|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki, ciuchy, książkiWitam Tak jak w tytule. Ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=322038 CZEGO POTRZEBUJĘ pilnie: 1. korektor maskujący i/lub rozświetlający byle nie w płynie :P 2. Produkty do włosów nadające objęstość - tylko z wyższej półki 3. Serum na końcówki Avon (zielone) 4. FLUID w kolorze średnim (dla lekko opalonej cery) pilnie )najlepiej matujący, rozświetlający - chętnie przyjmę próbki ANGEL'a W KAŻDEJ ILOŚCI!! CO na pewno MNIE ZAINTERESUJE: 1. Wszelkiego rodzaju zapachy Chętnie próbki ale z "psikaczami" nie koniecznie nowe, poza tym trwałe zapachy - za sezonówki Escady mogę oddać wieleee (nawet za resztki )2. Cienie Mac'a - odsypki (różne kolory) 3. paski Whitestrips Supreme lub inne wybielacze do zębów 4. Chociażby odsypka malutka Prisme Libre Givenchy lub inne pryzmy bo nie miałam okazji nigdy wypróbować więc interesują mnie nawet małe ilości5. Puder rozświetlający (z drobinkami a nie z "gęstym" brokatem) 6. Krem do stóp o fajnym zapachu np. z avonu arbuz 8. Maseczki do twarzy w tubkach,saszetkach - wszystkie :P 9. Beżowa, matowa pomadka oraz pomadka w kolorze "ośnieżony róż" ![]() 10. Lakiery do pazokci - poszukiwany dziki róż - ten mega ostry (wolałabym lepsze od bazarowych lakiery np. z Sally Hansen) a jeśli chodzi o inne kolory - jestem otwarta ![]() 11.Oriflame GIORDANI GOLD natural radiance 12.PIERRE CARDIN EMOTION zawsze :P w każdej ilości ![]() Proszę mi nie proponować kosmetyków przeterminowanych oraz pomadek używanych (niestety mam usta wrażliwe) Zapraszam do mnie pozdrawiam
![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-19 o 21:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

(dla lekko opalonej cery) pilnie
)

?