalazła coś ciekawego zapraszam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
przykładowe zestawy
Załącznik 2102366 Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mnie by interesowała bardzo spódnica czarna h&m rozmiar s, może coś za nią znajdziesz? i torba granatowa atmosphere?
1. Żakiet AE WOMAN rozm. S kolor: granatowy stan: bardzo dobry,nieużywany fason podkreślający talię, wew. podszewka, starannie wykonany 2. Płaszcz BERSHKA rozm. S/M kolor: biały stan: bardzo dobry posiada odpinany kaptur, krój podkreślający sylwetkę 3. Sweter QUBUS rozm. S kolor: niebieski stan: bardzo dobry wiązany w pasie, ciepły i przytulny 4. Spódnica WAREHOUSE rozm. S kolor: szmaragdowy stan: bardzo dobry materiał lekko połyskliwy, piękne wykończenie bawełnianą koronką 5. Spódnica TERRANOVA rozm.S kolor: indygo stan: bardzo dobry świetnej jakości jeans, kieszenie z przodu i z tyłu, ozdobne turkusowe guziki 6. Spódnica CAMAIEU rozm. S kolor: khaki stan: bardzo dobry materiał sztruks w drobne prążki 7. Spódnica RIVER ISLAND rozm.S kolor: czarny, biały stan: bardzo dobry ciepły wełniany materiał świetnej jakości 8. Spódnica H&M rozm.S kolor: czarny stan: bardzo dobry fason w kształcie liter A, urocze półokrągłe kieszonki w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu 9. Spódnica NEW LOOK rozm. S kolor: pudrowe odcienie brązu, błękitu i zieleni stan: bardzo dobry - świetnie się układa 10. Sukienka tuba ECHO rozm.S kolor: biały beżowy czarny stan: bardzo dobry - 11. Bezrękawnik z golfem MORGAN DI TOI rozm. S kolor: karmelowy stan: bardzo dobry 12. Jeansy RAVEL rozm. 27/32 kolor: indygo stan: bardzo dobry szwedy, gruby, solidny materiał 13. Sukienka MORGAN DI TOI rozm. S kolor: czarny stan: bardzo dobry welurowa, idealnie podkreśla sylwetkę 14. Koszula TOP SECRET rozm. S kolor: wrzosowy pudrowy stan: nowa śliczna, paseczek w talii, guziczki pokryte materiałem 15. Rybaczki ZARA rozm. S kolor: ecrui w krateczkę stan: bardzo dobry 16. Bluzka NEW LOOK rozm. S kolor: bordowy w różnokolorowe wzory stan: nowa 17. Bolerko ATMOSPHERE rozm. S kolor: brązowy stan: bardzo dobry 18. Japonki NEW LOOK rozm. 38 kolor: czarny stan: bardzo dobry, założone 1x 19. Sandały Z2 rozm. 38 kolor: biały stan: bardzo dobry - 20. Pasek zamszowy kolor: szary stan: bardzo dobry- 21. Pasek zamszowy kolor:czarny stan: nowy 22. Szal CAMAIEU kolor: biały stan: nowy 23. Szal ORSAY stan: nowy 24. Szal ORSAY stan: bardzo dobry 25. Torba ATMOSPHERE kolor: granatowy stan: bardzo dobry 26. Korale hand-made 27. Korale hand-made __________________ ![]() ![]() ...libido sciendi... Edytowane przez Ryjek Czas edycji: Dzisiaj o 21:26
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tak jak napisałam wymienię zestaw jako całość a nie pojedyncze rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
podoba mi się fioletowa torba znajdziesz coś u mnie za nią . ?]
odp. u mnie w wątku . !
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
mam mp4 512 mega (wygralam kiedys ; p)
bo w watku nie wiem czy bys cos znalazla a podoba mi sie pare ciuszkow [np zakiecik/plaszczyk] ^^
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie w wątku, jeżeli nie chce Ci się szukać to nie szukaj, ale myslę, że poświęcenie paru minut (zwłaszcza o tej godzinie) nie nadwyręży Cię zbytnio.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
oddam wszystko i jeszcze wiecej za torbe granatowa....wyslac ja mozesz chociazby za pol roku, za rok, jezeli jestes teraz zabiegana, szukam takiej wszedzie..!
jezeli nie z mojego watku, to moze cos poza watkiem, ale mniejszego niz wishlista z pierwszego posta...? Baaardzo mi zalezy... ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam do mojego wątku
z Twojej wishlisty mam takie buciki na małym obcasie ale może coś jeszcze wpadnie Ci w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za nr 25 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
lilli czy masz dokładniejsze zdjęcia butów?
jaka to firma, jaka jest dł. wkł. wew. i jaka jest wysokość obcasa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.