|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
problem z zakupem w Anglii
czesc!
wlasnie koncze kurs. zaczynam juz pomalutku sama w domu dlubac na kolezankowych pazurkach. przegladam forum w celu rozeznania co warto kupic w co zainwestowac... zarowno zel i akryl, tips i forma + wszystkie inne niezbedniki... i niestety okazuje sie ze produkty o ktorych mowicie tutaj nie sa dostepne w UK (mowie o tanszych produktach np SF) czy jest cos co polecacie co moge znalezc w UK (nie chce tez zamawiac przez polskie strony - wysoki koszt przesylki). dostepne sa np produkty IBD, ktore w sumie nie sa az tak drogie... oprocz tego zainteresowalo mnie cos takiego jak Star Nails lub Profile... znacie te firmy? wiecie moze cos na temat Tiny? jesli taki watek byl... moge prosic o przekierowanie? nie znalazlam... siedze na forum chyba z 4 dzien i grzebie i grzebie i grzebie i nic... chyba ze szukac nie umiem! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: problem z zakupem w Anglii
W Anglii masz już SPN
Wonderland Nails & Beauty Ltd. 149-151 City Road CF24 3BQ Cardiff
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zajrzyj tutajhttp://www.dobrarada.com.pl/index.php?d=katalog..nie wiem jednak czy Dobrarada wysyła za granicę..zaraz to sprawdze.. Wysyła..pocztą kurierską więc szybko..Musisz tylko zamówić za min.200zł..koszt 85zł w całej Europie.. Edytowane przez Penelopa47 Czas edycji: 2009-02-04 o 14:17 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
problem nie tkwi w tym ze ja nie wiem gdzie kupic...
ja nie wiem CO kupic! |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IBD jest przecież bardzo ok,ale skoro juz tu troche grzebiesz to pewnie wiesz ![]() Ja tez jeste za granica i zamawiam przez polskie strony,zawsze ktos ze znajomych sie znajdzie co paczuszke wezmie a jak nie to koszt przesyłki wynosi 90 zł, tak ze nie ma tragedii
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Na stronie kazdego producenta znajdziesz adresy dystrybutorów. Powysylaj maile z zapytaniem o cenniki. Sama z doswiadczenia wiem, ze to co w polsce drogie, w wiekszosci za granica kupisz taniej, czasem o wiele taniej. Wiec w tym wypadku kupowanie "tanszych" produktow moze okazac sie bez sensu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.