|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szybka wymiana :)
Preferuję szybkie i większe wymianki.
1.Rozm 14 (40), nie jest to czyta biel lecz w odcieniu kości słoniowej. Ramiona 40 cm, rękaw wew. 40 cm, zew. 61 cm, długość płaszcza od ramion to 100 cm. Guziczki kryte materiałem. Płaszczyk ma jedną wadę rozerwałam kiedyś podszewkę jest to zszyte i pokazuje to ostatnie zdjęcie. 2. Piękna spódniczka w biało-różowo-beżowo-białą kratę z tweedu. Ma różową ozdobną tasiemkę przy pasie. Wymiary Pas: 34x2 cm, dł. 43 cm. Nie używana szyta na zamówienie. 3.Rozmiar na wszywce to W 30, L30, oceniam na rozmiar 40-42. w razie potrzeby proszę pisać o dokładne wymiary. Spodnie maja firmowo zrobione dziury i przetarcia. Jedyny ich defekt to brak wszywki w pasie widać po ciemniejszym śladzie odpadła w trakcie prania. Założone 5 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szybka wymiana :)
4. Dopinany kucyk z włosów syntetycznych, kolor to ciemny, ciemny brąz wchodzący w czekolade. Długośc to 60 cm, zaś taśmy 15 cm. Użyty 2 razy. Wymienie na taki sam ale w kolorze jasny braz lub ciemny blond
5. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podaj wymiary dżinsów
![]() odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.