|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Witchdoctor
|
Szukam toniku oddam prostownicę BaBylliss prawie nową
Szukam dobrego toniku, chętnie apteczny (np. Effaclar) lub Clinique albo czegoś innego praktycznego
![]() Do oddania właściwe nie używana prostownica Babyliss Ceramic 2028CE mam ją ponad rok ale użyłam tylko dwa razy na końcówki, nie umiem sobie wyprostować włosów z tyłu ![]() Prostownica ma trzy nakładki (prosta wąska, prosta szeroka, i do karbowania). Pudełko w komplecie, jeśli dobrze poszukam to pewnie rachunek też się znajdzie. Mam nadzieję, że komuś się przyda
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam toniku oddam prostownicę BaBylliss prawie nową
Przejrzałam Twoją wishlistę i mogę Cię kusić:
-czekoladka Joko jasna (mam drugą poza wątkiem, mniej używaną, jakby co to fotki prześlę) -galaretka do mycia dla dzieci Cola Joanny, nowa -pianka do higieny intymnej Tołpy, niedawno kupiona na zapas, ale cały czas jeszcze zużywam 500ml Ziaję, ale nie mogę się dopatrzyć daty wazności, z ręką na sercu niedawno kupiona. -pogrzebię i sprawdzę czy nie mam przypadkiem toniku Tołpy z serii Huminea Stimular, ale to musze sprawdzić u mamy -mam nowy żel micelarny z Tołpy Rosacal -mam niedawno otwarty, zużyty max. w 40% krem matujący Huminea strefa T -tonik zielon Ziaja PRO -maska Gorączka Złota na zakończenie zabiegu Bielenda Ideal Skin, użyta ze 2 razy, rozświetlająca + to co mam w wątku. Może się skusisz na coś, oddam sporo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Aha, mam nowe, nieużywane masła Ziaji bursztyn i oliwkę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety, już dostalam prostownicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.