|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() fajne rzeczy od Basi:))nieaktualne Witam Was moje kochane mam do wymianki trochę rzeczy,ale muszę od razu zaznaczyć,że będę bardzo wybredna, ponieważ są to kosmetyki ,których w sumie uzywam,ale coraz rzadziej i szkoda żeby stały i się psuły 1.GIORGIO ARMANI MATTE SILK FOUNDATION kolor 8 do ciemniejszej karnacji, jest to pełnowymiarowy tester,wygląda tak samo jak sprzedawnay oryginalny produkt w sklepach,tylko nie ma "zaktczki ![]() 2.YSL.TEINT MAT PURETE- nr 3-kolor do normalnej lub lekko opalonej karnacji-odcień beżu-pozostało ok.40%,na zdjęciu wygląda na mnie niż w rzeczywistośći 3.GUERLAIN TERRACOTTA jasny odcień nr.10-ubytek max.ok.5%-doskonały do przyciemnienia całej twarzyleci do thelila 4.SEPHORA PROFESIONAL -pędzelek do cieni nr 13-uzyty z 5 razy,więc jak nowy-leci do thelila 5.CLINIQUE COLOUR SURGE EYE SHADOW-limitowana 6 cieni -ubytek ok.5% 6.Dr IRENA ERIS INCENTIVE- nowość tej firmy-napisnający krem przeciwzmarszczkowy na noc ubytek ok 10% 6.Clarena Dermasebum Line, matt cream 50ml-ubytek ok 5%-3 razy uzyty to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21734 szukam głownie pielęgnacji do twarzy, chętnie kremy na noc,kremów do cery wrażliwej jakiegoś serum do twarzy różów z wyższej półki,meteorytów pielęgnacji profesjonalnej do włosów Adict diora nie szukam innej kolorówki po za wymienionymi , bizuterii, ciuchów,ani kosmetyków niszowych Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-03-30 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne rzeczy od Basi:))
Hi Basieńko,
Można już pisac??... oczywiście przytuptałam do Ciebie i podoba mi się podkład Armani oraz Terracottka ![]() Może znajdziesz coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
niestey nic
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() podobaja mi się u Ciebie np. puderki Lancome ![]() ![]() ![]() aha-a masz może jeszcze tę bazę lancome o której mówiłyśmy wczoraj? Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-03-20 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A który puder lancome Cię zainteresował? Ten prasowany?? Bardzo chcę go oddać gdyz zamiast zamowic numerek 04 to ja zamowilam 004 ![]() ![]() Z pielęgnacji z poza wątku mam jeszcze nowiutki kremik wciąż w folii Lancome Impactive- prezent od TZ, który chyba chce mnie odmładzać haha tylko szkoda ze on jest do suchej skory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wyjściowa pojemność 50ml... użyłam ich raptem kilka razy (4-5) a butelka od nowości nie była wypełniona po brzegi więc oceniam że zostaje wciąż min. 45ml. Osobiście zakupiłam w perfumerii- w zestawie z balsamem (nieużywany), końcem stycznia więc świeżuteńkie
![]() EDIT: Akurat bawiłam się aparatem ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-03-20 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Layla79 a co Ci się u mnie podoba?
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- trochę nie moj kolor,ale jeszcze moge się upewnić w niedzielę jak będę w sephorze pozdrawiam, a tak w ogóle co jeszcze masz na zbyciu,zawsze coś ciekawego wystawisz? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To czekam na wieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na zbyciu tym razem niestety nic poza rozem, moze znajde cos przy wiosennych porzadkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wiesz, co właściwie wszystko mi się u Ciebie podoba oprócz podkładu ysl (nr 8?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Clarena Dermasebum Line?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hooopsa
![]() Puder armani i terracotta z pędzelkiem lecą do mnie w zamian za Hypnose (fotka wyżej)+ balsam + cienie l'oreal .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Sama nie wiem czego szukam za baze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.