|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
36 CZARNE PEEP TOE MARISHA (prawie nowe) + podkład Lirene matujący
Witam,
chcę pozbyć się tych ślicznych butków Marishy (rozmiar 36 / wkładka 23,5 cm) bo okazały się na mnie za małe. Byłam w nich może ze 3 razy, są prawie nie ruszone, nie licząc lekkiego otarcia na obcasie (jest fotka) no i troszkę się wewnątrz przybrudziły. Wymienię raczej na inne peep toe/balerinki o wkładce ok. 24 cm (rozmiar 36/37) nieaktualne Edytowane przez intransitive Czas edycji: 2009-01-08 o 14:10 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 36 CZARNE PEEP TOE MARISHA (prawie nowe) + podkład Lirene matujący
Mam jeszcze do oddanie też prawie nie rusozny (2 razy użyty) podkłac Lirene Nature Matte, odcień 13 cappuccino. Dla mnie okazał się niestety za ciemny
(a światło w drogerii pozostawia wiele do życzenia). Nie tworzę nowego wątku na kosmetykach, bo dla jednego podkładu to chyba by nie miało sensu
Edytowane przez intransitive Czas edycji: 2008-12-29 o 11:36 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za butki
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za podklad
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za butki?
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam butki w takim rozmiarze, podobne z kształtu do Twoich, tylko, że w kolorze śliwkowym, z zakrytymi palcami do szpica i malutką kokardką z przodu. Gdybyś była zainteresowana to napisz, wyślę zdjęcia
Załączam zdjęcia butków Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-12-30 o 10:03 |
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo proszę
![]() Trochę ciężko mi było robić sobie samej zdjęcia, ale mam nadzieję, że coś na nich widać ![]() Jeżeli chodzi o rozmiar wkładki to zaczynają się małe schody, bo butki są w szpic i wiadomo, że cała noga do końca Ci nie wejdzie. Ale mierząc ją do tego miejsca, gdzie raczej Ci już palce dalej nie wejdą, to będzie gdzieś 24 cm,nie mniej Wymianka jak najbardziej mi pasuje ale jako, że nie masz żadnej przekupki, prosiłabym, żebyś paczkę wysłała jako pierwsza, zgoda?
Edytowane przez vanesia1 Czas edycji: 2008-12-31 o 16:14 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

(a światło w drogerii pozostawia wiele do życzenia). Nie tworzę nowego wątku na kosmetykach, bo dla jednego podkładu to chyba by nie miało sensu