|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kto się wybiera do Kazimierza na Lato Filmów?
Hej dziewczyny!
W sobotę wyruszam do Kazimierza Dolnego na festiwal "Lato Filmów"! Byłam już dwa razy i jestem zachwycona tą imprezką a miasteczko poprostu zauroczyło mnie od "pierwszego wejrzenia" !!! Bardzo cieszę się na ten wyjazd i już nie mogę się doczekać! Mnóstwo fajnych filmów, niepowtarzalny klimat panujący wokoło, przeurocze zakątki Kazimierza - uwielbiam to! Może któraś z Was też się tam wybiera??? Polecam gorąco szczególnie jeśli ktoś lubi dobre kino!!! Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: Kto się wybiera do Kazimierza na Lato Filmów?
ja, bo stamtad pochodze i jade do mamy w sobote
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja tez jade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej!
Ja już będę trzeci raz i za każdym razem udawało mi się kupić bilety na filmy nawet w sobotę! Ale najlepiej kupić sobie odrazu po przyjeździe bilety na wszystkie filmy, które planujesz oglądnąć bo potem są okropne kolejki i faktycznie na jakiś film może nie być już miejsc! Poza tym polecam spacerki po Kazimierzu - to naprawdę urocze miasteczko!!!! Miłego pobytu!!!! ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hurra
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że będzie Ci się podobało i będziesz się dobrze bawiła!!!! Pozdrawiam cię cieplutko! Pa!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.