![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poeme, Miss Dior Cherie, Night Dealicious i inne
----------------------WĄTEK NIEAKTUALNY-------------------------
MOJA WISH LISTA: sezonówki ESCADY (oprócz najnowszej i Moon Sparkle, mam zamiar zbierać ![]() Max Mara KASHMINA TOUCHoraz pozostałe Max Mary oprócz Silk Touch bo mam. i pewnie wiele innych ![]() Do oddania mam: PERFUMY: Dokładki na niebiesko -------V Valentino, ok. 13/30 ml z wymianki -------CURIOUS ok. 97/100 ml tester bez korka Coco Mademoiselle ok. 8-10/35 ml z wymianki ------- CINEMA EDP ok. 10-12/50 ml, z wymiany, na pewno oryginalne, ale nie jestem pewna jak ze świeżością, na początku dośś mocno pachnie spirytusem, ale po chwili jest już ok. -------------- Cat Deluxe Naomi Campbell ok. 20/50ml, tester bez korka -------- Burberry LONDON ok, 40/50 ml, z wymiany, tylko za coś ekstra -------- Lolita Lempicka EDT ok. 12/30 ml, z wymiank i------- EUPHORIA ok. 90/100 ml, tester bez korka, WYŁĄCZNIE na mniejszą pojemność, HAPPY SPIRIT MAGICAL NIGHTS ok. 6/50 ml (na wypróbowanie, tylko jako dodatek do innej wymiany), tester bez korka MIDNIGHT POISON 8,5 ml, nowa perfumetka roll-on, prezent do zakupu + mleczko do ciała 50 ml (nowe w kartoniku, jako gift) - wymienię w komplecie JPG CLASSIQUE edp 100 ml bez trzech "psików" - jednak łatwo nie oddam -----CURIOUS IN CONTROL - ok. 70/100 ml, bardzo trudno stwierdzić rzeczywistą pojemność, flakonik nawet podświetlany nie pokazuje co w środku ![]() Tusze do rzęs: Telescopic Carbon Black Loreal - raz użyty, nie dla mnie Glam'Eyes Rimmel - raz użyty, nie dla mnie Volume Shocking Brosse Exacte Loreal- raz użyty, nie dla mnie Intense XXL Extreme Black Maybelline - j.w. Wszystkie tusze są świeżutkie, mokre i czarne. PIELĘGNACJA I MAKIJAŻ: ---------błyszczyk YSL Golden Gloss nr 09 - ciemnoróżowy ze złotymi drobinkami. nowy, nie używany tester Benefit POSIE TINT, róż do policzków i barwienia ust w płynie, kolor cukierkowo różowy.Nowy w kartoniku. Z Sephory BUST - UP firmy Joy - tabletki powiększające biust, 3 opakowania po 30 tabletek. Kupione w aptece. MAKE UP FOR EVER Liquid Lift Foundation nr 4 - tester, podkład użyty dwa razy Ładny średni beż. ESTEE LAUDER AEROMATTE nr 3C - ubytek 5%, puder użyty trzy razy. Dość ciemny. SMASHBOX Photo Op - rozświetlacz pod oczy, 7,1 ml-użyty max. 5 razy WYMIENIONE: VERRY IRRESISTIBLE SOLEIL D'ETE, ponad 1/3 z 75 ml, z wymiany ale bez korka ------- Benefit GET EVEN puder w kamieniu nr 01, bardzo jasny, porcealonwy kolor. Nowy w kartoniku.Z Sephory Murad FIRM AND TONE SERUM, serum ujędrniające i zwalczające cellulit. Nowe, w kartoniku. Z Sephory SAMSARA ok. 14/15 ml (miniatura z atomizerem, część zestawu) Virtuose Lancome - nowiutki, tester. Czarny ----- BLACK XS ok. 20/30 ml-------- -------INCANTO DREAM ok. 70/100 ml z wymianki------- -----LACOSTE POUR FEMME ok. 85/90 ml. tester bez korka - z wymiany, ---- rezerwacja -----ZEN Shiseido ok.27/30 ml -za coś naprawdę ekstra! ----rezerwacja POEME ok.20/30 ml, SHISEIDO ZEN - perfumetka spray 8/10 ml, na moje oko taka pojemność, dostałam od koleżanki, konsultantki Shiseido wymienione NOA PERLE ok.27/30 ml -wymienione ------SECRET OBSESSION 50 ml, użyty trzy razy, jest pudełko - za coś ekstra! - allegro -----MOSCHINO GLAMOUR ok. 27/30 ml, bez pudełka - allegro ----- BOSS FEMME ok. 40/50 ml, z wymiany - za coś fajnego - wymieniony MISS DIOR CHERIE EAU PRINTEMPS ok .47/50 ml-kasienkie DKNY NIGHT DEALICIOUS ok. 27/30 ml z wymianki -kasienkie ETERNITY 50 ml, zafoliowany produkt, gwiazdkowy prezent kupiony w Sephorze ![]() PURE POISON ok. 27/30 ml, będę wybredna- wymienione -----LOVE IN PARIS Nina Ricci ok. 78/80 ml - jednak tu za coś fajnego - wymienione AZZARO CHROME ok. 24/30 ml-nieaktualne LACOSTE ELEGANCE ok. 80/90 ml, tester bez korka-nieaktualne Sheon John - 75 ml - nieaktualne MISS DIOR CHERIE edp ok.25/50 ml -mucia-----SWEET DARLING 30 ml bez "psika", jest kartonik - mucia ----CLINIQUE HAPPY 15 ml - mini produkt z atomizerem, nowy, nie używany w okrągłej kosmetyczce - prezent od marki -mucia Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2009-04-21 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poeme, Miss Dior Cherie, Night Dealicious i inne
