|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Exxtra spodenki - zupełnie jak Carmen electry - firma ATMOSPHERE rozm M ;) Zapraszam
zamykam
Witam ;* To moja pierwsza wymianka tak na próbe czy jest fajnie ![]() Na razie mam do oddania jedynie spodenki nadaja sie bardziej do spania chodz napisano an nich ze sa na plaze ![]() Rozm. M firmy ATMOSPHERE ![]() Polecam - podobne miała na sobie Carmen electra ![]() Nie odmieniam się , odpisuje u was i o to samo proszę ![]() Edytowane przez PinkLadyDoll Czas edycji: 2009-07-17 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Exxtra spodenki - zupełnie jak Carmen electry - firma ATMOSPHERE rozm M ;) Zapr
Oddam Ci za te spodenki baaardzo wiele
![]() ![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Exxtra spodenki - zupełnie jak Carmen electry - firma ATMOSPHERE rozm M ;) Zapr
cos u mnie?
#9 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie
![]()
#10 |
Zadomowienie
|
Znalazłam Twój watek... Mogę Ci zaoferować za nie dwie nowe śliczne zwiewne bluzeczki... Masz w załącznikach
![]() ![]() Mam też taką bokserkę ale w kolorze czarnym, też nowa ![]() Mam taką białą bokserkę w rozmiarze xs (moją) ale z ciężkim sercem się z nią rozstanę chyba że mi coś dorzucisz za nią do spodenek. Mam jeszcze taką zieloną z depta, niebieską z fishbona, ta czarna z koronką to Japan style, a masz jeszcze tą czarną bokserkę (taka jak ta biała) Ci załączyłam - wszystko nowe ![]()
![]() ![]() <i>filmy zablokowane</i> Edytowane przez kamikayla Czas edycji: 2009-07-10 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
I tyle:
Z tymże ta różowa z pierwszego wątku jest moja używana i z tego wątku ta biała z motylem też używana. Reszta jest nowa ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.