|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki, ciuchy, książkiWitam Tak jak w tytule. Ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=322038 CZEGO POTRZEBUJĘ pilnie: 1. korektor maskujący i/lub rozświetlający byle nie w płynie :P 2. Produkty do włosów nadające objęstość - tylko z wyższej półki 3. Serum na końcówki Avon (zielone) 4. FLUID w kolorze średnim ![]() ![]() najlepiej matujący, rozświetlający - chętnie przyjmę próbki ANGEL'a W KAŻDEJ ILOŚCI!! CO na pewno MNIE ZAINTERESUJE: 1. Wszelkiego rodzaju zapachy Chętnie próbki ale z "psikaczami" nie koniecznie nowe, poza tym trwałe zapachy - za sezonówki Escady mogę oddać wieleee (nawet za resztki ![]() 2. Cienie Mac'a - odsypki (różne kolory) 3. paski Whitestrips Supreme lub inne wybielacze do zębów 4. Chociażby odsypka malutka Prisme Libre Givenchy lub inne pryzmy ![]() 5. Puder rozświetlający (z drobinkami a nie z "gęstym" brokatem) 6. Krem do stóp o fajnym zapachu np. z avonu arbuz 8. Maseczki do twarzy w tubkach,saszetkach - wszystkie :P 9. Beżowa, matowa pomadka oraz pomadka w kolorze "ośnieżony róż" ![]() 10. Lakiery do pazokci - poszukiwany dziki róż - ten mega ostry ![]() ![]() 11.Oriflame GIORDANI GOLD natural radiance 12.PIERRE CARDIN EMOTION zawsze :P w każdej ilości ![]() Proszę mi nie proponować kosmetyków przeterminowanych oraz pomadek używanych (niestety mam usta wrażliwe) Zapraszam do mnie pozdrawiam
![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-19 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.