Może coś u mnie za MDC?
![]()
![]() |
#4 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za poeme albo MDC?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam kylie minoque Showtime 15 ml w oryginalnym opakowaniu. [oczywiście oryginalne, kupione chyba w grudniu]. Mogłabyś coś jeszcze dobrać za be Delicious Night.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć! Moja koleżanka ma do wymiany J.LO - tylko nie pamiętam nazwy - prawie cała setka. Nie znam sie na zapachach J.LO ale zaraz się dowiem.Myślę ,że byłaby zainteresowana Night D. DK
GLOW AFTER DARK Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-01-17 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może za DKNY cos wpadnie Ci w oko ?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję za wszystkie propozycje, ale chyba na nic się nie zdecyduję. Najbardziej podoba mi się Showtime, ale to za mala pojemność a nic nie widzę poza tym. Co do Just Me, to akurat ten zapach nie bardzo mi się podoba. Zatem, szukam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
czy interesowałoby Ciebie Showtime EDT 30ml (z ubytkiem testowym) za DKNY?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobają mi się wszystkie 3 zapachy z naciskiem na MdCh i Night Delicious ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Nie, nie, chętnie przygarnę Aliena jeśli tylko dasz mi czas na zastanowienie do jutra. A co byś chciała? Rozumiem że DKNY i MDCH?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
No coś ty, w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Eternity? Tyle, że w tym przypadku wchodziłaby wieksza wymiana z mojej strony, bo mam w większości już w części uzywane zapachy
![]()
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale z pewnością coś dobiorę ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2009-01-17 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
DKNY NIGHT DELICIOUS ok. 27/30 ml
MISS DIOR CHERIE EAU PRINTEMPS ok .47/50 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299902 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Mektarynka, Aggie przykro mi, ale niestety nic. No chyba że macie coś z poza wątku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
A może za MDCH 25/30 i DKNY NIght chciałabyś Neomagic 28/30 N. Cambell i Glow J.Lopez tester bez korka 45/50?
Edytowane przez iza94 Czas edycji: 2009-01-18 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Glow przygarnęłabym bardzo chętnie, bo lubię ten zapach. Ale to raczej byłabym ci skłonna oddać za MDCH. Co ty na to? No i nie obiecuję, muszę się jeszcze poważnie zastanowić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Świetnie, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
UP!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
LadyDior, a więc udałam się do Sephory powąchać Poeme, Printemps oraz Eternity.
Miss Dior najbardziej mi podszedł, Eternity to nie moja bajka, a Poeme ujawnia na mojej skórze kwaśne (!) nuty po godzinie ![]() Czyli podobają mi się za mojego Alienka oraz I Love love: MISS DIOR CHERIE edp ok.25/50 ml MISS DIOR CHERIE EAU PRINTEMPS ok .47/50 ml DKNY NIGHT DEALICIOUS ok. 27/30 ml z wymianki (przy czym jestem skłonna zamienić MDCH Diorka EDP na Noa Perle, jeśli wolisz). Mnie obojętnie. (widzę że komuś na nim zależy ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2009-01-18 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.