![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
***Wiosna-Lato-Jesień-Zima*** Koniczynka zapraszaWĄTEK NIEAKTUALNY!!! Wszystkie rzeczy postaram się pokazać na sobie, mam 168cm wzrostu, nosze rozmiar góra-xs/s, dół 26/27. Niektóre rzeczy sa trochę wymięte, za to przepraszam, przed wysyłką każda rzecz na pewno będzie wyprana, nie obiecuję że wyprasowana również ![]() Osoby z ilością przekupek 10 lub mniej wysyłają jako pierwsze. Zawsze wysyłam przesyłkę poleconą ekonomiczną, jeśli to możliwe to korzystam z In-Postu. Nie zawsze wysyłam na drugi dzień od zakończenia transakcji, przeważnie wysyłki robię 2 razy w tygodniu, do poczty mam kawałek. Mój wątek "szukam" w podpisie, ale może spodobać mi sie dosłownie wszystko, więc jeśli coś wpadło wam w oko to pytajcie, na pewno odpowiem ![]() Niektóre rzeczy są wystawione na sprzedaż więc moga zniknąć. WYMIENIONE #Szaliczek CODELLO w pepitkę z poliestru, w dodyku jak satyna. Stan idealny black_cougar #Bluzka koszulowa Diesel, z metki rozmiar L, dla mnie to typowa M-ka, jest prześliczna, niestety za duża na mnie. Stan idealny. Będę wybrednanieaktualne #Bordowy sweterek Esprit, rozmiar M. Stan idealny nieaktualne #Bardzo długi zielony pasek nabijany ćwiekami, można opasać się nim 2 razy. Niestety ma pęknięcie w dwóch miejscach od strony wewnętrznej, od zewnątrz nie widać tego, pokazałam to na zdjęciach. kas!a #spinki serduszka kas!a #Ruda kurtka/krótki płaszczyk ze skóry naturalnej. nieaktualne #Czarna tuba Divided by H&M, na dole gumeczka, przez co tuba układa sie w bombkę, rozmiar M. Stan idealny JustMeAndYouu #Top w moro wiązany a szyi New Look, krótki, rozmiar M. Stan idealny Silwena #Gumeczki kolorowe i czarne, malutkie, do warkoczyków Silwena #Ciemnoruda kopertówka, wygrzebana z szafy mojej mamy. Trochę zaśniedziały element metalowy przy zapięciu, ale pewnie można to wyczyścić. Stan dobry green.eyed #Apaszka brązowa w kwiaty nika89 #Stringi Miriale, super wygodne, popielate NOWE, czerwone NOWE, pomarańczowe raz założone i wyprane (noszę wkładkę), rozmiar M bebunio #Clockhouse sweterek kopertowy w kolorowe paski M bebunio 30. Śliczny biały sweterek z odpinanymi rękawami, stan bardzo dobry, ma niewielkie zmechacenia. Rozmiar S/M. idealnapanidomu # Biały golf z poliestru, rozmiar S/M. Stan dobry, ma malutka dziurkę na dole, ale można ja zaszyć i będzie praktycznie niewidoczna, jest z boku więc pod żakiet może być. Rozmiar S/M. kasiek87 # Bluzka koszulowa H&M, czarna w biały prążek, stan idealny. Rozmiar M kasiek87 # Cieplutki czarno różowy sweter, nie ma żadnego zapięcia, ale pięknie wygląda z szerokim paskiem. Będzie dobry na rozmiar XS,S,M może nawet jakieś małe L się zmieści Stan idealny nieaktualne # Musztardowy sweter z dużym golfem opadającym na ramiona, stan idealny. Rozmiar S/M, mocno sie naciąga. nieaktualne # Bezrękawnik z bardzo długim golfem, trzeba wywinąć go 3 razy żeby wyglądał tak jak na zdjęciu Trochę rozciągnięty niestety, stan dostateczny. Rozmiar S/M. nieaktualne # Zwiewna apaszka w tygrysi wzór nieaktualne 29. Śliczna bluzeczka z rozcięciami na rękawach i przepięknym haftowanym motywem, kupiona w sklepie indyjskim, mogę byc