|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Oddam to wszystko za jedną rzecz!!!!
Mam do oddania cały zestaw dla jednej osoby za:
1) Weleda, Krem nawilżający z irysem na dzień albo 2) La Roche Posay, Hydraphase texture legere (Emulsja nawilżająca do cery mieszanej i tłustej) 3) lub za coś co wpadnie mi w oko A oddam: - puder Max Factor Creme puff nr 5 -użyty kilka razy, bo dla mnie za ciemny; brak gąbeczki - puder rozswietlajacy Bell ze złotymi drobinkami nr 2, użyty kilka razy - Avon połyskliwy puder do ciała i twarzy, pięknie pachnie zostało ok 2/3 - fluid Soraya antybakteryjny nr 3, użyty raz bo dla mnie za ciemny - Oriflame krem antyperspiracyjny do stóp, użyty kilkanaście razy - J&J Holiday skin, krem do twarzy do cery normalnej i mieszanej, zostala połowa - pomadka Miss Sporty Sheer Shine, kolor perłowy jasny róż, użyta kilka razy, (nie moj kolor) - cienie Joko virtual, kolor brązowy i jasny beż bardzo błyszczące, perłowe, użyty kilka razy, (niestety nie moj kolor) - Faberlic krem na dzień Sebokontrola i na noc Hydrobalans, oba użyte kilka razy - Eva Natura krem nawilżająco-matujacy z biokompleksem lnianym i filtrami UV, użyty kilkanaście razy Edytowane przez cattarina Czas edycji: 2006-10-06 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oddam to wszystko za jedną rzecz!!!!
mam do oddania korektor antybakteryjny w pędzelku z Dax Cosmetics ( użyty raz) oraz podkład z avonu antystresowy odcień warmest beige
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie za:
- puder Max Factor Creme puff nr 5 -użyty kilka razy, bo dla mnie za ciemny; brak gąbeczki i - J&J Holiday skin, krem do twarzy do cery normalnej i mieszanej, zostala połowa Prosze o odp w moim watku ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A moze cos u mnie z ciuszkow?
![]() Edit: Dopiero spojrzałam na date watku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.