![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
biosilk, innoev, clarins, la roche i wiele innych ....
Witam,
Mam kilka kosmetyków, których nie używam i chętnie je wymienie. Zapraszam ![]() 1. Jestem osobą uczciwą i tego samego oczekuję od osób wymieniających się ze mną. 2. Kosmetyki, które oferuję są zgodne z opisem i są produktami oryginalnymi. 3. Kosmetyki wysyłam do 3 dni od otrzymania adresu od osoby wymieniającej się ze mną. dostępny zarezerwowany niedostępny dokładka Dokładka: - Szmpon Erayba Professional Line, GAMMA 12, type: Color Shampoo, Code: G12/11 Platinium. Szampon do włosów rozjaśnianych, neutralizuje żółty odcień, wygładza włosy i nadaje naturalny blask. Zakupiony w salonie fryzjerskim. Zużycie max. 30%. zdjęcie - narazie brak dla zainteresowanych mogę wrzucić fotkę. 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 3. Innoev Cellulit - 8 saszetek o smaku truskawkowym data ważności do 01/2010 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) 5. Lirene Citymatt fluid matująco - wygładzający beżowy/beige 207 - 30ml - (zużycie 35% - użyty max 5 razy) 6. Clarins Hydra-Matte Lotion 50ml - użyty 3 razy (zużycie max 5%) 7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 8. Avon PurePorefection - krem-żel normalizująco-matujący 50ml - (zużycie 25%) 9. Sephora baza pod podkład wygładzająco-matująca 15ml (zużycie około 40%) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy) Próbki: 11. Yves Rocher - Evidence - próbka perfum dla kobiet 0,7ml 12. Yves Rocher - Hoggar - próbka perfum dla mężczyzn 0,7ml 13. Yves Rocher - ADN Vegetal (Krem Odnowa komórkowa Renaissance Cellulaire) - 1,5ml 14. Yves Rocher - Serum Végétal aux Polyosides Bio-vegetaux, Intervention Corrective Soin Plasticien de Nuit (Korygujący krem do twarzy na noc) - 1ml 15. Yves Rocher - Inositol Vegetal, Soin Optimal 1eres rides Jour (Krem do twarzy) - 1ml 16. Dr Irena Eriskrem stymulująco-ujędrniający - 2ml 17. Vichy NormaDerm 1,5ml ------------------------------------------------------------------------------------------------------- nie wymieniam się na pomadki, błyszczyki bądź inne kosmetyki do pielęgnacji ust ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez FoundatioN Czas edycji: 2009-02-17 o 22:12 Powód: wymianka z mcherub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: biosilk, innoev, clarins, la roche i wiele innych ....
9. Sephora baza pod podkład wygładzająco-matująca 15ml (zużycie około 40%)
7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 3. Innoev Cellulit - 8 saszetek o smaku truskawkowym data ważności do 01/2010 cos u mnei?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia)
7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sorki ale nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
3. Próbka nowego podkładu ESTEE LAUDER double wear light (w pojemniczku z douglasa) odcień 04 oraz próbka podkładu estee Lauder double wear light w saszetce również kolor 04 Cienie do powiek L'oreal Color Appeal trio odcienie fioletu rozświetlacz i dwa cienie (EVA LONGORIA) - rozświetlacz i ciemy fiolet tylko wypróbowane , natomiast środkowy cień jest zuzyty tak w około połowie mam prośbę, czy możesz podesłać fotkę tych cieni?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za bazę Sephora?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za lotion Clarinsa?Może chciałabyś nowy płyn-żel Aquolina o zapachu babeczki waniliowej 125 ml,odżywkę do włosów Joanna Z apteczki babuni z wyciągiem z rozmarynu(dwa razy użyta) lub moze depilator z wątku?
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-01-30 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej sleepy,
chętnie bym się skusiła na któryś z tych produktów: Palmer's Cocoa Butter Formula Moisturizing Body Oil, nowy lub Palmer's Olive Butter Formula Organic Body Balm, testowany lub Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter- balsam ujędrniający(polecany tez po ciąży i stracie wagi), nowy o jakiej pojemności są te produkty? może byś coś dobrała u mnie do tej bazy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
sama nie wiem dokładnie co bym chciała za Clarinsa ale z rzeczy które oferujesz nic mnie nie interesuje. sorki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u ie za clarinsa?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304159 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%)
2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 10. Avon Cynthia Rowley Illuminating Stick (Rozświetlający sztyft) 9g (zużycie 10% uzyty max 3 razy) 6. Clarins Hydra-Matte Lotion 50ml - użyty 3 razy (zużycie max 5%) 7. La Roche Possay Effaclar dermo-soothing deep cleansing foam 50ml - (zużycie 30%) data ważności do 07/2009 coś u mnie? ![]() odpisz proszę w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%)
Znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Interesują mnie 3 pierwsze pozycje:
1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 2. Biosilk - Silk Therapy - Naturalny jedwab odżywka regenerująca 15ml - zużycie 25% (brak zdjęcia) 3. Innoev Cellulit - 8 saszetek o smaku truskawkowym data ważności do 01/2010 Może coś spodoba Ci się u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307687 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najchętniej wymieniłabym się na ten body balm oliwkowy, może na olejek ![]() one mają po 250 ml, balm chyba 200ml ale nie pamietam, nie mam ich teraz pod ręką
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chętnie bym się wymieniła na Palmer's Cocoa Butter Formula Moisturizing Body Oil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
te rzeczy mi sie podobaja
![]() 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) 6. Clarins Hydra-Matte Lotion 50ml - użyty 3 razy (zużycie max 5%) jak bys widziala wymianke? ![]() opd u mnie
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
a ile tej odlewki bys chciała?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
proponuję 5ml acqua di gio i 5 ml eeuphorii, to tak jakbys miała dwie miniatury.
![]() |
#25 |
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie lotion Clarinsa ale niestety nie wiem czy nie bedzie to za duzo.. ewentualnie moge cos dolozyc , tylko nie mam na to pomyslu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kici kici miau miau
|
foto jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
ok, to bylabym chetna - zdjecia zamieszcze jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej
![]() co z nasza wymianką???
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hej toya2006,
niestety Clarins jest już nieaktualny. co powiesz na wymianę: 1. Biosilk - Fruit Coctail Treatment - Regeneracja owocowa 15ml - użyty raz (zużycie max 5%) 4. Schwarzkopf Got2b sparkling shine styling spray - 200ml, użyty 1 raz (zużycie max 2%) za Estee lauder Projectionist, tusz do rzęs, 2,8ml ?? jak coś to mogę jutro wysłać jeśli taka wymiana Ci pasuje. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.