wybredna ![]() # Koszulka treckingowa Hally Hansen, nieaktualne # Koszulka Esprit, rozmiar M. Stan idealny nieaktualne # Koszulka Fila, rozmiar M. Stan idealny# # Koszulka Reporter z błyszczącymi aplikacjami z cekinów, rozmiar S, stan idealny nieaktualne# # Nowa koszulka Esprit, rozmiar M # Nike top bladoróżowy, lekko zmechacony, rozmiar S nieaktualne # Esprit welurowa bluza kangurka, rozmiar S/M. Stan idealny nieaktualne # Esprit Bluzka z łódkowym dekoldem i oryginalna aplikacją, w kolorze pudrowego różu, rękaw 3/4. Rozmiar M. Stan idealny Na początek garnitur mojego męża, w który niestety juz się nie mieści. Był założony zaledwie kilka razy, stan idealny. Kolor ciemny popiel/grafit, gładki. Rozmiar 182/104/90. Zapłaciliśmy za niego 300zł więc pewnie będę dość wybredna. Chciałabym wymienić go na coś o podobnej wartości, ale nie na kilka drobiazgów, tylko na jedną lub dwie konkretne rzeczy. Proponujcie ![]() Podaje dokładne wymiary: MARYNARKA długość całkowita 86 długość rękawa od pachy 42 długość rękawa od ramienia 66 szerokość w barkach 51 SPODNIE pas 45 biodra 587 długość od kroku 81 długość całkowita 112 KAMIZELKA długość całkowita 65 szerokość w pasie 51 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2010-04-06 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Wiosna-Lato-Jesień-Zima*** Koniczynka zaprasza
# Śliczna różowa bluzeczka Escada, rozmiar S/M. Stan idealny. Będę wybredna
![]() szerokość 39 długość 46 #Również bardzo cieplutki wełniany sweter, piękne wzory, trochę gryzie, więc polecam jakiś top pod spodem ![]() # Wełniana ołówkowa spódnica Marcs&Spencer w drobną jodełkę, kolor szary melanż, stan idealny, rozmiar S # Brązowe spodnie z domieszką wełny Reserved, ciekawy krój nogawki na guziczki, stan idealny, rozmiar S # Czarna koszulka z cekinowym napisem Star, Blinddate rozmiar M pachy 42cm talia 41cm dół 44cm długość 57cm # Czarna bluzka z suwakiem z przodu, suwam mniej więcej do wysokości pępka (widać na zdjęciu), rozmiar L. Stan idealny, nie ma żadnych przebarwień ![]() pachy 46cm talia 43cm dół 50cm długość 65cm rękaw od pachy 44cm # Śliczna bluzeczka z naklejanymi cekinami, odcinana w stylu baby dool, rozmiar XS/S biust/pachy 33cm długość ok 57cm, przód jest trochę dłuższy # Top ze złotą nitką, rozmiar XS szerokość 34cm długość 50cm Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-08-13 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
# H&M Różowa koszulka ze Snoopy, xs/s, lekko zmechacona
# Bermudy H&M, stan idealny, rozmiar M/38 # Żakiet Hennes, przyjemny w dotyku materiał, fajnie wygląda z szerokim paskiem, XS pachy 41 talia 37 długość 66 rękaw od pachy 46 # M Czarna ołówkowa spódnica w prążek ze ślicznym nitowanym paskiem, zdjęcie paskudne, spódnica jest w stanie idealnym i na prawdę bardzo ładnie się prezentuje, z tyłu rozcięcie pas 37 długość 59 biodra 49 # Sztruksowa brązowa kamizelka, brakuje guzików, trzeba doszyć S/M # Fajny pasek materiałowo skórzany ![]() długość całkowita 104 długość do pierwszej dziurki 89 długość do ostatniej dziurki 99 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-09-15 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
