![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Różne różności... zapraszam
Witam
![]() Zapraszam serdecznie do przeglądnięcia mojego wątku. Znajdziecie tutaj kilka ciekawych kosmetków, mam nadzieję, że przypadnie Wam coś do gustu. Kilka zasad: * będę odpisywać u mnie w wątku, tak więc jak coś się Wam sposoba oczekujcie odpowiedzi tutaj * osoba, która ma mniej przekupek niż ja wysyłka paczkę jako pierwsza * co do sposobu wysyłki dogadujemy się już na pw, ale jest pewne, że będzie to polecony a czy prio czy nie, będziemy uzgadniać * kosmetyki, które chciałabym wymienić są świeże, z długą datą ważności, niekiedy są nietrafione, a niektóre pochodzą z wymiany * jeśli coś mi wpadnie w oko mogę oddać kilka moich rzeczy za Twoją jedną ![]() Narazie to chyba tyle. Wszystkie dokładki będą się ukazywały na pierwszej stronie ![]() Edytowane przez dorotie85 Czas edycji: 2008-04-04 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różne różności... zapraszam
BIŻUTERIA:
* kolczyki z masy perłowej [?], niegdy nie noszone * kolczyki z kryształkami Swarovskiego, pięknie mienią się w słońcu, nigdy nie noszone * kolczyki długie z czerwonymi kryształkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
PIELĘGNACJA:
* pianka do mycia twarzy HappyDerm L'oreal - zostało ok. 30%, do cery normalnej i mieszanej - NIE MA * krem do twarzy Avon - zostało ok. 40%, matujący * pianka do depilacji Veet, z wymiany, niestety nie dla mnie, użyłam dosłownie raz - NIE MA * tonik ujędrniający do ciała Avon, użyty raz, poza złamaną zakrętką jest w stanie idealnym - NIE MA * szampon wygładzający 2w1, Avon, 400 ml, nigdy nie użyty Edytowane przez dorotie85 Czas edycji: 2008-04-12 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
INNE:
* błyszczyk do ust The Body Shop, miętowy, zużycie widać na zdjęciu - NIE MA * cień do powiek Mac 42 fucchsia glitter, niestety do mnie nie pasuje, z wymiany, raz użyty - NIE MA * cień sypki bell, zużycie widać na zdjęciu, pięknie mieni się na niebiesko i złoto * Passion Dance, Avon, 15 ml, raz użyty * Cool Water Davidoff edt, zostało ok, 20ml, z wymiany, kiedyś mi się podobał, teraz już chyba nie mój zapach Edytowane przez dorotie85 Czas edycji: 2008-04-17 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
CIENIE MAC:
- wrzosowy - velvet peach - ebony - violet - golden nut - celtic brown - pink source - i jeden mam bez nazwy
Edytowane przez dorotie85 Czas edycji: 2008-05-27 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jestem zainteresowana cool water oraz passion dance, czy znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pianke veet i davidoff?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witam
cos u mnie za te rzeczy .. * pianka do depilacji Veet, z wymiany, niestety nie dla mnie, użyłam dosłownie raz * cień do powiek Mac 42 fucchsia glitter, niestety do mnie nie pasuje, z wymiany, raz użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
tak, pianką jestem zainteresowana, a masz te rzeczy, które za w wątku? Bo ja wypatrzyłam tylko piankę, a na jedną rzecz to nie opłaca się wymieniać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Oooj, szkoda
![]() Poza wątkiem mam tylko parę drobiazgów, piankę Taft do loków, wosk do włosów z Joanny, peeling enzymatyczny Lirene i kolczyki, takie okrągłe rzeźbione blaszki.
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale wymiana za jeden cień chyba niezbyt się opłaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nooo, u Ciebie podoba mi się pianka Veet i błyszczyk miętowy
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.