![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dorosly mezczyzna i nastolatka...kontrowersyj ne?
Witam. Mam takie maly problem dotyczy tematu i ..mojego zycia- ostatnio zbieram materialy z internetu o tego typu zwiazkach..Na tej stronie tez przeczytalem podobny temat na 30 stronach...
Problemu generalnie by nie bylo gdyby nie dorosli ludzie (w naszym kraju ze spoleczenstwem wyjatkowo tolerancyjnym "D") Zaczne od poczatku. W wieku powiedzmy 15 -16 lat nie chodizlem z zadna dziewcyna, byly to dawne czasy ale juz wtedy dziewczyny z mojej klasy itp wolaly starszych... Minely lata i zajolem sie sportem na dosc wysokim poziomie... Ok 26-30 lat zaczolem sie spotykac z dziewczynami w wieku 15-16 lat. Nie mialem problemow, jezdzilem na obozy ,po powrocie umawialem sie z nimi .Kilka z tych dziewczyn znam do dzis,mimo ze sa juz dorosle. Od znajomych zawsze slyszalem---znajdz sobie wreszcie kobiete w swoim wieku! Sprobowalem .Poznalem przypadkiem dziewczyne po rozwodzie,z dzieckiem 6 letnim..przeprowadzilem sie by jej pomagac bo bylo mi jej zal.Jednak wiem ze to nie to..zle sie czuje z dorosla kobieta....nie potrafie okreslic dlaczego ale... Przed tym wyjazdem spotykalem sie z 15stolatka..dlugo do mnie pisala smsy...uznalem ze moze znajdzie sobie kogos w swoim wieku...teraz wiem ze nie znalazla..w wieku 16 lat dziecko i mocno dojrzaly facet-teraz wiem ze poprostu tego potrzebowala-szukala wtedy partnera juz .. jesli nie mogla byc ze mna znalazla innego. Minelo 2,5 roku i poznalem fajna dziewczyne. Mieszkala w okolicy,znalem jej rodzicow,przychodzilem do nich czasem...najpierw do nich..potem byl to tylko pretekst by sie z nia spotkac.. Nie napisze ile ma lat bo nie zamierzam zarobic bana "D" Pare spotkan...pozniej bylismy sami w domu...noszenie jej na rekach, tarzanie sie po lozku ,palce w jej wlosach...,zatrzymanie sie patrzac jej z bliska w oczy....nie calowalem jej (tylko w policzek)bo nawet ja mialem watpliwosci wkoncu dla niej to bylby pierwszy pocalunek.. ZAKOCHALEM SIE. Poziostalo pytanie co zrobic. I wiecie co zrobilem cos wbrew temu wszystkiemu co nakazywal rozsadek. ![]() Kupilem roze, obcieta lekko by weszla do plecaka szkolnego.Ukrylem przed dziewczyna w domu.Na nastepny dzien odwiozlem dzieciaka wczesniej do szkoly by pojechac do niej.... Zle warunki na drodze sprawily ze bylem pozniej i spotkalem ja pod sama szkola(podstawowka) Wiadomo dzieciaki ida dosc blisko siebie. Wyjolem roze...myslem ze nie przyjmie... Nie tylko ze przyjela...Odciagnela mnie na bok mowiac ze za nia ida chlopcy z jej klasy co ja obgaduja..poszlismy na bok..miala takie oczy jakby pytala -dlaczego dopiero teraz... Bylem najszczesliwszy na swiecie ![]() Spotykalismy sie codziennie, a ze jej tata czasem przychodzil pod szkole i sie z nim 2 razy spotkalem ![]() Byla na tyle odwazna ze potrafila nagrac mi sie na poczte i mowic o uczuciach..nie jakies tam smsy.Ja slalem jej MMSy z serduszkami..zeby bylo smiesnie z telefonu mojej dziewczyny bo tam bylo ich duzo ![]() Bylo super,fantastycznie.Wiedz ialem jednak ze to nie bedzie trwac wiecznie. Wkoncu popelnila blad..pochwalila sie doroslej osobie ze ze mna chodzi..i dostala z***ke... caly wyklad jak to chce ja wykorzystac,zgwalcic i pociac na kawalki. Pisalismy do siebie, przestraszyla sie ,zmienila,stracila zaufanie.Wszystko przez nadgorliwosc doroslych ludzi .Pewnie do dzis mysli ze jej oclila zycie.. Zucilem swoja dziewczyne-nie doslownie bo jestem odpowiedzialny i rachunki jakis czas bede jej placil nim kogos znajdzie ale Po tych wydarzeniach wiem ze: 1-To ze odmowie mlodszej dziewczynie nie oznacza ze nie znajdzze sobie innego zeby miec dziecko ,czy ulozone zycie w tym wieku. 2 -gdybym nie pojechal wtedy z roza nie wiedizal bym ze tak mloda dziewczyna moze tez mnie kochac-czy jak ktos woli zauroczyc sie czy tez byc glupia wybiercie sami..ale ..ale postanowilem szukac milosci wlasnie wsrod mlodszych znacznie dziewczyn,wbrew temu co mysla koledzy,znajomi..ale za glosem wlasnego serca.. Teraz pytanie do was. Uwazacie ze jest to az tak nienormalne ze nei ma racji bytu,lamie wszelkie ogolnie przyjete normy?Powinienlem poprostu sie zabic skoro w ten sposob mysle? Spodziewam sie linczu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Uzależnienie
|
Dot.: Dorosly mezczyzna i nastolatka...kontrowersyj ne?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
to jest na maksa nienormalne, nie wiem czy wiesz ale grozi za to wiezienie...