# Biała bluzka koszulowa, rozmiar M. Stan bardzo dobry. Nie jest śnieżnobiała, ale to jej naturalny kolor.
szerokość w biuście 49cm szerokość w talii 47cm długość całkowita 63cm rękaw od pachy 43cm rękaw od ramienia 54cm # Koszulka długi rękaw Benneton, bardzo cienka bawełna, dopasowuje sie do ciała, rozmiar XS/S. Stan idealny # C&A śliczny biustonosz w paseczki, nie ma rozmiaru na metce, ale moim zdaniem na 65A jest idealny. Ma takie jakby delikatne wgniecenia na miseczkach widoczne tylko od wewnątrz, chyba od prania w pralce, ale biust to ładnie wypełnia i nic nie widać, poza tym stan bardzo dobry. # Śliczne zielone bikini z bardzo modną i efektowną aplikacją, założone tylko raz. # Sztruksowa brązowa kamizelka, nie ma guzików, ale można oczywiście doszyć, rozmiar S/M, stan bardzo dobry # Czarna bluzeczka z ciekawym marszczeniem, boki siatkowe, super się układa, rozmiar S, stan idealny, będę chyba wybredna bo mam do niej sentyment ![]() # Biała spódnica w kształcie litery A, delikatnie za kolano, założona zaledwie 2 razy, rozmiar M, stan idealny. Tutaj również mogę marudzić. Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-08-13 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
# Biała bluzka z długim rękawem z napisami z tyłu i z przodu. Kiedyś te napisy były pokryte złota farbą, która niestety zeszła po dwóch praniach, teraz sa żółte z delikatnym złoceniem które pozostało :P, ogólny stan idealny, jeśli nie patrzeć na spraną farbę
![]() długość 49cm szerokość 30cm (naciąga się) rękaw od pachy 47cm rękaw od ramienia 58cm # Czarna króciutka sztruksowa spódniczka, na niewysoką osobę noszącą rozmiar xs/s, stan idealny. # Biała koszulka z chińskim napisem, rozmiar S, stan bardzo dobry # Bluzka w kratkę, rękaw 3/4, stan idealny, rozmiar xs. Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-08-13 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
13. Koszulka z kolorowymi paskami, nigdy nie noszona, stan idealny. Rozmiar xs/s.
Z boku ma zamek rozsuwany do samego dołu. długośc 47cm szerokość 35cm 15. Krótka bokserka Cracker, stan idealny. Rozmiar S/M, na metce xl ale to jakies nieporozumienie. długość 46cm szerokość 39cm Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-08-13 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wrzosowa bluzeczka na guziki, stan idealny. Rozmiar S
długość 60cm szerokość pachy 40cm szerokość talia 39cm szerokość dół 42cm Top z imitacji wężowej skóry, stan idealny. Rozmiar XXS/XS, malutki i bardzo dopasowany długość 41cm szerokość 32cm Czarny zwykły top, stan idealny. Rozmiar XS długość 47cm szerokość 38cm Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2008-11-29 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
19. Bluzka tylko dla odważnych i tylko na imprezę, krótka, skośnie ścięta z jednym dość szerokim rękawem, materiał transparentny z delikatnym brokatowym wzorkiem, była szyat na moje zamówienie i byłam w niej na jednej imprezie, stan idealny. Rozmiar XS/S
20. Niebieska krótka bokserka, stan bardzo dobry. Rozmiar z metki L, ale to takie mniejsze M, na S też będzie na pewno. 21. Krótki niebieski top, stan idealny. Rozmiar M. Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2008-08-15 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
22. Biały krótki top na szerokich ramiączkach, stan idealny. Rozmiar M.
23. Fioletowa bluzeczka w romby, stan bardzo dobry. Rozmiar S. 24. Biała koszulka z krótkim rękawkiem, idealna pod żakiet, ale nie tylko, stan idealny. Rozmiar S Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2008-08-15 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
25. Top bladoniebieski z dzianiny, wiązany szyi, z tyłu ozdobne guziczki, stan bardzo dobry. Rozmiar S/M
26. Biała bluzeczka z krótkim rękawkiem, materiał fakturowany w prążek, co drugi prążek lekko transoparentny, stan idealny. Rozmiar raczej M. 27. Miodowy marszczony top na szyję, stan idealny. Rozmiar S/M, mocno sie rozciąga. Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2008-08-15 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czarna imprezowa bluzeczka z materiału przypominającego wężową skórę, zakładana na szyje z głębokim dekoltem, rozmiar xs/s
Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-08-13 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
31. Śliczny oliwkowy sweterek z ażurowymi rękawami, stan bardzo dobry. Rozmiar XS, mało rozciągliwy materiał dzianinowy
32. Piękne ponczo - szal na ramiona, białe z paskami srebrnych nitek, ma paski do zawiązania, będzie dobre na osoby noszące rozmiary M-L Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-06-26 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
34. Wełniany sweter, bardzo gruby i bardzo ciepły, niestety jest to naturalna wełna i troche skurczył mi sie w praniu, miał z przodu dziurkę która zaszyłam i nic nie widać. Rozmiar XXS/XS.
