|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zirytowana brakiem kontroli nad wlasnymi myslami.
jestem bardzo zirytowana obecna sytuacja... Chodzi o to ze klasie jest chlopak, bardzo przystojny, o ktorym zdarzalo mi sie pomyslec ze jest przystojny i czasem nawet pojawial sie w mojich snach, naprzyklad dzisiaj ;/
Denerwuje mnie to okropnie bo mam wspanialego Tzeta i jest mi z nim cudownie, nie zamienilabym go na zadnego innego za zadne skarby swiata bo kocham go najbardziej na swiecie, jest dla mnie wszytskim, natomiast czasem zdarzy mi sie pomyslec o tamtym lub snic, co prawda z kolega z klasy wcale nie gadamy, najwyzej 'czesc' i 'jak sie masz'. Dziewczyny ja mam przez to poprostu wyzuty sumienia, i nie potrafie tego kontrolowac, to poprostu samo przychodzi i odchodzi. Jest mi z tym zle bo wydaje mi sie ze robie cos zlego, ze zdradzam go psychicznie, doslownie ;/ I wydaje mi sie ze jestem nie fair wobec mojego Skarba, dziewczyny powinnam mu powqiedziec o tym? A moze wy tak mialyscie? Prosze o rade, strasznie mi z tym zle. Dziekuje z gory ![]() P.S Z Tz jestesmy juz dwa latka, jezlei to istotne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zirytowana brakiem kontroli nad wlasnymi myslami.
...
Edytowane przez Muesli Czas edycji: 2009-06-29 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czytałam kiedyś, że "uczucia nie są moralnie naganne, a jedynie czyny, które z nich wynikają"...
![]() Też miałam kiedyś podobnie z kolegą z klasy, po nocach śnił mi się taaaaaaaaak intesywnie ![]() Czasem autentycznie się bałam, że rzucę się na niego myląc jawę ze snem ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie masz na to wpływu i to nie jest jakieś nieludzkie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no coż, moze kochasz TŻ, ale twoj organizm z kolega chce miec dzieci
![]() Feromony, pociąg seksualny, podświadomośc...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
oj ale myśli to są myśli... wiesz siebie nie oszukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie masz dziewczyno czym się przejmować
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a co tu poradzić, oprócz "nie myśl o tym"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na to nie ma rady. W swoim czasie samo Ci przejdzie. Nic zlego nie robisz, nie ma powodu zebys mowila o tym TZ-towi i nie jest to zadna "zdrada psychiczna".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
do autorki : też ostatnio miałam problem, może nie taki sam, ale z podobnego rodzaju. i wiesz co - im bardziej się tym przejmujesz tym częściej będziesz o tym myśleć - tym bardziej ześwirujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ło rany
![]() Dziewczyno, nie przejmuj się tak, bo nie ma czym, a Ty niedługo zwariujesz ![]() Ja, jak widzę przystojnego faceta, to też sobie pomyślę, że jest przystojny (a co! ![]() Co do snów - czasem śnią mi się tak bzdurne rzeczy, że jakbym miała się tym przejmować, to bym oszalała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
kazdy czasem ma takie sny i mysli
![]() nie miej wyrzutow sumienia bo nie wiem czy jest na swiecie kobieta, zona, narzeczona ktora czasem nie spojrzy na jakiego faceta i pomysli ze jest fajny i w ogole ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dziekuje Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi.! dzieki Wam widze ze naprawde nie ma sie czym przejmowac, a ja glupia robie widly z igly ;D no ale juz dam sobie z tym spokoj ;D Tylko wiecie myslalam ze to troszke nie fair wobec mojego Tz-ta, poniewaz my jestesmy ze soba szczerzy i ja niechcialam przed nim zatajac NIC xD i powiem ze troszke zaczelam sie tym przejmowac ze robie cos zle, mimo ze to jest NIEKONTROLOWANE.!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Szczerośc to jedno a mowienie o wszystkim to drugie pewne rzeczy poprostu sa nasze.
Mysle , że nie chcialabyś sluchać jego snów erotycznych, mam racje? Więc mysle , że on twoich raczej tez nie chyba , że sa to sny erotyczne w stylu on + ty i dla pikanterii ta druga niewiedziec czemu tak bardzo to facetow kręci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
nie sadze, zebys miala jakiekolwiek postawy, zeby mu o tym mowic.. przynajmniej narazie
![]() mialam to samo- snil mi sie pewien chlopak, z ktorym na uczelni bylam tylko na ''czesc''.. ewentualnie ''co u ciebie''.. mialam tak co noc.. bardzo dlugo.. nie wiem czy jestem jakas wrozka ;d ale kilka dni temu ten chlopak wyznal mi, ze od poczatku zwrocil na mnie uwage.. ze chcialby mnie poznac lepiej.. zaprzyjaznilismy sie. Wyznałam mu, ze mam TŻta.. i ze moze byc tylko kolega.. jednak proboje sama siebie chyba oszukac. Wmawiac sobie, ze to tylko kolega. Mam metlik w glowie.. a wszystko zaczelo sie tak jak u Ciebie- od snow.. ![]() powodzenia. ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ale nadal to TYLKO sen , napewno twojemu chlopakowi sie sni nie jedna laska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
no wlasnie dziewczyny, mowicie zebym poczekala jeszcze pare dni, jeszcze troche, a problem tkwi ze tak jest od jakichs 3-4 miesiecy i z dnia na dzien coraz intensywniej. Poprostu TRAGEDIA, jak dla mnie to to jest jakies chore, to wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ahhh...te grzeszne myśli
![]() dobrze ze męzczyzni nie mogą w nich czytać...i na odwrót! nie chcialaby znac mysli facetow co myslą o swoich kolezankach :P
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Forbidden Paradise - problem tkwi w tym, że za bardzo się tym przejmujesz. Dlatego Ci się to tak śni, sama się nakręcasz. Ja w tej sytuacji powiedziałam swojemu TŻowi bo i naczej bym znowu miała natręctwa. Zrozumiał, nie był zły, wie, że to niezależne ode mnie, że to choroba. Ale czy Twój zrozumie? Sama musisz ocenić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
napewno by zrozumial, ale byloby mu bardzo bardzo przykro, zreszta juz postanowilam zeby mu o tym nie mowic, bo ja od niego nie chcialabym slyszec takich rzeczy ze sni i mysli o kolezance z klasy, bo poprostu bylo by mi przykro cholernie. a swoja droga to mam nadzieje ze kiedys mi przejdzie, chociaz to trudne bo tego kolege widuje CODZIENNIE, no oprocz weekendu, kiedy szkoly nie ma, chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie zmieniec klasae, albo szkole najlepiej
![]() Edytowane przez Forbidden Paradise Czas edycji: 2009-02-12 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Forbiden daj spokój zmienisz szkole klase przecież wszędzie są faceci i o każdym możesz tak snic jak o tym.
Nie mysl tyle o nim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie że piszesz i dzielisz sie z nami tym co obecnie przechodzisz..ale bez przesady.. padło tu wiele rad..skorzystaj z nich i nie wyolbrzymiaj problemu powodzenia
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie.. ja też nie rozumiem po co miałabyś się przenosić
![]() Nie dziwie się, że to nie ustaje jak Ty tak cały czas myslisz o tym, że Ci się śni ![]() ![]() Przestań się zmartwiać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.