i tym bardziej możesz spodziewać linczu, bo to kobiece forum... u mnie jesteś chorym człowiekiem i tyle, mam około 30 stki i lubię 15, 16 normalne to to nie jest 95 % prowo...
#4 |
Konto usunięte
|
pewnie prowokacja patrząc po tych błędach w pisowni..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A się uśmialam
![]() ![]() ![]()
#7 |
Rozeznanie
|
to oczywiste , że to prowokacja.
ale mimo wszystko nie zaszkodzi dać cynk na policję, wtedy wpadnie ci z wizyta policja a wierz mi oni traktują poważnie każde podejrzenie o pedofilię. zastanów się trollu na drugi raz, w dzisiejszych czasach w internecie NIKT nie jest anonimowy! Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2009-02-02 o 12:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Nie prowokacja. Zbieram o tym materialy z internetu.Podobno szybsze dojrzewanie jest powodem stosowania sterydow w miesach.Dosc mocno sie to przeklada na nasze dzieci. Zobacznie np zdjecia dziewczyn w wieku 14 lat..z polowa wyglada na 16-18 . To nie jest juz tak jak 10-20 lat temu. Zupelnie inna bajka. Prawo wedlog mnie jest niedostosowane do tego. Rozmawiam na gg z takimi dziewczynami co sa z starszym chlopakiem i rekordy to 28lat ...
Olla83 czy ty wiesz co to jest pedofilia- wpisz w wyszukiwarce,bo piszesz bzdury. Edytowane przez K555 Czas edycji: 2009-02-02 o 12:23 Powód: x |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10782645]Nie 15stki i 16stki, tylko góra 12stki, skoro to podstawówka...[/quote]
ajjj no tak, zeby mu witki powykręcało, swoja droga... znalem tez takiego "jego mościa" szybko skończył, teraz mu zwieracze polerują ![]() masz racje, prawo jest niedostosowane.... zgadzam się POWINNI ODRAZU ZAMYKAĆ TAKICH JAK TY ![]()
Mężczyźni piją z trzech powodów Edytowane przez SLAWEK_TM Czas edycji: 2009-02-02 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Prowokujesz ewdidentnie. Lepiej nie baw sie w pedofila, bo w dzisiejszych czasach internet nie jest problemem dla działu przestepst internetowych. A moderatorzy czuwają!
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
A tak dla Twojej informacji, to pedofilstwo uznawane jest poprzez pociag do dzieci poniezej 13 roku zycia. A ty spotykales sie z dziewczynka z podstawowki. Dzieci w podstawowce maja max 12 lat. A to tez dziwczynka wyglada na 18 lat nic nie oznacza, liczy sie to co ma w glowce!!
#14 |
Zakorzenienie
|
To sie nazywa pedofilia. Wspołczuje tej dziewczynce i twojej ex dziewczynie.
Mam dzieci i nie zyczyłabym sobie,zeby moje dziecko trafiło na takiego zakochanego ogiera. Uwierz mi,ze zebow bys szukał na chodniku. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-02-02 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie, taki stan rzeczy określa się pedofilią. Dziecko (bo 12 letnia dziewczynka z podstawówki to jeszcze jest dziecko) nie ma pojęcia o życiu, tzn z jej punktu widzenia ma, ale prawda jest inna. Zainteresowanie w jej wieku dojrzałym mężczyzną bierze się z tego, że powoli zaczyna dojrzewać, hormony buzują, a wiadomo, mężczyzna starszy umie zbajerować lepiej niż rówieśnik i stąd zauroczenie. Ale taka znajomość nie jest dla nikogo zdrową sytuacją. A tak swoją drogą, K555, skoro piszesz, że dziewczynki 12- 14 letnie wyglądają na starsze, to dlaczego nie można by szukać odwrotnie- 17 - 18 latki, która wygląda młodziej, bo takie też bywają.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cuchnie prowokacja; a jesli nie, to zalatuje pedofilia.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Po 1. Ile masz lat, a ile lat ma ta twoja szkolna miłość?