# Żakiecik w kolorze lila z krótkim rękawkiem, założony dwa razy więc jak nowy, rozmiar XS/S. Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-04-13 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
38. Dżinsowa tunika, na kogos niższego może nawet króciutka sukienka, mnie sięga do połowy pupy
![]() 39. Sztruksowy ciemnorudy płaszczyk, był szyty przez krawcową co widać os spodu materiału, ma takie przeszycia, sporo w nim chodziłam ale stan idealny mimo wszystko, świetnie się trzyma ![]() ## s.Oliver śliczny dżinsowy płaszczyk, szmizjerka, malutki rozmiar xxs, z metki rozmiar 154, więc na kogoś bardzo szczupłego, ja noszę xs i jest troche ciasnawy, stan idealny Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2008-10-01 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
# H&M czarna bokserka, rozmiar M. Stan bardzo dobry.
# H&M bokserka koloru khaki, rozmiar S. Stan bardzo dobry Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-06-24 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bordowa oldschoolowa kurtka, jest lekko ocieplana, na chłodniejsze jesienne i wiosenne dni, stan bardzo dobry. Rozmiar S
Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2008-09-04 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
# Białe butki, nieznacznie przytarty obcas, były trochę noszone ale sa w bardzo dobrym stanie, wyczyszczę przed wysłaniem
![]() # Beżowa torebka na metalowych rączkach. Ma po bokach magnesy, można je zapiąć lub nie ![]() # Srebrna torebeczka z takim jakby niebieskim odcieniem, ma niebieski zamek, bardzo ładnie to wygląda, niewielka ale bardzo pojemna. W bardzo dobrym stanie, jedynie niewielkie rozprucie przy kieszonce w środku, ale można to zaszyć. # Pomarańczowe złote butki, rozmiar 36, stan oceniam na dobry, maja niewielkie otarcia, ale przy noszeniu właściwie tego nie widać, mają NOWE fleki, rozmiar 36 Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-06-30 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
# Krótkie dżinsowe szorty L.O.G.G. Stan idealny
pas 35cm biodra 48cm długość 34cm # Czarna plisowana spódniczka, stan idealny. Rozmiar z metki S, ale jest naprawdę malutka, moi zdaniem XS pas 34cm długość 36cm # Sportowa sukienka z bawełny, stan bardzo dobry. Rozmiar S szerokość w biuście 34cm szerokość w pasie 30cm długość 78cm # Spódnica ze skóry naturalnej, jest piękna ale strasznie brudna niestety, trzeba oddać ja do czyszczenia chemicznego, ponieważ nikt w niej nie chodzi więc tego nie zrobiłam. Po wyczyszczeniu będzie jak nowa. Rozmiar M # Retro spódnica plisowana w grochy, była przerabiana ręcznie z sukienki, stąd trochę dziwne zapięcie na zamek i guzik na gumkę ![]() długość ok 70cm pas 37cm Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2008-09-04 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
# Sztruksowa krótka kurteczka, sporo w niej chodziłam, ale na pewno jeszcze posłuży, stan bardzo dobry. Rozmiar M, na S mysle że tez będzie
# Spodnie sztruksowe, cienki elastyczny sztruks bardzo dobrej jakości. Były zwężane przez krawcową i chyba troche przesadziłyśmy bo teraz sa na mnie za wąskie ![]() Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-06-24 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
# Czarne rajstopy, den 60, malutkie, na kogoś o wzroście i rozmiarze Evy Longorii
![]() ![]() Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-08-13 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
# Czarna sukienka wiązana na szyję z ozdobną klamrą przy dekoldzie, długość przed kolano ale można regulować wiązaniem i zrobić większy lub mniejszy dekolt. Rozmiar M/L, rozciąga się i dopasowuje do sylwetki. Stan idealny.
# Piękna sukienka w kolorze czerwonego wina Hennes by H&M, lejący materiał opływający sylwetkę, dekolt woda, przed kolano, rozmiar z metki XS, na S tez będzie odpowiednia, rozciąga się i dopasowuje do ciała. Stan idealny Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-08-13 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Pusty próbnik lakierów do paznokci
Opakowanie na próbki perfum Avon. Przywieszki - serduszko w kolorze srebrnym, etniczne koło i Nike Spineczki - zielone kulki do warkoczyków -kwiatuszki w dwóch odcieniach brązu -niebieska malutka biedronka Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2009-05-21 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.