Po 2. wspominasz coś o zbieraniu materiałów: Cytat:
Cytat:
W zw. z tym do czego ma służyć ten wątek? KOnkretnie. Rady chyba nie szukasz, opisujesz li i jedynie historię jakiejś znajomości...
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Skoro post nie zaskoczyl to do zamkniecia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co nie oznacza, że popieram związek 30latka z 15 letnim dzieckiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Nadal mowa o maksymalnie 12latce, więc już tylko współżycia brakuje, wiek odpowiedni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
MOment-zadałam pytanie, chciałabym żebyś na nie odpowiedział.
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Przecież nie odpowie, najwyraźniej zielony nick go przestraszył...
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10783692]Przecież nie odpowie, najwyraźniej zielony nick go przestraszył...[/QUOTE]
Przecież nie biję ludzi, to co go miało wystraszyć. Pownien honorowo odpowiedzieć skoro miał odwagę zacząć taki temat...
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Problemu generalnie by nie bylo, gdyby 40 letni faceci byli uprzejmi nie zjeżdżać poniżej tej 20tki. 17tki
![]() ![]() ![]() Ale zjazd do dzieciaka z podstawówki czy nawet aż gimnazjum, któremu przecież az piersi widać pod bluzką, to bynajmniej nie jest problem dorosłych ludzi tylko konkretnego jednego dorosłego człowieka. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-02-02 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Aha, i nie to, nie jest kontrowersyjne, w żadnym razie, kontrowersja pojawia się wtedy, gdy nie wiadomo o co kaman i jak to ugryźć, oceniając taką sytuację bardzo dobrze wiadomo, o co, tylko to jest, w zależności od tego, ile faktycznie ma lat Twoja wybranka, niezgodne z prawem.
Swoją drogą, jak to jednak wypadałoby w życiu uważać na to, kto postanawia zostać Twoim znajomym i wkraść się do Twojego domu niczym Humbercik... |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Pośrednio to już odpowiedział:
Czyli teraz ma więcej niż 30 A tu odpowiedz ile lat ma dziewczynka: Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10783572]Pomijając wątek, w Polsce legalnie można współżyć od 15 roku więc nie jest to pedofilia, gwoli ścisłości. Co nie oznacza, że popieram związek 30latka z 15 letnim dzieckiem.[/quote] Gwoli ścisłości, to dziecko ma co najwyżej 12 lat, czyli to jest pedofilia.
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Tak, to jest. Natomiast wcześniej była mowa o takich nieco starszych dziewczynkach i do tego się odniosłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10783572]Pomijając wątek, w Polsce legalnie można współżyć od 15 roku więc nie jest to pedofilia, gwoli ścisłości.
Co nie oznacza, że popieram związek 30latka z 15 letnim dzieckiem.[/quote] Szajajaba, ja wiem od kiedy mozna prawnie wspolzyc, ale tu zdecydowanie chodzi o pedofilie: Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Facet najpierw pisze o 15-16stce potem o dziewczynce z podstawówki, więc nie więcej niż 12. Co tu jest grane w końcu. Osobiście mam nadzieję, że to tylko marna prowokacja. I nie pisz autorze bzdur o doroślejszym wyglądzie dziewcząt w dzisiejszych czasach, bo wygląd to nie dorosłość !
Sama z siebie wiem, że kiedy miałam 12 lat(i wyglądałam na wiele starszą), to schlebiały mi uśmiechy czy miłe spojrzenia mężczyzn starszych, ale na pewno nie myślałam wtedy o sprawach męsko - damskich, związku a co dopiero seksie ! Jeśli ta dziewczynka była zadowolona z twoich końskich zalotów, to nie ma się co dziwić bo dla młodej siksy komplementy dorosłego mężczyzny zawsze będą lepsze, milsze itd. od komplementów jej rówieśnika. Ale na komplementach poprzestań(choć to i tak za dużo) i albo sam postaraj się zmienić, albo idź na leczenie! |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.